Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבא שלי החליט שהגיע זמנו להחליף אוטו, עד היום היה קאמרי 2.4 גדולה, ארוכה, מאובזרת, אוכלת דלק ואמריקאית, כמובן שהבחירה הראשונה שלו (ושלי) הייתה אימפלה, מנוע V6, מנוע גדול, מאובזרת, וארוכה וארוכה, אבל כבר מתחיל לכאוב לו הגב והוא רוצה משהו גבוה אבל שלא יהיה גדול מידי.

התקציב הוא 140 אש"ח

מה שהוא מחפש זה רכב גבוה, לא גדול, שיהיה נחמד לנהיגה בעיר ובבין עירוני ושהיה מאובזר כמה שיותר.

כרגע הוא חושב על השברולט טרקס, ורנו קאופצ'ר את הג'וק הוא לא אהב. חוץ משלושתן יש משהו נוסף שפיספתי ?

בין הטרקס והקאופצ'ר, הוא קרא הרבה מבחני דרכים ולא הצליח להחליט הוא כנראה ילך על נסיעת מבחן אבל יש איזה נקודות חשובות (רעש, נוחות, קלילות, הנאה).

תודה לכולם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ישנו את הקאפצ'ר היפני - סוזוקי קרוסאובר שמבחינת תמורה למחיר מציע חבילה מצוינת ולא סתם הפך לפופולרי החדש בסגמנט.

הטראקס גם כן בנוי לא רע ועושה עבודה טובה.

הקיה סול כבר מיושנת ומוחלפת.

היטי מעט חורגת מהתקציב על הנייר אך בהחלט מציעה אלטרנטיבה טובה.

פורסם

אם אני לא מתבלבל בדגם אז הרנו מזעזעת,מכל הבחינות ולמעט יחידת ההנעה שלגביה אין לי מושג.

השברולט חדשה.

אם לא חובה אוטומט מה לגבי ניסאן קשקאי ידנית?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הייטי שמוצעת כאן תכנס בתקציב עם עודף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ישנו את הקאפצ'ר היפני - סוזוקי קרוסאובר שמבחינת תמורה למחיר מציע חבילה מצוינת ולא סתם הפך לפופולרי החדש בסגמנט.

הטראקס גם כן בנוי לא רע ועושה עבודה טובה.

הקיה סול כבר מיושנת ומוחלפת.

היטי מעט חורגת מהתקציב על הנייר אך בהחלט מציעה אלטרנטיבה טובה.

אני לא יודע עד כמה הוא פופלארי,עלי הרכב עשה רושם לא טוב,גם במבחן דרכים בארץ לא ממש התלהבו ממנו.

• תוכן חדש...