Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הכונן הקשיח שלי נפח את נשמתו בשנית. הפעם לא היה לי עליו הרבה דברים והדברים הכי חשובים בעצם שהיו מאוחסנים עליו ושלא גובו הם תמונות מהטיול האחרון לחו"ל :|

מדובר על כ600 תמונות. הם הועברו מכרטיס הזיכרון לכונן הקשיח ונמחקו מכרטיס הזיכרון במחיקה פשוט בחלון של הסייר.

כמו שהדגשתי בכותרת לא בוצע פירמוט לכרטיס הזיכרון.

האם ישנה תוכנה חינמית שתוכל לשחזר את התמונות האבודות מהכרטיס הזיכרון?

פורסם

זה היה באיטרציה האחרונה של כרטיס הזיכרון?

כלומר המידע נמחק, אבל הוא היה המידע האחרון שהיה כתוב בכרטיס?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ממליץ גם על RECUVA, בדיוק אתמול השתמשתי בה, היא שחזרה את כל התמונות האחרונות שנמחקו, ובנוסף עוד הרבה

תמונות שהיו על הכרטיס לפני כמה סיבובים של מחיקה וצילום מחדש.

היא לא חינמית, אבל יש דרכים להשיג אותה...

http://www.piriform.com/recuva

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

היא לא חינמית, אבל יש דרכים להשיג אותה...

מה לא חינמית? לכל המוצרים של Piriform יש גרסאות חינמיות כולל Recuva.

גרסאות הפרו (בתשלום) לרוב כוללות כמה פונקציות שלמשתמש הרגיל אין ממש מה לעשות איתן.

מצד שני, מעולם לא התעסקתי עם הRecuva אלא עם שאר התוכנות שלהם כך שאולי במקרה דנן יש משהו בדבריך.

פורסם

לצערי, התוכנה הצליחה לשחזר רק כשליש מן התמונות. האם יש איש מקצוע מומלץ המתעסק בשחזור מידע הנמצא בחיפה? אשמח גם להערכת מחיר לעבודת כזו. אפשר יהיה לנסות לשחזר את המידע מהכונן הקשיח. אין לי כלכך מושג מה מצבו ואם הוא בר שחזור. בשביל זה בעצם אשמח להמלצתכם.

פורסם

המחשב עולה אך לא מגיע למסך של חלונות. בתוכנת הדיאגנוסטיקה הוא רושם לי איזה קוד שקשור לכשל כלשהו בכונן.

ERROR CODE - 2000-0142. נייד של דל VOSTRO 3350.

פורסם

מה זאת "תוכנת דיאגנוסטיקה"?

תוציא את הכונן וחבר אותו ככונן משני במחשב שולחני ישירות ל-SATA (ללא שום גשר SATA-USB ושאר ירקות), תבדוק האם אתה יכול לגשת בצורה כזאת לכונן.

פורסם

זה מובנה בנייד של דל. תוכנה המבצעת בדיקה כללית לחומרת המחשב.

אין לי מחשב שולחני לצערי :( יש לי נייד מושבת ונייד פועל. אם היה כבר הייתי מארגן משהו.

פורסם

מוזמן לפנות אלי, אנסה לסייע, נמצא מחר בעסק שלי בחיפה, צור קשר אם אתה מעוניין.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

Sandisk RecuePro עשתה עבורי כמה פעמים את העבודה בצורה מושלמת.

פעם היו מקבלים אותה חינם עם רכישת כרטיס סאנדיסק מסדרת אקסטרים, לא יודע מה המצב היום.

תוריד את גרסת הדמו, סרוק את הכרטיס ותבדוק כמה תמונות היא מזהה. אם היא מזהה הכל לטעמי זה שווה רכישה, או אם תרצה, נדמה לי שיש לי עדיין Serial שלא שומש. אחפש.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...