Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה על העזרה

יש לי פיאט פונטו ספייס 2001 והרכב עם גיר ידני.

60 כ"ס מנוע 1250,

אני מודע לכך שזה רכב חלש ורק 60 כוח סוס אבל אני נוסע

לבד באוטו והוא ממש בקושי עובר ת80 קמש גם כשאני ממש לוחץ על הגז וגם אז הוא עושה טובה שהוא עולה טיפה,

מה יכול להיות גורם לזה ?

פורסם
ייתכן והקלאצ' גמור. ידוע לך מתי בוצעה החלפה שלו אי פעם? האם בזינוק מהמקום גם כן לוקח זמן לתפוס תאוצה? מה גובה דוושת הקלאצ' בנקודת ההפרדה?

אני יודע שהוא חורק והרכב הוא לא מאיץ הכי טוב אבל אני לא יודע אם זה הדגם של הרכב או זה בגלל הקלאץ.

כשאני נוסע בכביש מהיר על 80 אני על הילוך חמישי ולא נוגע בכלל בקלאץ אז איך הוא נכנס לעניין ?

פורסם

הקלאץ הוא חלק חשוב בשרשרת העברת התנועה לגלגלים, ואם הוא לא תקין, התנועה לגלגלים לא תועבר במלואה.

כשאתה לא לוחץ על הקלאץ', הוא הרבה יותר עובד מאשר בזמן שאתה כן לוחץ עליו.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אם המנוע לא מעלה סל"ד, כלומר אתה נותן גז, והסל"ד נשאק קבוע או עולה לאט, זה לא קלאץ'.

אם הרכב לא מאיץ מעל 80 כשהגז עד הסוף, יש בעיה קריטית והמנוע מפתח אולי 50% ממהספק שלו.

האם כשנותנים גז במקום בניוטרל, המנוע מעלה סל"ד עד 6000 באופן חופשי?

לגבי דגם הרכב וכו' - הדגם הזה עם מנוע 60 כ"ס מגיע למהירות 140-150 ללא שום בעיה במצב תקין.

פורסם

אתה צריך לעשות כמה נסיונות קטנים :

לנסוע בהילוך רביעי ולנסות להגיע 100 קמ"ש {איפה שמותר כמובן}

אם הצלחת אז להעביר ל הילוך 5 וללחוץ גז עד הסוף . אם הטורים עולים אבל הרכב אינו נוסע יותר מהר והמהירות אף יורדת אז

הקלאצי מחליק ובקרוב יהיה צורך בהחלפתו .

• תוכן חדש...