Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307 sw הבדל בין דגמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשוב לי לדעת ההבדל בעיקר בצריכה בין דגם מנוע 1.6 ליטר ל2 ליטר לשנות 2006 ומעלה.

לקראת קניית רכב ראשון בחיי התלבטתי רבות.

המשפחה מתרחבת מ4 ל6 נפשות אז צריך רכב.

חשבתי על רנו לוגאן 2009 ידני בכ - 40000 ש"ח.

לאחר חושבים שאני לא מתכנן לעבור את ה10k לשנה אז פתאום האוטומטיות נראות גם אופציה ואולי גם רכב במחיר זול יותר - סביב ה30 K.

קראתי שהפיזו יכולה להתאים לי.

כל הכתבות והתגובת בפורומים מוסיפות הרבה תובנות.

הוספתי את כל הסיפור כי אם למישהו יש תובנות נוספות אשמח לשמוע.

אשמח לתגובותכם.

פורסם

ההבדל בצריכת הדלק בין מנוע ה-1,600 סמ"ק ל-2,000 סמ"ק לא גדול. באופן מפתיע, יש במקרים מסוימים אפילו יתרון קטן ל-2,000 סמ"ק על פני ה-1,600 סמ"ק. אבל זה הבדל לא משמעותי וההבדל העיקרי הוא בכוח ובסחיבה.

הלוגאן דווקא מסתדרת טוב יותר עם מנוע 1,600 סמ"ק וצריכת הדלק שלה טובה יותר מה-307. כמובן שהיא גם יקרה יותר, כי אין רכבים כאלו ממודל 2006-7-8-9.

פורסם

לרנו לוגאן אני לא הייתי מתקרב, זו אפילו לא ממש רנו אלא מכונית שתוכננה למדינות העולם השלישי כאשר הדגש בתכנון היה הורדת עלויות בכל מחיר, מה שהתקבל בסוף היא מכונית מיושנת ולא בטיחותית שמשתמשת ברכיבים שנשארו על המדף מדורות קודמים של רנו בקיצור יש סיבה לכך שהמכונית נמכרת כלכך בזול כחדשה.

לגבי האמינות שלה אין לי מושג , בדרך כלל פשטות = אמינות אז יתכן שדווקא כאן היא תפתיע לטובה.

מהצד השני הפיג'ו 307 היא מכונית נוחה ומפנקת ביותר ומבחינת האיבזור אפילו הקדימה את זמנה ואת מה שתקבל כסטנדרט ברמת

XT ברכב מ 2003 לא תמיד תקבל אפילו ביפניות מודל 2013. מניסיון שלי האמינות שלה בסדר גמור צריכת הדלק ממוצעת הגיר אומנם יכול לעצבן קצת לפעמים אבל מתרגלים וזה באמת לא כלכך נורא למי שמחפש נהיגה משפחתית רגועה

בדגם הסטיישן המושב האחורי רחב אפילו יותר מבדגם הרגיל ויכול להכיל 3 מושבי בטיחות בקלות יחסית למשפחתיות אחרות.

אופציה מצויינת נוספות ששווה לך לשקול היא רנו גרנד סניק - המרווחת המפנקת והבטיחותית ביותר בטווח המחירים הזה אבל סובלת ממוניטין אמינות בעייתי שלא בהכרח מוצדק לחלוטין. כאן עדיף מאוד ללכת על מנוע 2.0 ליטר.

• תוכן חדש...