Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החנתי את רכבי ומקדימה היה רכב , הלכתי לקחת את המשכורת שלי בינתיים אחותי חיכתה לי ברכב

הרכב שהיה מקדימה עשה רוורס ופגע לי במספר הנזק אני מעריך בסביבות 100-200 ש"ח

בינתיים חזרתי לכיוון הרכב אחרי ששמעתי ציפצוף חזק וחשבתי שאחותי ממהרת או משהו

כשהגעתי לרכב הנהג ברכב שפגע בי רצה להתחיל נסיעה בינתיים אחותי יצאה מהרכב וביקשה ממנו פרטים ,

הנהג ברכב השני בתגובה אמר לה סתמי

הגעתי אליו אמרתי לו לסתום את הפה לכבות את המנוע ולתת לי את הפרטים שלו

בינתיים צילמתי את הרכב שלו הבחור ברכב בן אדם השני בן אדם מבוגר יצא בינתיים מהרכב רשם את המספר רכב שלי

ניכנס לרכב ונסע

הרכב שלי ספג פגיעה במספר ובתושבת שלו הרכב שלי הונדה סיויק שנת 2009 המספר יושב בתושבת חיצונית מהטמבון למי שמכיר

האם ניתן לעשות משהו ? פנינו למוקד 100 הם רשמו את התלונה וביקשו מאיתנו להגיע לתחנה אבל הם חושבים שברמת העיקרון הנזק מזערי ופקידה אמרה שנקבל את הפרטים שלו ברגע שנגיש תלונה

מה אפשר לעשות הנזק הוא יחסית מזערי ומצד שני הנהג השני חצוף

פורסם

תודה אלעד . , יותר הרתיע אותי השוטר שהראתי לו תמונה של הנזק שטען שמדובר בבורג או 2 שהתנתקו בחיבור בין התושבת של המספר לטמבון וטען שזה אולי משהו שאפשר לסדר ללא עלות

מבחינתי מדובר בפגע וברח לכל דבר מאמין שפחח רכב יסדר את זה ב100-200 שקל

בכל מקרה מתי שאגיש את התלונה אקבל את פרטי הנהג איך אני יכול להתקדם מפה

פורסם

תגיש תלונה על "פגע וברח", אתה תקבל את פרטי בעל הרכב השני, את התיק עצמו ייסגרו עקב "חוסר עניין לציבור".

מכאן הכל תלוי בך, לסגור איתו על פיצוי, לתבוע אותו בבית המשפט לתביעות קטנות וכו'.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אעלה מחר תמונה זה במכשיר של אחותי .

והעניין פה הוא לא ה200-100 שקל ואני לא מחפש להרוויח על אף אחד

אבל כשאתה פוגע ברכוש של אחר ומבקשים ממך פרטים להגיב בתשתקי לאחותי לא קרה לאוטו כלום

להיכנס לרכב שלא וליסוע זאת חוצפה והיום זה אני מחר זה יכול להיות אתה .

פורסם

מצד אחד, כמו שכתבו פה כבר, שחרר מהעניין. כולה 100-200 שקל, להיכנס בשביל זה עכשיו לבלאגן של תלונות, משפטים ואלוהים יודע מה עוד, לא נראה שזה שווה את זה.

מצד שני, הבן אדם מגעיל, שם עליך Zין, סירב לתת פרטים ובאופן כללי, לפי התיאור שלך לפחות, היה פשוט שמוק.

בגלל זה גם נורא בא לך לתקוע לו איזה צינור בצורת תלונה במשטרה ו/או תביעה בבית משפט לתביעות קטנות על עלות הנזק.

אתה מרגיש שזה לא הגיוני שבן אדם יעשה דבר כזה בלי שישלם על כך, אפילו אם לא ישלם בכסף, מספיק שיקבל הבייתה מכתב מאיזה עורך דין או משהו שיגרום לו לפחד. העיקר שיבין שאי אפשר לעשות נזק בלי לתת על כך את הדין.

אני יכול להסכים עם שני הצדדים האלה, ובסופו של דבר הכל תלוי בך ובמה אתה מרגיש ורוצה לעשות. תחליט, ותבצע.

אני מאחל לך בהצלחה בכל מקרה ומקווה מאוד שאם תבחר בדרך השנייה תצליח בה בגדול.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...