Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערב נעשה נסיון גניבה של המרצדס שלי!

2:00 בלילה ואני כותב אחרי שחזרתי מהגשת תלונה במשטרה.

הרכב נפרץ בסביבות 22:30, אך הגנבים לא הצליחו להתניע אותו ( מוגן ע"י אימובילייזר), ולכן דחפו אותו 50 מטר במורד הרחוב (הרחוב הוא דרך ללא מוצא לכן היו חייבים לצאת אל הרחוב הראשי).

שכן שהגיע בדיוק מכיוון הרחוב הראשי הבין שמשהו לא כשורה וחסם להם את הדרך עם הרכב שלו. שני הגנבים עזבו את הרכב ונמלטו על קטנוע.

הלב שלי היה בתחתונים כשהשכן התקשר ואמר לי "רד למטה מנסים לגנוב לך את הרכב"!!

רצתי בתחתונים, תרתי משמע, עד למקום בו הם נטשו את הרכב, דופק-לב בשמיים! לא מאחל לאף אחד את התחושה של לצאת החוצה ולראות את מקום החניה שבו השארת את הרכב שלך ריק.

הערב הכל נגמר בסוף טוב, הודות לשכן טוב ועירני.

משטרת ישראל עבדה במהירות, הגיעה, דיווחה הלאה, ואפילו נתפס חשוד. אין לי מילים אלא רק מילות תשבוחת על עבודתם!

תזהרו ותשמרו.

מה שכן - אני מרגיש שהרכב שלי מסומן. זה לא סתם רכב אקראי שגנבים פורצים אליו - אלא רכב שככל הנראה "הוזמן"...

מה עושים הלאה?

אני משוכנע שבזה לא נסתיימו נסיונות הגניבה והוא כנראה על הכוונת של מישהו..!

אני לא יודע אם יש קשר - אבל גם איזה אידיוט העלה השבוע תמונות של הרכב לפייסבוק לקבוצת אספנות או משהו כזה - אז אם אתה קורא כאן אנא סלק את התמונות משם.

פאק!!

אורן

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני במקומך לא הייתי מחנה יותר באותו מקום או יותר נכון בקרבת המקום. אני מציעה לך גם לעשות אזעקת ביפר, בזמנו שהיה לי זה עזר כל נגיעה הייתי ישר בודק מה קרה.

פורסם

מן הראוי לקנות לשכן מתנה ולא סתם מתנה אלא יוקרתית.

בא בזמן, גילה ערנות , "הגדיל ראש", הסתכן בכך כשחסם את בני הבליעל וגם בא להודיע. כל הכבוד לאיש כן ירבו אנשים כמוהו , הוא הציל את הרכב מגניבה כי כנראה זו הייתה רק שאלה של זמן עד שהאימובילייזר היה מנוטרל.

בברכה אריק

פורסם

האם אתה מצפה מחברי הפורום לעזור לך להתחמק מעונש אחרי עבירה ברורה על החוק?

צודק 100%, אסור לרוץ ברחוב בתחתונים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מנסיון רב עם גניבות רכב ,80 אחוז מנסים לגנוב את הרכב שוב , במוקדם או במאוחר.

ממליץ בחום להתקין מכשיר איתור אצל אחת החברות כך שבמקרה והגנבים יצליחו להמלט עם הרכב לפחות תיהיה אפשרות לשלוח משטרה/סיריי אבטחה למיקום מדוייק.

שיהיה בהצלחה

פורסם

אני לא יודע אם יש קשר - אבל גם איזה אידיוט העלה השבוע תמונות של הרכב לפייסבוק לקבוצת אספנות או משהו כזה - אז אם אתה קורא כאן אנא סלק את התמונות משם.

פאק!!

אורן

האידיוטים האלה זו מכה.

לפני חודש אני עובד בגינה. פתאום נכנס בשער בחור צעיר עם פלאפון ביד. מסתבר שאיזה טמבל העלה תמונה של הרכב לפייסבוק, הבחור ראה ובא לשאול אם אני מוכר:evil:

המרגיז הוא שהרכב בחנייה מקורה, בשטח פרטי וה*מוק שצילם, לפי זוית הצילום, ביקר אצל השכן ובדרך החוצה דפק תמונה עם המספר וכל מה שנחוץ:evil:

מהתייעצות עם מכרה שהיא יועצת תקשורת בארגון גדול, יש בפייסבוק אפשרות להתלונן על abuse והם מזהירים את הבחור ומסלקים את התמונה. אני לא יודע איך זה עובד בדיוק. אני מניח שאם תבדוק עם הדור הצעיר במשפחה הם ידעו במה מדובר.

במקרה שלי, בקשתי מהבחור במקום לרשום לאדיוט שיסלק את התמונה או שאנקוט באמצעים (כאילו שיש לי כאלה...) מבדיקה אחרי שעתיים התמונה הורדה.

בהצלחה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

איזה מזל היה לך,מפחיד לחשוב על גניבת הרכב שבשבילנו הוא כמו בן משפחה.

אני מציע לכל אלו שחושבים שיחנכו את כל העולם לא לצלם את הרכב,לוותר על זה

ולהכין כיסוי נוח למספרים וכל פעם ,בחניה,במפגשים וכו,מיד לשים כיסוי ובא

לציון גואל.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

יש להקשות כמה שיותר.כגון חיבור פצצת סירחון עם מתחת לגלגל, לשים מסטיק על הכסא, משחת נעליים על ההגה ועוד כיוצא בזה על מנת לפגוע בחווית הגניבה.

אולי סנדל דנוור יעזור.

פורסם

אותי יותר מעניין איפה מוצאים שכנים כאלו , כל הכבוד לשכן.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

שלום אורן, אני מציע להתקין סנדל דנבר או משהו תואם, אם אפשר, משהו שמקובע לאדמה. מצלמת מעקב במקום בולט ולא נגיש. אם המכונית חונה בחניה פרטית, להתקין עמוד חוסם ביציאה.

פורסם
האידיוטים האלה זו מכה.

לפני חודש אני עובד בגינה. פתאום נכנס בשער בחור צעיר עם פלאפון ביד. מסתבר שאיזה טמבל העלה תמונה של הרכב לפייסבוק, הבחור ראה ובא לשאול אם אני מוכר:evil:

המרגיז הוא שהרכב בחנייה מקורה, בשטח פרטי וה*מוק שצילם, לפי זוית הצילום, ביקר אצל השכן ובדרך החוצה דפק תמונה עם המספר וכל מה שנחוץ:evil:

מהתייעצות עם מכרה שהיא יועצת תקשורת בארגון גדול, יש בפייסבוק אפשרות להתלונן על abuse והם מזהירים את הבחור ומסלקים את התמונה. אני לא יודע איך זה עובד בדיוק. אני מניח שאם תבדוק עם הדור הצעיר במשפחה הם ידעו במה מדובר.

במקרה שלי, בקשתי מהבחור במקום לרשום לאדיוט שיסלק את התמונה או שאנקוט באמצעים (כאילו שיש לי כאלה...) מבדיקה אחרי שעתיים התמונה הורדה.

בהצלחה.

אין ספק שכל הקבוצות של ילדים משופרים בישראל פשוט עושים נזק כבד לבעלי הרכבים

מה שיותר אבסורד שיש קבוצה של רכבי אספנות בפייסבוק שגם שם כל מיני מפגרים מעלים תמונות מתוך חניות פרטיות וכו

זה נהייה נורמטיבי בצורה מפגרת , בלי להבין את ההשלכות

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אין ספק שכל הקבוצות של ילדים משופרים בישראל פשוט עושים נזק כבד לבעלי הרכבים

מה שיותר אבסורד שיש קבוצה של רכבי אספנות בפייסבוק שגם שם כל מיני מפגרים מעלים תמונות מתוך חניות פרטיות וכו

זה נהייה נורמטיבי בצורה מפגרת , בלי להבין את ההשלכות

במקרה אתמול היה דיון על זה בקבוצה שלנו בפייסבוק האם לפרסם מיספרי רישוי גלויים.

לדעתי חובה לטשטש.

חן.

פורסם

רצוי מאוד לטשטש מספרים שעולים לפייסבוק/פורומים למיניהם.

במיוחד ברכבים מיוחדים ומושכים ועוד יותר ברכבי אספנות

אני הזמנתי מאיביי 2 לוחיות רישוי גרמניות עם כיתוב אישי למפגשים וכו׳

פותח השרשור, אני שמח לשמוע שזה נגמר ככה ולא בגניבה.

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

פעם כתבתי לאידיוטים שם הודעה עם בקשה והסבר קצר למה לא מפרסמים רכב עם מספר!

בתור אחד שעובד בגוף בטחוני ידוע לי כמה קל להשיג פרטי בעלים וכתובת דרך מספר הרכב!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...