Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל קניה של רכב, אבל האמת שאני לא יודע על מה ללכת. למרות שיש כסף אפילו לקניית רכב משפחתי חדש, אני לא כזה להוט (כרגע אני עם רכב מלפני יותר מעשור וחוץ מהתקלות אין לי בעיות עם הרכב עצמו).

האופציות כפי שאני רואה אותם הם:

א. קניה של רכב חדש מהיבואן (יקר).

ב. קניה של רכב חדש מליסינג יד ראשונה (קצת פחות יקר, ההבדל גדול ?).

ג. קניה של רכב יד שניה מליסינג (איך יודעים שלא נופלים על משהו בעייתי).

ד. קניה של רכב יד שניה פרטי (כנ"ל).

ה. ליסינג מהעבודה (גם נראה לי די יקר, למרות שהראש יחסית שקט מבחינת תקלות / טסט / תאונות וכו').

בגדול אין לי העדפה, למרות שכל חיי נסעתי במאזדות לאנטיס ואני די אוהב את הרכב המשפחתי ולכן אני פוזל לסוג דומה של רכב.

אשמח להמלצה על דגמים שידועים כאמינים כמו מאזדה לאנטיס של פעם בדגמי יד שניה משפחתיים (שכבר עשו את הירידת ערך הגדולה שלהם) ועל אילו דגמים חדשים מומלצים כיום ומה דעתכם בכלל על האופציות הנ"ל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...