Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ההכנה לחורף שעשיתי לרכב שלי מעבר לזה שהוא נראה הרבה יותר טוב, גם הרבה יותר קל לטפל בו (הוא מתלכלך פחות, הרבה יותר קל לשטוף ולייבש אותו וכו'), אחד הדברים שאנחנו עושים כדי לשמור על המראה הוא שימוש בQD יש לי מאוטומוטור בקבוק דוגמא של V7 (תודה לאלי) ואני רוצה להשתמש בו (בנתיים, אחריו אני חוזר לONR).

א. האם הוא מתאים לטיפול בצואת ציפורים (שזה בעצם המטרה המרכזית) או שהוא יותר משפר מראה ?

ב. האם הוא יכול לעמוד בחום ששורר בבאגז' (למרות שהחורף בפתח עדיין קצת חם) ?

ההעדפה של הV7 על פני ONR היא גודל הבקבוק, יש לי מין מקומות אחסון נסתרים מתחת לבאגז' (תמונות מצורפת, בבקשה להתעלם מהטינופת), הV7 נכנס שם יופי ביחד עם המטלית אבל הבקבוק של הONR (יש לי רק אחד גדול של ליטר) לא ממש נכנס ולפעמים יש דברים (וכלבים) בבאגז' ואני מפחד שישבר הבקבוק והכל ישפך לי בבאגז'.

IMG_0077.jpg

IMG_0078.jpg

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא בטוח שהבנתי את שאלתך אבל V7 הוא QD עם דגש על יכולת איטום סבירה.

הוא לא מיועד לפנים הרכב או אזור הבאגז אלא לשימוש על פח הרכב כחומר שמחזק הגנה בין שטיפה לשטיפה. אתה יכול לעבוד איתו על פלסטיקה פנימית אבל לדעתי זה לא בדיוק עבורו.

מנסיוני עם המוצר הוא בכלל לא מתאים לניקוי צואת ציפורים וכל QD אחר יעשה זאת טוב יותר, אבל הוא כן מתאים ליישום לאחר השטיפה לקבלת הגנה נוספת והוא יעשה את זה טוב יותר מכל QD רגיל. הייתי מכנה את המוצר כספריי סילנט הרבה יותר מאשר QD.

כל שטיפה שלי, בין אם אחת לשבוע או יותר מסתיימת בV7,באמת מוצר מעולה ואפילו אחד האהובים עלי מחברת CG.

מקווה שמחירי הגלון ירדו על מנת שארכוש אחד בהמשך.

לגבי גודל המיכל- זו לא סיבה להעדיף מוצר. פשוט תשיג לך מיכל נוח ותעביר לתוכו כל מוצר שתרצה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הכוונה הייתה לחומר עצמו שהוא עדיין בבקבוק, האם הוא נהרס או לא, כמובן שהשימוש יהיה על הפח.

אבל הבנתי שהוא לא מתאים לצרכים שלי, אני אשאר עם ONR ובו אשתמש אחרי שטיפות.

תודה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

נראה לי ששום חומר לא צריך להיות ברכב בחום, במיוחד מוצר יקר כמו הV7.

פשוט חבל.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...