Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אומר המוכר על זה? חייב להיות לו משהו לאמר בעניין כי זה "דפק לו מכירה", לא יכול להיות שהוא אדיש, בטח ובטח אם הרכב חדש לחלוטין ובמצב מצויין. אגב, מדוע המוכר רוצה למכור רכב כזה חדש לגמרי?

מה שאני הייתי עושה זה ללכת עם המוכר למכון בדיקה רציני אחר ושהוא ישלם את הבדיקה (כפי שאמרתי זה חייב להטריד גם אותו), תוך התחייבות שאם הכל תקין והכל בסדר ותרכוש את הרכב, אז תשלם לו את מחיר הבדיקה הנ"ל.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

הוא רצה מחירון (שזה כ-72000) ולא רצה להתפשר.

בכל מקרה ביטלתי איתו את ההסכם, אני לא מוכן לקחת את הסיכון בשביל כמה אלפי שקלים בודדים.

פורסם

היה לי מקרה דומה

אבל אני הייתי המוכר

בחור לקח רכב לבדיקה בקומפיוטסט לוד או רמלה

כל בדיקה לי אישית נראתה מאוד חפיפה

הבוחן בחן כמה רכבים בו זמנית

בסוף יצא לנסיעת מבחן כמו שהבחור מתאר (בלי לצאת מהמכון)

ובסוף הבוחן אמר שהספק מנוע יצא נמוך אבל הוא הסביר את זה שהוא לא הגיע לסל"ד המקסימלי

בגלל שהרגיש שהמנוע תקין

לי בתור מוכר זה לא הפריע לקונה היה חשוב שאין פגיעות שלדה

כולם יצא מרוצים

נ.ב

לאחר שיצאנו מהמכון הבדיקות בלוד השוותי את בדיקה החדשה

לבדיקה שאני ביצאתי בזמנו לרכב לפני רכישה (שנה וחצי לפני באותו קומפיוטסט בהרצליה פיתוח)

ההספק מנוע בבדיקה שלי היה יותר גבוה. אבל שם הגיעו גם לסל"ד יותר גבוה

פורסם
הוא רצה מחירון (שזה כ-72000) ולא רצה להתפשר.

בכל מקרה ביטלתי איתו את ההסכם, אני לא מוכן לקחת את הסיכון בשביל כמה אלפי שקלים בודדים.

חדשה מהיבואן עולה 80.

יהיה למוכר קשה להשיג 72.

לגבי הבדיקה. כמו שאמרו לפני נראה שהבעיה בבדיקה ולא במנוע.

פורסם

קודם כל, חדש עולה 77 אם אני לא טועה. לא שווה את ההפרש.

גם לי יש ניסיון גרוע עם בדיקת דיינו בקמפיוטסט (אור יהודה). בדקתי אקורד 1.8 (הדגם הבריטי) 2001. למרבה ההפתעה המנוע השתבח במהלך הזמן והפיק יותר כוחות סוס משהו הפיק כשיצא מהמפעל ובפער גדול. אם אני זוכר נכון היה כתוב שם משהו כמו 155 כ"ס.

מאז אני לא מאמין לבדיקות דיינו במכוני בדיקה ואף מעדיף לוותר עליהן. יותר חשוב לי בדיקה של קומפרסיה ובדיקה שהיא שווה בכל הצילינדרים.

פורסם

לדעתי לקחו לו כסף סתם על "חצי בדיקת מנוע" . או שבודקים טוב או לא בודקים . וכן ב-6000 סל"ד , לכמה שניות .

תאמינו לי , לא יקרה שום דבר . הקו האדום הרי מתחיל רק ב-6200 RPM .

• תוכן חדש...