Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

התקשרו אלי ממשרד עורכי דין וטוענים שיש להם תיק הוצאה לפועל נגדי או קנס בסך 600 שקל.

לפי טענתם ב2011 נסעתי פעם 1 על נתיב המהיר ולא שילמתי את החשבון שהגיע בדואר רשום.

הדואר רשום כנראה הגיע וחתמו עליו אבל לא העובר אלי.

גם אם נכנסתי לנתיב המהיר, כנראה ללא ידיעה שהכביש בתשלום.

מה אפשר לעשות בנידון כדי לא לשלם את הקנס, אך רק את הנסיעה ?

תודה

פורסם

תתלפא אבל לא כולם יודעים לפני שרואים אותו בפעם ראשונה ונכנסים אליו בטעות.

לא היו אזהרות מפורשות שהכביש בתשלום איפה הוא מתחיל ואיפה הוא נגמר. לא היה שום מקום שבו עוצרים משלמים ונכנסים לכביש כמו שעשו במנהרות כרמל. לא בכניסה ולא ביציאה.

גם אם אתה נכנס בטעות ואתה מנסה לצאת, זה כביש של 90 קמ"ש. אתה לא יכול לדפוק ברקס, לעשות רברס ולצאת מהכביש - זה פשוט מסוכן. ממש כמו מלכודת בכביש, במיוחד אם אתה לא מכיר את האזור.

אבל זה לא רק זה. למה בעצם הם לא שלחו חשבון אזהרה כמו שעיריה או חברת חשמל עושים, לפחות שצורך וידוי שהבן אדם אולי לא קיבל את זה בפעם הראשונה ?

מה עושים עכשיו, יש דרך לבטל את זה ולשלם רק על הנסיעה?

תודה

פורסם

תעשה מנוי על הנתיב המהיר ותגיש בקשה להקלה בקנס. סביר שיוותרו לך על מחצית הסכום בערך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבעיה שלך לדעתי היא, שאתה מתחיל לטפל בנושא בשלב די מאוחר והגעת כבר לשלב של גביית חובות. לדעתי, פורום משפטי שמתעסק גם עם הוצאות לפועל מתאים לך יותר. בכל מקרה תרים ל"נתיב המהיר" טלפון ותראה אם אפשר לשלם עם קנס פעוט.

פורסם

איזה וידוא צריך לעשות בדיוק ??

שלחו בדואר רשום. מישהו חתם בשמך ולא העביר לך ? יש מילה בעברית שמתמצתת את זה - זבש"ך.

משלוח בדואר רשום - זאת אסמכתא מספקת לקבלת ההודעה.

בלי אכלו לי. ובלי שתו לי. טענות ותלונות תפנה לעצמך על כך שאתה מרשה לאחרים לחתום על דואר רשום שלך מבלי שיועבר אליך.

פורסם

אני לא מכיר ספציפית את הנתיב המהיר, אבל מניסיוני בחברות אחרות ברגע שזה מגיע למשרד עורכי דין לשירות הלקוחות של החברה עצמה כבר אין קשר לתיק. מפה והלאה כל ההתנהלות היא מול משרד עורכי הדין.

מה שאתה צריך לעשות בתור התחלה זה לוודא שאכן יש תיק בהוצאה לפעול ומה שקיבלת זה לא סתם שיחת הפחדה ממשרד עורכי דין שעובד בשיטת מצליח. הכי קל וזול להתקשר לאזרח מן השורה ולהפחיד אותו, אם זה מצליח המשרד חסך המון כסף על טיפול משפטי והרווח נקי שלו. לא ברור לי איך פתחו לך תיק בהוצאה לפועל בלי שאתה יודע מה, לא קיבלת מכתב מהוצל"פ הביתה? עדכנת את הכתובת של בתעודת זהות? באופן כללי אתה בודק את המכתבים שלך?

תתחיל בלבדוק מה הסטטוס של התיק בהוצל"פ. אם אין תיק תמהר לסגור את הסיפור מול שירות הלקוחות של הנתיב המהיר. אם יש תיק תתקשר למשרד עורכי הדין ותבקש להגיע להסדר. ידעת לא ידעת, זה בכלל לא משנה. גם אני לא ידעתי שהשלט העגול הזה שבתוכו כתוב 90 אומר שאסור לנסוע יותר מהר מ-90 קמ"ש. זה לא עזר לי...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בדקתי דרך מילוי הטופס פה :

http://www.eca.gov.il/index2.php?id=160

וכתוב ש"בעל ת"ז XXXX אינו מופיע במרשם החייבים המוגבלים באמצעים".

למרות שבתדפיס תיק שנשלח אלי ממשרד עורכי דין יש מספר "תיק הוצל"פ xxxxxxx" בבית משפט שלום ירושליים.

כרגע המוקדים של נתיב מהיר סגורים וגם של רשות האכיפה, אני אמשיך לבדוק מחר.

פורסם

אחרי החג. משרדי הממשלה בהדממה עד יום א'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בדקתי דרך מילוי הטופס פה :

http://www.eca.gov.il/index2.php?id=160

וכתוב ש"בעל ת"ז XXXX אינו מופיע במרשם החייבים המוגבלים באמצעים".

למרות שבתדפיס תיק שנשלח אלי ממשרד עורכי דין יש מספר "תיק הוצל"פ xxxxxxx" בבית משפט שלום ירושליים.

כרגע המוקדים של נתיב מהיר סגורים וגם של רשות האכיפה, אני אמשיך לבדוק מחר.

חייב מוגבל באמצעים זה תואר שלא קונים בקלות

צריך שיהיה לך מספר תיקים בהוצל"פ ובסכומים משמעותיים ליכולת הכלכלית של החייב.

אתה כולה חייב כמה מאות ש"ח

תוכל לברר על התיק במרכז מידע של הוצל"פ החל מיום ראשון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יש תיק בהוצאה לפועל בסך 620 שקל.

יש טעם עוד לדבר עם העורך דין או נתיב מהיר ?

לפנות להוצאה לפועל מיידית ולשלם את הסכום. לא לחכות שגם סכום זה יתפח (אולי גם את המכתב של הוצאה לפועל מישהו לקח בשמך, ולא העביר אותו לידיך ...)

• תוכן חדש...