Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במקרה הפחות טוב...

...הוא יוריד אותו, תרתי משמע..:wink:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בגדול, אפשר גם להיפגש באמצע הדרך, בוודאי אם הוא מעביר לך כסף מראש.

ספציפית - עם שבר באגן אי אפשר בכלל לנהוג, והסיפור נשמע קצת מוזר. רד מזה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

על פי מה שכתבתה , אני חושב שפשוט מדובר בסוחר רכב שלא מעניין אותו מצב הרכב .

בן אדם פרטי נורמאלי לא היה יושב לך על הווריד, היה רואה את הרכב , מכון בדיקה , בא עד אלייך .

לפי דעתי תגיד לו שזה כבר לא אקטואלי כי מישהו הציע מחיר יותר גבוה :wink: .

פורסם

באופן כללי מי שרוצה לקנות את האוטו בא לאוטו,

אני הייתי מזהיר אותו מתלונה במשטרה על ההטרדות האלה באמצע הלילה!

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

הדרך הכי טובה להתנער ממנו היא לומר לו שהרכב לא למכירה כי אתה מוסר אותו לקרוב משפחה או משהו...במקביל תשאיר את המודעה באתר.

נתקלתי במישהו כזה כבר שרצה שאני אגיע לתל אביב מטבריה והוא מבאר-שבע,בסופו של דבר נשבר,הגיע אליי,קנה את הרכב כמו שצריך בלי בעיות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני בזמנו הגעתי להרצליה כדי לקנות רכב של מישהו מבאר שבע. בסוף העסקה לא יצאה לפועל אבל הבנאדם הגיע והוכיח רצינות וכנ"ל אני.

תגיד לו שאתם נפגשים באמצע הדרך וזהו. אם הוא לא מסכים חכה לקונה הבא.

פורסם

איך הוא בדיוק יגיע אם לטענתו יש לו שבר באגן? עדיף שפותח האשכול ירד מהרעיון הזה לפני שימצא את עצמו פותח אשכול נוסף - הפעם בפורום המשפטי ושואל איך ניתן לקבל את שאר הכסף שהובטח לו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הוא כ"כ רוצה לקנות שיגיע עד לאזור שלך. חוץ מזה מי מבטיח שהוא קונה אוטו בטלפון בלי לראות אותו בכלל?

אם הוא ממשיך להתקשר ספר לו שהרכב נמכר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא יודע... זה לא ניראה הכי כשר שבעולם כל הסיפור.

מביא לך חצי במזומן, מביא אותך מ... לקרית מלאכי, המון סימני שאלה בשביל דבר אחד פשוט, לקנות רכב.

פורסם

חבל על המאמץ שלך, תאמר לו שאם הוא מעוניין הוא מוזמן להגיע אליך בכדי לראות את הרכב. כפי שכתבו, אין ספק שהוא מעוניין לשלם כמה אלפים פחות על הרכב ולנצל את הטרחה שלך בנסיעה עד אליו.

• תוכן חדש...