Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלן,

אני רוצה לקנות רכב מבחור שמוכר את הרכב של אשתו.

הרכב בבעלות אשתו והיא עולה חדשה. ברישיון מופיעה הערה '' הנ. מכס לצורך הע. בעלות מספר תאריך אילת. ינהג בעל הרכב או בן זוגו''

מישהו יודע מה פשר הערה הזו?

ועל הדרך, לרכב יש לא מעט שריטות מרוב הכיוונים אך בלי מעיכות, מישהו יודע להגיד כמה יעלה לי תיקון צבע לרכב? מדובר במאזדה 6.

פורסם

זה אומר שרק לאשתו ולו מותר לנהוג ברכב.

אם אני לא טועה מותר להם למכור את הרכב רק לאחר 4 שנים על הכביש.

פורסם

אאל"ט פשוט צריך לעשות בעלות במשרד הרישוי בעת הקניה ולא בדואר.

כמו רכב עם תו נכה.

חוץ מזה אין בעיה אם הוא כבר 6 שנים על הכביש.

אלי

פורסם

הם צריכים לפנות למכס ולבקש מהמכס להסיר את ההגבלה במשרד הרישוי. לאחר מכן אפשר למכור ולקנות את הרכב ככל רכב רגיל.

פורסם

מה קורה אם מנסים להעביר בעלות בלי הסרה דרך משרד הרישוי ? זה אפשרי? יכול להיות שיש מיסים וחובות שיכולים לעבור?

פורסם

כשיש את ההגבלה הזו לא תתאפשר העברת בעלות.

תהליך הסרת ההגבלה הוא די מהיר.

אם חלפו 4 שנים מיום הרכישה, ההגבלה מוסרת כשבעל הרכב מבקש זאת, הוא לא צריך לעשות שום דבר מעבר לכך (כלומר לא צריך לשלם מסים וכו').

פורסם

עד להסרת הגבלת המכס העברת הבעלות חסומה במחשב.

הבעלים צריך להתקשר לבית המכס בראשון לציון 03-9421666 שם בשעות העבודה יש תקליט שמסביר אילו מסמכים יש לשלוח לאיזה פקס ע"מ שהגבלת המכס תוסר.

מטבע הדברים עקב החג תוכל לעשות את הפרוצדורה הזאת רק ב-29.9. (המכס סגור)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדוד שלי לקח 19 שנה להוריד את הסעיף, וגם זה אחרי שהלכתי למכס וביקשתי שיורידו, וגם זה אחרי שעצר אותי שוטר באוטו שלו לבדיקת רשיונות ושיחרר אותי (למזלי) בלי קנס.

עד כה, חינם, רק זמן המתנה כי כולם קונבינטורים במכס וכולם מכירים את כולם ונכנסים בלי תורות.

אחרי זה אתה הולך למשרד הרישוי ומבטל את זה, משלם על כפל רשיון על הדרך, כי אחרת הסעיף לא יתבטל גם כשתקבל את רשיון הרכב הבא.

• תוכן חדש...