Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סגירת חשבון פאייפל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בוקר טוב 8)

יש לי חשבון פאייפל ישן מאוד, אחד עם שם בדוי שפתחתי כשהייתי בן 10 בערך לצורך שטויות.

כעבור כמה שנים התחלתי להשתמש בו באמת, קניתי דברים באיביי, חיברתי לשם אשראי גם.

לאחרונה ניתקתי משם את כל הכרטיסי אשראי כי החלטתי לפתוח חשבון חדש על שמי האמיתי,

בנוסף החשבון הזה מוגדר על חשבון עסקי, הם לוקחים לי 2$ בחודש על כלום ולא מוכנים לשנות את החשבון

לפרטי.

כל הרכישות האחרונות שהתבצעו דרך הפאייפל הנ"ל כבר פג תוקפן (עברו מעל 45 ימים)

וכל המוצרים התקבלו ותקינים, לכן אין לי צורך בקייסים. (מה גם שהחשבון איביי ישאר פעיל ככה שבכל מקרה יש עם מי לדבר.)

מה שמוביל אותי לשאלה הבאה,

זו תהיה בעיה לסגור את החשבון ולפתוח אחד חדש על אותו אימייל?

פורסם

בדרך כלל כן, לא רק על אותו מייל אלא גם על אותו אשראי - מקפיץ להם מיד נורה.

אם שייכת את החשבון לחשבון בנק - לא תוכל לשייך את החדש.

בקיצור הדרך הכי טוב היא לפתוח חשבון חדש לגמרי עם פרטים מעט שונים (עיוות בשם), מייל שונה, אשראי אחר (אם יש לך).

פורסם
בדרך כלל כן, לא רק על אותו מייל אלא גם על אותו אשראי - מקפיץ להם מיד נורה.

אם שייכת את החשבון לחשבון בנק - לא תוכל לשייך את החדש.

בקיצור הדרך הכי טוב היא לפתוח חשבון חדש לגמרי עם פרטים מעט שונים (עיוות בשם), מייל שונה, אשראי אחר (אם יש לך).

בעיקרון אני לא עושה שום דבר לא חוקי וגם דיברתי עם פאייפל בטלפון לפני שנה-שנתיים אחרי שיצרתי איתם

קשר במייל בנוגע לשינוי שם, הסברתי שזה שם לא נכון ואני רוצה להחליף אותו אבל הם אמרו לי שהם לא יכולים

לעשות דבר כזה ולכן אצטרך להשתמש בחשבון כמו שהוא.

מקסימום אם יגבילו לי את החשבון החדש או יעשו לי הצגות אני יכול להוכיח שזה אני וישחררו אותו, לא?

אגב- לפאייפל הזה שאני רוצה לסגור מחובר כרטיס שונה ממה שאני מתכוון לחבר לפאייפל החדש.

באיזה שלב החשבון נהפך לעיסקי?

האם אתה רוצה להגיד שמאז גיל 10 אתה משלם כל חודש 2$ על החשבון הזה?

פתחתי את החשבון בגיל 10 בערך, לא אמרתי שמאז חייבו אותי.

הייתי משלם 2$ "Seller Fees" בחודש שהייתי מוכר משהו באיביי\מחוץ לאיביי והייתי משתמש בסליקה

של פאייפל (Checkout as a guest) ולא סתם העברה רגילה.

בשביל לקבל את האפשרות הזו של סליקה מהחשבון פאייפל\אשראי של מישהו הייתי צריך לשדרג את החשבון

לעסקי.

• תוכן חדש...