Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה טובה לכולם

אני מעוניין לעשות בדיקה לרכב באיזור חיפה אשמח לקבל המלצה על מוסך אמין שיעשה בדיקה

מדובר בפולו שנת 99 אז בדיקה ממוחשבת הבנתי שמיותרת כי הם יוציאו את כל הרכב עם רג'קטים

אז אני מעוניין לבצע בדיקה במוסך ולא במכון

תודה רבה מראש

פורסם

למה אתה חושב שבדיקה ממוחשבת תהיה מיותרת?

אם אתה מעוניין לבדוק את הרכב במוסך הייתי ממליץ לגשת למוסך שבו מטופל רכב של המשפחה או של חבר/ה (לגשת עם בעל/ת הרכב) כדי להגיע למקום שמכיר אותך וייתן חוות דעת אמיתית כנה ואמיתית.

אם אתה אכן מעוניין במכון בדיקה אני ממליץ בחום על קומפיוטסט בצ'ק פוסט, שנמצא מאחורי סוכנות טרייד אין (או משהו דומה) של אופרייט ליס. אני מבין שאני לא מסביר את עצמי ממש טוב אז צירפתי מפה וסטריט וויו.

*אין לי קשר למכון, נבדקו שם כמה רכבים של המשפחה ותמיד יצאנו מאוד מרוצים.

Capture.JPG

Capture2.JPG

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם אתה אכן מעוניין במכון בדיקה אני ממליץ בחום על קומפיוטסט בצ'ק פוסט, שנמצא מאחורי סוכנות טרייד אין (או משהו דומה) של אופרייט ליס. אני מבין שאני לא מסביר את עצמי ממש טוב אז צירפתי מפה וסטריט וויו.

*אין לי קשר למכון, נבדקו שם כמה רכבים של המשפחה ותמיד יצאנו מאוד מרוצים.

אופרייט ליס כבר לא שם מזמן היא ליד מוסך טויוטה.

• תוכן חדש...