Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חו"ד על סאב של OWA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שניסיתי להגיד זה שהם מזייפים נתונים בהגזמה אם ההספק שיוצא בגישור שווה למה שהם מצהירים לערוץ בודד
אה אז לא הבנתי אותך בהתחלה...בגלל זה העניין עם שי נגרר שוב לזה
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשים ראיתי פה מישהו (מצטער לא שמתי לב מי זה ) שחושב שאני עומד ליקנות את הסאב ב-1000 שקלים חדשים מה שלא נכון כיוון שאני הצלחתי להוריד אותו ל800 הוא קנה אותו בסביבות ה-1000 שקל.

אז עכשיו השאלה היא האם כדאי מכמה בחינות:

א. סאב נישמע בן ז*** לא מזייף בווליום גבוהה.

ב. בא עם מגבר פנימי (חיסכון בקניית מגבר).

ג. תיבה איכותית(ככה ניראה לי תקנו אותי אם אני טועה).

ד. אם מחברים את הכל ביחד האם מקבלים את המחיר הנדרש עליו? מה שלי ניראה שכן.

אם תגיבו זה יהיה מצויין.

נ.ב

שיחקתם אותה עם כל התגובות תודה רבה לכם :wink:

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם
אם אתה מרוצה מאיך שהוא נשמע אז זה יכול להיות עסקה טובה בשבילך שתחסוך לך בניית תיבה מתאימה וקניית מגבר
לא מסכים ( כול אחד והדעה שלו )

אני אישית הייתי הולך על מה שכבר אמרתי לך ב 900 שקל אתה מביא פיונר 305 עם תיבה כולל מגבר קליפורניה בום 1000 וואט שיתן לך 150-200RMS ( שזה כנראה יותר ממה שהמגגבר הפנימי של הסאב יתן לך ) תקבל עם זה כבלים מתנה ( אתה חוסך 100 שקל )

נישאר לך עוד 2 ערוצים להגברת רמקלים אחוריים או קדמיים ואני מאמין שכול זה באותו מחיר

של 900 שקלים

אז יש פה תמורה הרבה יותר טובה בשביל ממה שהסאב הזה יתן לך...

פורסם

דבר ראשון זה 800 שקל

דבר שני קליפורניה בום לא שמעתי עליהם דברים טובים וגם הם לא ניראים מבטיחים מי יודע מה כי אם אני הולך על מגבר אני בטח שלא יקח משהו שישרף או שיפליץ לי במכונית אם אני אקח מגבר זה יהיה משהו על רמה כמו רוקפורד, לנצר ועוד אחרים טובים רק הבעיה איתם היא בעיה כספית תישמעו לי אני לא ביבזתי כסף עד עכשיו סתם על מערכת הרמקולים שלי הם קומפומנט של סרווין ווגה והאחוריים שלי 6X9 הם של קנוואד אז אני לא מיתכוון לבזבז אותם עם מגבר מעפן של קליפורניה בום ולםי דעתי אני כרגע לא זקוק לעוד הגברה בלי הגברה אני מתחיל להיות חירש.

ניראה לי שאני אלך על הסאב הזה כי הוא ממש מפציץ ואני לא סתם אומר לכם ואני אפילו ממליץ עליו אני מקווה שאחרי שאני אקנה אותו אני יבוא לאחד המפגשים ותיזכו להכיר בו.

:wink:

GET RICH OR DIE TRYING

פורסם

הוא מרים לי את האוטו מבחוץ הלוחית רישוי עושה רעשים וגם הבגז' מהעוצמה שלו.

GET RICH OR DIE TRYING

פורסם
הוא מרים לי את האוטו מבחוץ הלוחית רישוי עושה רעשים וגם הבגז' מהעוצמה שלו.
99 אחוז מהסאבים עושים את זה

אני לא הייתי הולך על זה

אני מצטער אבל זה קצת מראה על הנסיון שלך עם סאבים

תעשה לעצמך טובה לך לחנות של אודיו לרכב תתחיל לשמוע קצת סאבים ואז יהיה לך דעה שונה לגמרי

לבדוק סאב לפי איך שהוא מוזיז את הלוחית של הרישוי...זאת דרך חדשה

אני לא מכיר את הסאב הזה אבל אם ניסית אותו בתוך האוטו שלך והיית מרוצה מהצליל אז לך על זה

רועי את יכול להפיל את הבנאדם בגלל מה שאתה אומר פה!

מתי תבין דבר אחד שאם הבנאדם הזה היה שומע מה סאב אמיתי ( וגם סאב נורמאלי ) יכול לעשות אז הוא לא היה מתלהב מזה !

אני שמעתי פעם סאב 10 אינטש בלי חברה והתלהבתי ! אמרתי וואי זה סאב רצחני ? היום אני אפילו לא ישים אותו ליופי...( וזה באמת קרה לי ! ) זה היה סאב של אולי 150 RMS בתיבה קטנה מאוד מאוד מאוד והמגבר בקושי נתן לו 100 RMS

אז אני לא צריך להגיד לך מה סאב של 10 אינטש של חברה מעפנה עם פחות מ 100 RMS יכול לעשות ? זה אולי יגיד ל 120DB

ואני התלהבתי מזה!! זה היה בהתחלה בהתחלה עוד לפני שהיה לי רשיון !

בקיצור יש תרדים שאני נהנה לענות בהם אבל פה בטוח לא למה אנשים הולכים ראש בקיר...

אני את שלי אמרתי בתרד הזה ואני לא יגיד שוב...אתה מוזמן לעשות מה שאתה רוצה...ולהקשיב למי שאתה רוצה בהצלחה לך עם הסאב הרצחני שלך שמוזיז לוחיות רישוי !

פורסם

לא אמרתי שזה סאב טוב כי אני לא מכיר אותו אבל אם הוא מרוצה אז למה לא.

גם לפני איזה 4וחצי שנים התחלתי להיתעניין בתחום ואני זוכר שלחבר שלי היה סאב של חברה בשם MGX סתם משהו זול מאוד והתלהבתי ממנו אולי 150RMS קשה לי להאמין שיותר מזה אבל עם שניים כאלה העוצמה באמת היתה חבל על הזמן(הוא הוסיף עוד אחד).

אבל הכי חשוב זה שאם הוא מרוצה ממנו.

פורסם
לא אמרתי שזה סאב טוב כי אני לא מכיר אותו אבל אם הוא מרוצה אז למה לא.

גם לפני איזה 4וחצי שנים התחלתי להיתעניין בתחום ואני זוכר שלחבר שלי היה סאב של חברה בשם MGX סתם משהו זול מאוד והתלהבתי ממנו אולי 150RMS קשה לי להאמין שיותר מזה אבל עם שניים כאלה העוצמה באמת היתה חבל על הזמן(הוא הוסיף עוד אחד).

אבל הכי חשוב זה שאם הוא מרוצה ממנו.

מה אתה לא מבין פה ????

הוא עכשיו מרוצה ממנו אז סבבה שיקנה אבל עוד שבועים הוא יראה סאבים אמיתיים ויתבאס שהוא קנה את זה !!

פורסם

FIAT,

אם אתה חובב באסים חזקים, ז"א SPL ולא איכות SQ, אתה מהר מאוד תבין שהגלילית הזו

לא מוסיפה יותר מדיי.

היו לי בזמנו כשהתחלתי בתחום:

בזוקה (כך זה נקרא אגב) של sas (הכי חזקים בתחום) של 8".

לא הספיק לי, הוספתי עוד 8".

לא הספיק לי, החלפתי ל 10" של sas.

לא הספיק, עברתי לסאב 15" של קיקר.

שרפתי שניים, עברתי ל 15" של ORION.

לא הספיק (וגם תיבה גדולה מדיי) עברתי לשני 10" של ORION.

וכו' וכו' וכו'...

הבנת את הרעיון?

(אם לא - זה אף פעם לא מספיק!)

גל

פורסם

בזוקה (כך זה נקרא אגב) של sas (הכי חזקים בתחום) של 8".

אתה מדבר על הסאב שהתיבה בצורת מיכל NOS לא?

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...