Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי סיטרואן C4 פיקאסו עד היום בבוקר תקין ונוסע.

הרכב פתרום אינו מניע.. אך החשמל ברכב עובד תקין.. אורות רדיו וכו

שום נורת אזהרה לא דלוקה

אני יכול לתאר את המקרה בניסיון הנעה.. ואז תיקים כאלו חשמליים האורות נדלקים ונכבים הדלתות ננעלות ומכסה הדלק נפתח כרצונו.. ממש כאילו הרכב נכנס בו שד..

ניסיון שלי לחבר לו כבלים עבר בהצלחה והרכב הניע וחזר לעצמו.. לאחרי נסיעה ארוכה שעשתי על מנת שאם והמצבר נפרק מסיבה שאינה ברורה לי שיטען חזרה.. אחרי כמה שעו שוב המקרה חזר על עצמו..

לפני שאני לוקח אותו למוסך יום ראשון היית שמח לשמוע אם משהו נתקל בבעיה דומה. ויכול לכוון אותי לגורם..

החשודים: בעיה חשמלית, אלטרנטור, מצבר

שוב אני מדגיש כי לא נדלקה אף אל מנורת אזהרה אחת.. אפילו לא נורה שאמורה להיטען כשאין טעינה..

תודה רבה

פורסם

קודם תודה לכולם על העזרה

יש אפשרות לבדוק מצבר תקול?

מה הנזק של מצבר כזה מבחינה כספית?

איזה מצבר מומלץ לפיקאסו?

תודה

פורסם

מומלץ שלא לנסוע עם מצבר פרוק לחלוטין או מנותק פנימית. המצבר הינו חלק מוויסות מתח הטעינה ברכב. נסיעה עם מצבר תקול לחלוטין עלולה לגרום נזק עקב עליית מתח למתח גבוה מהמקסימום המותר.

נראה שבמקרה שלך יש מצב שהמצבר אינו עדיין במצב הזה, ואולם אם המצבר לא מגיב לחלוטין כאילו הוא מנותק וכאילו לא מותקן מצבר ברכב, אז עדיף שלא לנסוע איתו לאחר עזרה בהנעה ממצבר אחר.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ניסיתי לחפש את התאריך של המצבר

אך הוא עטוף בפלסטיק ומעליו יש פיוזים. יש חלונית שממנה ניצן לראות את המצבר ומה שהצלחתי לראות את מספרים מוטבעים עליו

191004

משהו יכול לפענח לי את זה. יש רווח קליל בין כל שני ספרות

פורסם

וואו, המצבר שלך מאפריל 1910...

סתם.:lol:

בן כמה הרכב, או כמה זמן הוא אצלך?

שנתיים בעבודה קשה עד 4 שנים למצבר טוב שעובד ברגוע, הם זמן סביר לתוחלת חיים שלהם. כמו שתיארת זה נשמע בהחלט מצבר בערוב ימיו. אחריות עליהם נעה בין 12/18/ואף 24 חודשים, תלוי ביצרן ואתה אמור לדעת מתי קנית אותו אלא אם כן אתה יד שניה על הרכב. חדש זה עניין של מאות שקלים, תלוי בגודל וביצרן. יכול מניסיון רב שנים להמליץ על וורטה. נחשבים הכי אמינים ועמידים ויתקנו אותי פה אם אני טועה. מה שחשוב לפני שאתה מחליף זה לבדוק טעינה תקינה ושאין איזה צרכן חשמל אצלך שמקצר או פורק את המצבר אחרת לא עשית כלום בזה שתחליף מצבר והוא שוב ילך לך.

פורסם

הרכב הוא יד שניה מודל 2008.. אני מעריך שכנראה בעל הרכב הקודם החליף מצבר שמצא ככה מאיזה חבר.. וישן יותר

לא הגיוני שהרכב הוא מודל 2008 והמצבר הוא 2004 לפי הערכה שזה השנה הוא יוצר לפי ה 04

• תוכן חדש...