Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הודעת check gearbox מגאן 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה המנורה נדלקת ונכבית כשהרכב נכבה ומונע מחדש...אני לא מרגיש יותר מדי דברעם חוץ מזה שהגיר קצת מושך יותר מידי לפני שמעביר הילוך,בין השני לשלישי הוא ממש נחנק הוא מגיע כמעט ל3500 סלד לא משנה אם זה ירידה אפילו...מישהו עזרה?

פורסם

הגיר שלך נכנס כל פעם למצב חירום. בגלל שהרכב עוד יחסית צעיר, יש סיכוי טוב שתצא מזה בנזק מצומצם עם חיישן תקול או עדכון למחשב גיר.

הכי טוב זה שפשוט תכניס את הרכב למוסך שמתמחה ברנו כמו אורן שירותי רכב, שהרבה פה ממליצים עליו.

בהצלחה!

פורסם

הבעיה שאני גר בצפון הרחוק וההודעה נדלקת פעם ב.... ואם היא לא נדלקה המחשב לא יודע איזה מהבעיות שיש בזיכרון היא זו שקופצת

פורסם
הבעיה שאני גר בצפון הרחוק וההודעה נדלקת פעם ב.... ואם היא לא נדלקה המחשב לא יודע איזה מהבעיות שיש בזיכרון היא זו שקופצת

שלום.. איפה זה הצפון הרחוק? אני גם מהצפון. יש לי מגאן . אני מטפל בירכא .מוסך מורשה. מתמחה בצרפתיות. יש לו את המחשב המקורי של רנו (clip). מבצע גם שיפוצי גיר.

פורסם
שלום.. איפה זה הצפון הרחוק? אני גם מהצפון. יש לי מגאן . אני מטפל בירכא .מוסך מורשה. מתמחה בצרפתיות. יש לו את המחשב המקורי של רנו (clip). מבצע גם שיפוצי גיר.

צפון הרחוק זה קרית שמונה וזה בעיה כי אני לא יכול לדעת מתי המנורה תידלק שוב ולתכנן נסיעה

פורסם

התקלה שמורה בזכרון אז אתה צריך להכנס למוסך שיש לו סורק תקלות מתאים כדי שיראו איזה קוד תקלה רשום

אני מהמר על זה שהגיע הזמן להחליף EVM

פורסם

טוב אז ככה לאחר בדיקה במכון גירים הסבירו לי כי החיישן לחץ גיר לא תקין...

אמרו שזה חלק אחד מתוך השתיים משו כזה ומומלץ להחליף את 2 החלקים כדי שהתקלה לא תחזור...

כמה תיקון כזה אמור לעלות מדובר במגאן 2008(סולונויאיד או משו כזה)

תודה לעוזרים :)

פורסם
לא צריך להחליף שנים ואני מציע שתקבל הצעה ממוסך מורשה של רנו לפני שתחליט איפה לתקן

במקרה של החלפה של אחד בלבד כמה זה אמור לעלות??והאם צריך לעשות איפוס במחשב?עידכון תוכנה?והאם בגלל זה קופצת נורת ה electronical fault?

פורסם

דולקת כרגע לסירוגין עדין לא בדקתי מה התקלה

ולפני החלפת החישן לחץ היתה check gearbox ולא עוד ברוך השם

• תוכן חדש...