Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחודש הבא מתכוון כנראה לקנות דייהטסו סיריון 2010 גם בגלל צרכים אישיים וגם בגלל המחיר היחסית נמוך ונתוני הרכב למרות שאני לא הכי מת על המראה שלו ,בכל מקרה אני מתכוון לקנות אותו בצבע לבן ,השחרת חלונות + גג שחור מבריק ,ג'אנט שחור עם ליפ לבן ,והחלק החשוב שפה אני צריך את העזרה שלכם זה הטמבון הקדמי - אני מעוניין שהוא יראה כמו הטמבון של סיריון גרסת הספורט או יותר אגרסיבי במילים פשוטות ...יצא לי לראות כבר שניים כאלה על הכביש וזה משנה את הרכב מקצה לקצה..יש למישהו מקום טוב שעוסק בענייני פייבר מקצועי או שיכול לייבא לי את החלק ?

בנוסף רציתי לדעת האם מישהו קנה ג'אנטים מ ג.מ פורטל הבנתי שהם הכי גדולים בארץ אבל איך המחירים ?

מחפש מקום מקצועי בלבד ולא חאפרים !

• תוכן חדש...