Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על יום שישי 14/02/2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחים שלי ...

יש יום שישי הזה מיפגש ?

לא

אין מפגש

יש שביתה

רוצים תוספת שכר!!

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
אחים שלי ...

יש יום שישי הזה מיפגש ?

תאמין לי שאם היה לי אח והוא היה קורא לעצמו בשם כל כך מגוחך כמו שלך הייתי כבר מחנך אותו באיזושהי צורה נחמדה פחות או נחמדה יותר :twisted:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אחים שלי ...

יש יום שישי הזה מיפגש ?

תאמין לי שאם היה לי אח והוא היה קורה לעצמו בשם כל כך מגוחך כמו שלך הייתי כבר מחנך אותו באיזושהי צורה נחמדה פחות או נחמדה יותר :twisted:

בתרגום חופשי, בלי וזלין, או עם וזלין.

אחרי שצחקנו, נעבור לחלק האומנותי - מה הקשר של השרשור הזה לאופ-טופיק, ומה הקשר של הניק שלך לעולם?!

בכל מקרה, מן הסתם יש מפגש.

יובל.

פורסם
אחים שלי ...

יש יום שישי הזה מיפגש ?

תאמין לי שאם היה לי אח והוא היה קורה לעצמו בשם כל כך מגוחך כמו שלך הייתי כבר מחנך אותו באיזושהי צורה נחמדה פחות או נחמדה יותר :twisted:

בתרגום חופשי, בלי וזלין, או עם וזלין.

אחרי שצחקנו, נעבור לחלק האומנותי - מה הקשר של השרשור הזה לאופ-טופיק, ומה הקשר של הניק שלך לעולם?!

בכל מקרה, מן הסתם יש מפגש.

אני מקווה שזה לא ביטוי לטראומת ילדות שלך, יש לך אח? :twisted::roll:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אז ככה אני לא ייתיחס להערות קודמיי למרות שאני דיי מצטרף אליהם.. :wink:

אבל בכול יום שישי מאז שאני זוכר את עצמי מתקיים מפגש..

אם יירד גשם , המפגש כנראה יהיה בהרכב חסר משהו ..

בכול מקרה המפגש ב 5 באצטדיון רמת גן

תבלה , ותידע לווסת ולערוך הודעותך בהתאם

לירן.

פורסם

יש לכם פשוט אובססיה לרדת על אנשים הא ?????? ממש כמו ילדים קטנים .......

אני לא מבין מה יש לכם .......... בסך הכל שם ..... מה אני יעשה שיש לכם קצת בעיות . אתם לא צריכים ליפרוק את זה עליי ....... ועוד דבר .. לא רוצים שאני יקרא לכם אחים שלי ???

לא צריך ....... בך הכל בן אדם שואל פה שאלה .. תנו קצת כבוד לבן אדם ... ותאמינו לי .... גם אני יכול פה לרדת על כל מיני שטויות שלכם .... אבל אני לא מניאק ולא ילד קטן .....

בן אדם שואל שאלה ... אי אפשר לענות נורמאלי .....

תיתפקו את הראש בקיר עד שמיצידי ירד לכם דם ......

מה יש ????? כל אחד שמעלה פה הודעה יש לכם בעייה איתו ......

אפשר לדעת למה ??????

מה איכפת לכם בן אדם קרה לעצמו ferrari test driver הוא לא שואל אף אחד איך ליקרוא לעצמו ..... זאת מדינה חופשית ........

מה השם שלך קשור לעולם ????? לאאאאא שואל אף אחד איך ליקרוא לעצמי ........

אני מקווה שאולי כל אלה שקצת מיסטלבטים פה על כולם .... שיתבגרו קצת .... בני לא יודע כמה ....רובכם פה בניי 20+ אבל מה ...הרב רק מבחוץ בניי 20+ אבל מבפנים ... אני חושב שהם עדיין בני 10

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

והערות שלכם :D נראה לי גרמתם לו טראומה

ואללה במילים יפות אתם #$@#@# סתם סתם אבל באמת

למה כאלה תגובות

אז אתם לא אוהבים את הניק שלו אז תתנקלו לו?! הא?!

הוא רק שאל שאלה לא צריך לרצוח אותו

חכו שנייה אני אביא ת'אבנים :roll: חח סתם סתם

עוד פעם אחת אני רואה תגובות כאלה אני אשלח עליכם את באפי שלי

תזהרו

הינה תמונה של הרוצחת שלי

11910497.jpg

ועוד אחת

11910509.jpg

אלה תמונות ישנות אבל באפי שלי עכשיו רוצחת היא כבר רצחה איזה 3 ג'וקים

Vw Polo GTI

פורסם
יש לכם פשוט אובססיה לרדת על אנשים הא ?????? ממש כמו ילדים קטנים .......

אני לא מבין מה יש לכם .......... בסך הכל שם ..... מה אני יעשה שיש לכם קצת בעיות . אתם לא צריכים ליפרוק את זה עליי ....... ועוד דבר .. לא רוצים שאני יקרא לכם אחים שלי ???

לא צריך ....... בך הכל בן אדם שואל פה שאלה .. תנו קצת כבוד לבן אדם ... ותאמינו לי .... גם אני יכול פה לרדת על כל מיני שטויות שלכם .... אבל אני לא מניאק ולא ילד קטן .....

בן אדם שואל שאלה ... אי אפשר לענות נורמאלי .....

תיתפקו את הראש בקיר עד שמיצידי ירד לכם דם ......

מה יש ????? כל אחד שמעלה פה הודעה יש לכם בעייה איתו ......

אפשר לדעת למה ??????

מה איכפת לכם בן אדם קרה לעצמו ferrari test driver הוא לא שואל אף אחד איך ליקרוא לעצמו ..... זאת מדינה חופשית ........

מה השם שלך קשור לעולם ????? לאאאאא שואל אף אחד איך ליקרוא לעצמי ........

אני מקווה שאולי כל אלה שקצת מיסטלבטים פה על כולם .... שיתבגרו קצת .... בני לא יודע כמה ....רובכם פה בניי 20+ אבל מה ...הרב רק מבחוץ בניי 20+ אבל מבפנים ... אני חושב שהם עדיין בני 10

יש בדבריך משהו, יש כאן אנשים קבועים שמטרתם לרדת על אנשים.

מה יש לכם? תנו קצת חופש, לפחות פה!

אתם לא חייבים להגיב כאילו שהפורום רק בשבילכם!

---------------------------------------

---------------------------------------

פורסם

תנו לילדים להשתעשע קצת :( , הכל ברוח טובה.

אגב כשכתבתי מה הקשר של השרשור הזה לאופ-טופיק, התכוונתי לפורום הכללי (השרשור בתחילה היה בכללי ואז הועבר....)

ו.... אל תיקח ברצינות :p

יובל.

פורסם

יובל אממ גם אני השתעשעתי אבל עד גבול מסויים,כאילו בכיף אבל

הוא ממש נעלב ,הוא מדבר איתי באי סי קיו ואמר לי לראות איך אתם צוחקים עליו,זה נותן הרגשה של לא רצוי בפורום

Vw Polo GTI

• תוכן חדש...