Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עשיתי תאונה עם רכבי פניתי בצומת ולא שמתי לב ונכנסו בי בצד במזל אין נפגעים.

לי יש מקיף וגם לצד השני נראה לי... השאלה שלי אם הרכב שלי נמצא טוטלוס והרכב השני שלא אשם בתאונה יתוקן במוסך מי משלם על מה?

אני הודיתי באשמה כי לא שמתי לב לרכב שעבר האם אני צריך לשלם גם חילוט של הפרמיה שלי ז"א להפסיד את יתרת חודשי הפרמיה+השתתפות עצמית?

או שאני צריך לשלם את יתרת הפרמיה שלי+השתתפות עצמית נוספת עבור הרכב שנפגע?

אני מודה שאני ממש מיואש מחברות הביטוח שמנסות להכניס לי מילים לפה שהרכב השני אשם למרות שלא כך הדבר כדי להתנער ממני.

אודה על עזרתכם האדיבה.

פורסם

מדובר במקרה ביטוח אחד - אתה תשלם השתתפות עצמית פעם אחת.

לגבי התשלום תמורת הפוליסה - יהיה עליך להשלימו, בדיוק כפי שגם אם גנבו לך את הטלפון שרכשת בתשלומים יהיה עליך להשלים את התשלומים.

לגבי הנסיון של חברת הביטוח להטיל אשם על הצד השני - שינסו. אם אתה תובע את חברת הביטח על נזקיך עליה לשלם אותם. לגבי הנהג השני - הוא יכול לתבוע אותך - ואת חברת הביטוח שלך - ועל החברה יהיה להתמודד עם התביעה. כמובן שחברת הביטוח תנסה להתנער ממך - אבל בדיוק בשביל זה יש סוכן ביטוח ש(למרות מה שנכתב בשרשור אחר אתמול) אמור לייצג אותך מול חברת הביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ז"א שאני אצטרך לשלם רק את יתרת החודשים הנותרים של הפוליסה עד סיומה שזה כולל את כל ההוצאות הנלוות כגון: השתתפות עצמית לי ולרכב שנפגע?

או שאני צריך לשלם את יתרת חודשי הפרמיה ועל זה בנוסף לשלם גם השתתפות עצמית על הנזק?

פורסם

את הפרמיה אתה אמור לשלם במלואה עם התחלת הביטוח. חברת הביטוח מקלה עליך ומאפשרת לך לשלם בתשלומים, לכן במקרה של טוטאל לוס אתה צריך לשלם את היתרה, וכן את ההשתתפות העצמית עבור התאונה. אם רק רכבך היה נפגע לא היית צריך לשלם השתתפות עצמית במקרה של טוטאל לוס.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אוקיי...

אז איך אני יודע כמה השתתפות עצמית אני אצטרך לשלם עבור הרכב שפגעתי בו? והאם זה תלוי מה מצבו של הרכב, תיקון/טוטל לוס וכד'? האם יש לזה השפעה על ההשתתפות העצמית שאצטרך לשלם?

סורי שאני חופר על זה מכיוון שחברות הביטוח מנפנפות אותי ועושים בכלל טובה שמתייחסים ללקוחות שלהם.

פורסם

אתה משלם לא יותר מההשתתפות העצמית שכתוב לך בפוליסה שלך

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בפוליסה שלי כתוב השתתפות במוסך הסדר 650 שח לא במוסך הסדר 900 שח אז מה לדעתך אני אצטרך לשלם על הרכב שפגעתי בו?

פורסם

אם הנפגע יתקן במוסך הסדר של חברת הביטוח שלך 650 ש"ח סביר שלא זה יהיה המקרה לכן תשלם 900 ש"ח

מה הנזק שנגרם לשני. יש לך מושג?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נגרם לו טוטלוס..

מדובר ברכב ממש לא יקר שפגעתי בו לדעתי לא עובר את ה-20,000 אלף ש"ח.. אם זה משנה משהו..

פורסם

900 ש"ח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מתי אני אמור לשלם לביטוח את ההשתתפות העצמית אותם 900 ש"ח על הנזק שגרמתי לרכב אחר?

איך בכלל המשך התהליך אני קודם כל מקבל את התשלום עבור הנזק לרכב שלי ואחר כך הרכב השני שניזוק מקבל את הכסף מהביטוח שלי?

פורסם

אתה אמור לקבל את הכסף שלך תוך 30 יום מהיום בו לחברת הביטוח שלך יש את כל המסמכים הקשורים לתאונה, כמו דו"ח שמאי וכו'.

תבדוק שאכן קיבלו את כל מה שצריך

בתשלום שתקבל יורידו לך את הסכום של ההשתתפות העצמית.

מה איכפת לך מתי ישלמו לרכב הנפגע, בעיה שלו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הסיבה שאכפת לי היא משום שאני לא רוצה שפתאום אקבל תביעה מחברת הביטוח שלו שאני צריך לשלם את הכסף שמגיע לו ויכול להגיד שאני מתחמק לו מתשלום על התיקון של הרכב שלו על התיקון מה אני אעשה אחרי זה? איך אני אוכל לטעון בשם חברת הביטוח אני פשוט לא מכיר את התהליך לכן אני מתעניין.

פורסם

תן לחברת הביטוח שלו להתעסק עם חברת הביטוח שלך. היא כבר תשלם להם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...