Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדלקה ברכב נורית המצביעה על בעיה בכריות האוויר. במוסך מורשה איפסו את הנורית, אבל לאחר נסיעה קצרה הנורית נדלקה בחזרה.

קיבלתי מהם הצעה על סך 2500 ש"ח להחלפה של אותו מחשב כריות אוויר. המק"ט: 8917002160.

האם יש אפשרויות זולות יותר?

ניסיתי לחפש קצת ברשת לפי המק"ט הזה, התוצאות הובילו לכל מיני אתרים ברוסית.

פורסם

השם RUNX מוכר רק בישראל ובעוד כמה מדינות בעולם לכן קשה למצוא מידע לגבי טויוטה ראנקס.

אל תחליף שום מחשב לפני שאתה בודק את הרכב בעוד 2 מוסכים לפחות. תתפלא לפעמים התקלה יכולה להופיע בגלל מגעים לא תקינים בעיות חיווט ועוד...

תתחיל בבדיקה של הקונקטורים מתחת למושבים.

איזה כייף לי :)

פורסם

השאלה איזו תקלה הופיעה (במדוייק) בסורק - האם זו תקלה "כללית" של אי זיהוי כרית אויר (כרית תקולה או רוב הסיכויים לבעיית חווט) או חוסר תקשורת עם מחשב כריות אויר (כי אז זה יכול להיות גם מחשב).

לעצם איתור החלק - נסה ב-EBAY , ואפילו חלק מפירוק. אם יש לך המק"ט - כבר עשית מחצית מן העבודה.

alfa 156 2.5.

פורסם
נדלקה ברכב נורית המצביעה על בעיה בכריות האוויר. במוסך מורשה איפסו את הנורית, אבל לאחר נסיעה קצרה הנורית נדלקה בחזרה.

קיבלתי מהם הצעה על סך 2500 ש"ח להחלפה של אותו מחשב כריות אוויר. המק"ט: 8917002160.

האם יש אפשרויות זולות יותר?

ניסיתי לחפש קצת ברשת לפי המק"ט הזה, התוצאות הובילו לכל מיני אתרים ברוסית.

קוד תקלה הוא

B1100 AIR BAG SENSOR MULFUCTION רק מחשב כרית אויר יפתור את התקלה

פורסם
השם RUNX מוכר רק בישראל ובעוד כמה מדינות בעולם לכן קשה למצוא מידע לגבי טויוטה ראנקס.

אל תחליף שום מחשב לפני שאתה בודק את הרכב בעוד 2 מוסכים לפחות. תתפלא לפעמים התקלה יכולה להופיע בגלל מגעים לא תקינים בעיות חיווט ועוד...

השם הוא toyota hatchback או toyota e12, חיפשתי וזה לא ממש עזר. כשחיפשתי עפ"י המק"ט עלו תוצאות הרבה יותר רלוונטיות.

1-אפשר להשיג מפירוק במחיר הרבה יותר זול.

2-תחרוש חנויות בחול.

3-http://www.vehicle-lab.net/computer_heb.html

לפי מה שהבנתי (תקן אותי אם אני טועה), אי אפשר להשתמש במחשב כזה שפורק מרכב שהכריות בו נפתחו. מפירוק לך תדע מה ההיסטוריה של זה.

השאלה איזו תקלה הופיעה (במדוייק) בסורק - האם זו תקלה "כללית" של אי זיהוי כרית אויר (כרית תקולה או רוב הסיכויים לבעיית חווט) או חוסר תקשורת עם מחשב כריות אויר (כי אז זה יכול להיות גם מחשב).

לעצם איתור החלק - נסה ב-EBAY , ואפילו חלק מפירוק. אם יש לך המק"ט - כבר עשית מחצית מן העבודה.

כמו שנכתבת מתחת, הקוד הוא B1100.

קוד תקלה הוא

B1100 AIR BAG SENSOR MULFUCTION רק מחשב כרית אויר יפתור את התקלה

כשכתבתי "האם יש אפשרויות זולות יותר?" התכוונתי לאפשרויות יותר זולות להחליף.

מישהו שמע עליהם?

http://easy.co.il/?p=2029336&name=%D7%A7%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%A7-%D7%90%D7%91%D7%97%D7%95%D7%9F-%D7%95%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%95%D7%91-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91

2013-08-05_115329.jpg

פורסם

בנושא של מחשב כריות אויר - אני הייתי מעדיף מקורי מפירוק (כמובן תקין / ברכב שלא "פתח" כריות אויר) על מחשב כזה שנפתח, תוקן ושופץ (עם כל הכבוד וההערכה למתקנים).

אם תרצה - אני אוכל להפנות אותך גם למקומות אחרים שמתקנים.

alfa 156 2.5.

פורסם

תגיד אתה רציני ?

מי יתקין לך את המחשב ויבצע לך את הפעולות הנדרשות לאחר החלפת מחשב כריות אוויר ? מחשב כריות אוויר זה לא כרטיס סים או PLUG & PLAY.

גש ל-2 מוסכים נוספים לאיבחון.

פורסם

הייתי בשלושה מוסכים. בשני המוסכים הראשונים הוציאו קוד תקלה, אמרו שזה כנראה המחשב כריות אוויר, אבל הקוד מצביע על משהו כללי ביותר, אז עדיף שאלך למורשה, ששם יש להם כלים דיאגנוסטים ייעודיים.

במורשה הוציאו את הקוד B1100, ונתנו הצעה להחלפה. מה יותר מזה?

וברור שהמקום שיתקן או ימכור חלופי גם יבצע את ההחלפה, לא הייתה לי כוונה לעשות את זה בעצמי.

פורסם

חברות אשר מוכרות חלקי חילוף מפירוק מרכב שהושבת לא מבצעים את ההתקנה.

אם אתה קונה בעצמך מחשב אתה לוקח סיכון.

נסה לפנות אל חבר הפורום זיסו או אורן שירותי רכב לבדיקה נוספת וקבלת הצעת מחיר.

פורסם

כשכתבתי "האם יש אפשרויות זולות יותר?" התכוונתי לאפשרויות יותר זולות להחליף.

מישהו שמע עליהם?

http://easy.co.il/?p=2029336&name=%D7%A7%D7%9E%D7%99%D7%98%D7%A7-%D7%90%D7%91%D7%97%D7%95%D7%9F-%D7%95%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%95%D7%91-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91

אני לא סומך על מעבדות 'שמתקנות' מחשבי כריות אוויר.

פורסם

מרק - מה הפעולות הנדרשות לאחר החלפת מחשב כריות אויר ? (חוץ מאיפוס התקלה, בדיקה עם סורק ו-ווידוא שנורית התקלה איננה נדלקת שוב, לא משהו שלא ייפתר עם ניתוק המצבר).

החלפת הפריט פיזית עצמו ברכב, איננה צריכה להיות מסובכת. אני איני אומר שפות"ש יעשה זאת בעצמו.

alfa 156 2.5.

פורסם

הייתי מתחיל קודם מזה:

תתפלא לפעמים התקלה יכולה להופיע בגלל מגעים לא תקינים בעיות חיווט ועוד...

• תוכן חדש...