Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן קופה 99. נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגאן קופה / ספורט - RN ידני קופה 1.6 (יד 8 - צריך להדליק נורה אדומה?) עשתה כ-200K ק''מ.

למישהו כאן היה את הרכב? יכול להמליץ?

איך היא ב:

-עלויות החזקה

-צריכת דלק

-זריזות ונהיגה מהנה

-עד כמה היא ספורטיבית

-מה החסרונות שלה

שווה להשקיע 10K? הרכב לסטודנט.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

הייתי ממליץ (מאוד) להתרחק.

הרכב ישן, עם 200K ק"מ, ולאחר 8 ידיים שסביר להניח שלא טיפלו בו בכפפות משי.

אתה מכניס את עצמך למיטה חולה מאוד - אל תשכח שסכום הרכישה הוא ראשוני בלבד, לאחר מכן תצטרך להשקיע סכום דומה (או אף יותר) ביישור קו ובתקלות שיצוצו בוודאות.

בתקציב שלך הייתי ממליץ לחפש משהו סטנדרטי (ומשעמם) לתקופת הלימודים.

חפש לך קליאו 1.4 \ 1.6 ידנית מתחילת שנות האלפיים עם ק"מ נמוך, ויד נמוכה.

פורסם
הייתי ממליץ (מאוד) להתרחק.

הרכב ישן, עם 200K ק"מ, ולאחר 8 ידיים שסביר להניח שלא טיפלו בו בכפפות משי.

אתה מכניס את עצמך למיטה חולה מאוד - אל תשכח שסכום הרכישה הוא ראשוני בלבד, לאחר מכן תצטרך להשקיע סכום דומה (או אף יותר) ביישור קו ובתקלות שיצוצו בוודאות.

בתקציב שלך הייתי ממליץ לחפש משהו סטנדרטי (ומשעמם) לתקופת הלימודים.

חפש לך קליאו 1.4 \ 1.6 ידנית מתחילת שנות האלפיים עם ק"מ נמוך, ויד נמוכה.

בעייתי בישבילי משעמם, אני צריך משהו לפחות עם קצת פלפל :twisted:

שקורץ לי, לפחות מעט, עם מראה טיפה פחות משעמם.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

ל1.6 8 שסתומים הפלפל מתחיל ונגמר במראה החיצוני.

סביר להניח גם שעם נתונים כאלה היא לא שמורה במיוחד, חפש אחרת.

מצטרף להמלצה של Aino.

CoupéF7R

פורסם
ל1.6 8 שסתומים הפלפל מתחיל ונגמר במראה החיצוני.

סביר להניח גם שעם נתונים כאלה היא לא שמורה במיוחד, חפש אחרת.

מצטרף להמלצה של Aino.

אוקי, את זאת פסלתי.

איך הרכב הזה בכללי?

החזקה, אמינות, צריכת דלק ושאר הירקות?

פורסם

אין לי ניסיון עם הרכב הזה אבל בגדול מתחת למעטה היפה היא כמו המגאן הרגילה.

והאמינות תלויה במצב הרכב ואיך הוא היה מטופל אבל החלפים לרכב הזה לא יקרים ולא קשה למצוא.

בתוספת תקציב קטנה תוכל לקנות את גרסת ה16V שנת 02-01 שהיא עדיפה.

CoupéF7R

פורסם

הזאת שמזכירה קופסת שימורים? :lol::twisted:

הרכב אומנם צריך לשמש אותי לתקופת הלימודים, אבל במידה ויהיה אמין ואקשר אליו בכיף אחזיק אותו גם בהמשך.

אני מתקשה לצערי למצוא רכב שקורץ לי המראה שלו מול התועלת שאקבל ממנו, אפילו שהדרישות לא בשמיים, אמין + מהנה לנסיעה + לא יקר להחזקה (ואם לא יהיה סופר חסכוני אז לא נורא, פלוס גם לא משנה אם יהיה אוטומט או ידני)

פורסם

נראית כמו הצהובה ב2 התמונות שהעלאת.

זה אחרי מתיחת פנים קלה הגריל טמבון וכו', אבל גם האבזור פנים והמכניקה שלה יותר מודרנים ויש כאלה ידיים נמוכות.

CoupéF7R

פורסם

מוזר, זה מה שגוגל מציג בחיפוש הדגם שציינת:

autopazar.co.6v_Dynamique_3dr_2001_Black_for_Sale.jpg

אולי אני טעיתי.

פורסם

מצאתי, אני רואה שזה רכב נדיר יחסית (11 יח' למכירה בכל הארץ).

מה שמבדר זה כמה שהרכב הזה עבר יותר ידיים, ככה יש לו יותר תוספות, מגנזיום, מערכת שמע ושאר ירקות.

פורסם

מה שמבדר זה כמה שהרכב הזה עבר יותר ידיים, ככה יש לו יותר תוספות, מגנזיום, מערכת שמע ושאר ירקות.

זה בגלל שכל פעם שמישהו רוצה להתפטר מהרכב מוסיף משהו בקטנה ואז אחרי 8 ידיים יש המון תוספות :D

החיים הם כמו....

פורסם

או שתחפש אחת עם מנוע 2 ליטר , שזה גם נראה יותר טוב וגם הרבה יותר ספורטיבי מ1.6.

יהיה מאוד קשה למצוא אחת שמורה אבל אפשרי , האוטו ממש כייפי אבל אסור להזניח אותו אפילו לא לשניה.

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם

זה בגלל שכל פעם שמישהו רוצה להתפטר מהרכב מוסיף משהו בקטנה ואז אחרי 8 ידיים יש המון תוספות :D

אז למצוא אחת שעברה קרוב ל80 ידיים זו ממש מציאה! :lol:

הכל יהיה משודרג ברכב, חוץ ממנוע שהלך, אז נחליף, חפיף :evil:

• תוכן חדש...