Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעה קשה (אימפרזה GT)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כלום,

יש לי בעיה כבר המון זמן שאני לא מצליח ליפתור.

שאני מנסה להניע את הרכב הוא מניע ונכבה, עם אני מסובב את הסוויטש ודוחס דלק פעמיים לפני ההנעה הוא נידלק והכל בסדר.

כל הפילטרים ברכב הוחלפו וגם משאבת דלק, השעון לחץ דלק מראה 3 באר שהרכב מונע בסרק

יש למישהו רעיונות מה זה יכול להיות?

פורסם

הבעיה שאתה מתאר היא ממשאבת הדלק, יש במשאבת הדלק שסתום חד כיווני שתפקידו לשמור מעט לחץ בצנרת, השסתום הזה אצלך דולף(לא ניתן להחליפו לבד זה מגיע עם המשאבה יחד).

הקו לחץ דלק מתרוקן ולכן כאשר אתה פותח פעמיים סוויץ הבעיה לא קיימת.

אם התנקנת משאבת דלק תחליפית מאיכות ירודה הזסתום הזה לא מבצע את עבודתו כראוי וגם הוא דולף, משאבת דלק איכותית של בוש עולה כ400-450ש"ח, וזה מה שפותר את הבעיה או מקורית או משאבה איכותית.

כל המשאבת הסיניות והתחליפיות הזולות לא שוות הרבה, איתם הבעיה נתפרת לזמן קצר ואז שוב הבעיה חוזרת על עצמה.

אם תחבר שעון לחצים לקו הלחץ במקביל, ותתן לרכב לעמוד זמן מה מכובה תגלה כי הלחץ יורד מהר מאוד מה שמעיד על שסתום דולף, בזמן שהלחץ יורד ל0 ההנעה קשה יותר, משום שהלחץ שהמשאבה מספקת ב2-3 שניות שהיא נכנסת לפעולה בזמן פתיחת סוויץ לא מספיקה לבנות לחץ תקין אלא לחץ חלקי, ואז בהתנעה הלחץ יורד ל0 ולכן המנוע מתכבה ובפעם השניה הקו לחץ כבר מלא בדלק ולכן המנוע מניע בלי בעיה.

בקיצור אתה צריך לבדוק את לחץ הדלק בזמן ממושך כאשר המנוע כבוי תבדוק את הנפילת לחץ.

ואם הלחץ יורד ל0 ואתה רוצה לפתור את הבעיה תחליף למשאבת דלק איכותית, ורצוי אף מקורית למרות המחיר היקר ביחס לתחליף.

• תוכן חדש...