Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אחרי נסיון קצר ולא מוצלח עם Parrot Asteroid Smart שהבאתי מחו"ל (כנראה קיבלתי יחידה פגומה), החלטתי להחליף את המכשיר לדאבל דין אחר. אני מעוניין במכשיר שיתן לי:

1. שידור למסכים מאחורה.

2. אפשרות ניגון פורמטים רבים ככל האפשר של וידאו.

3. חיבור לסמארטפון והפעלה של אפליקציות שמותקנות עליו דרך מסך המכשיר עצמו.

יש את המכשירים של פיוניר שתומכים ב-APP RADIO. אני יודע שיש גם לחברות אחרות מכשירים דומים (לפחות לקלריון ואלפיין) ומעוניין לשמוע המלצות. אם יש מישהו שבמקרה מכיר באופן אישי או יש לו המלצות לציוד אחר שכדאי לבדוק, אשמח לשמוע.

אין לי צורך בניווט מובנה במכשיר (כי יש הרי את הסמארטפון).

אם יש מישהו שיודע איפה אפשר לרכוש מכשירים של פיוניר במחירים שפויים בארץ (כי לצערי לא אצליח לכייל מכשיר אמריקאי לתדרים הישראלים כנראה), אשמח גם כן לדעת. הפרשי המחירים פה לעומת ארה"ב (אבל גם לעומת אירופה) הם לא הגיוניים...

תודה רבה.

פורסם

1. האם ישנן איזשהן המלצות?

2. האם למישהו יש נסיון עם פיוניר מדגם AVH-X8550BT?

3. האם למישהו יש מושג אם יש הבדל בין דגם AVH-X8550BT לבין AVH-8500BT שנמכר באירופה ונראה זהה בכל התכונות?

4. האם מכשיר אירופאי שנרכש במדינה כלשהי באירופה צריך להיות בעייתי מאיזשהי סיבה לשימוש בארץ ובמיוחד האמור לגבי הטיונר והתדרים?

תודה רבה.

פורסם

. האם ישנן איזשהן המלצות?

2. האם למישהו יש נסיון עם פיוניר מדגם AVH-X8550BT?

3. האם למישהו יש מושג אם יש הבדל בין דגם AVH-X8550BT לבין AVH-8500BT שנמכר באירופה ונראה זהה בכל התכונות?

4. האם מכשיר אירופאי שנרכש במדינה כלשהי באירופה צריך להיות בעייתי מאיזשהי סיבה לשימוש בארץ ובמיוחד האמור לגבי הטיונר והתדרים?

תודה רבה.

לי יש את AVH-X7500BT זה על אותו סגנון רק ששלי זה דין אחד עם מסך נשלף ההבדל בניהם שה 8550 תומך בתדרים של רדיו כמו בארץ וה8500 לא תומך הוא תומך בתדרים אי זוגיים של ארה"ב ולא צריכה להיות בעיה עם מכשיר מאירופה וכמובן שיהייה הדגם עם ה50 בסוף ככה תהייה לך תמיכה לתדרים של הארץ

ממליץ מאוד על מערכת של פיוניר

• תוכן חדש...