Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח להיעזר בנסיון של המבינים שבכם, ביצעתי התקנה של 2 מגברים וקבל מתח, אציין כי טרם ההתקנה כל הרכיבים נבדקו בנפרד ועבדו, כמו כן זאת הפעם השלישית שאני מתקין את אותם רכיבים.

לאחר חיבור כל האלמנטים כאשר הפלוס והמינוס יוצאים מהקבל ומתפצלים לשני המגברים וכמו כן גם כבל ה remote פוצל לשני המגברים.

*הקבל עובד תקין ותצוגת המתח תקינה.

* מגבר jbl 4 ערוצים עובד תקין וכנ"ל הרמקולים המחוברים אליו.

* מגבר מונובלוק של lightning audio לא עובד - נורית החיווי שלו כבויה.

בוצעו הבדיקות הבאות:

1. המגבר נותק מכל החיבורים פרט ל + - ו remote - עדיין לא עובד.

2. נעתה בדיקת מתח- באמצעות מאוורר (לא היתה לי נורת ביקורת), כאשר פעם אחת חובר לפלוס ומינוס של המגבר והמאוורר עבד.

ופעם שניה חובר המאוורר לremote ומינוס וגם כן עבד.- מה שמעיד לדעתי על כך שגם הפלוס וגם הרימוט תקינים.

3. נבדקו 2 הפיוזים החיצונים שעל גבי המגבר ונמצאו תקינים, כמו כן למען הסר ספק הוחלפו הפיוזים בחדשים וגם זה עלה בתוהו.

4. אציין גם שמהלך הבדיקות החלפתי את חיבורים הrca וחיברתי את אחד החיבורים שמגיע למגבר הstereo למגבר המונובלוק, הדבר גרם להידלקות נורית ה protection , אני לא יודע להגיד אם הדבר קשור אך זה עוד ממצא.

תודה מראש לכל העוזרים בנושא!!!

• תוכן חדש...