Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקס, בן 19 הסופ"ש, בעל פיאסטה שנת 97, אחלה אוטו שבעולם!

כשקניתי את הרכב, לא הבנתי בשום דבר שקשור למוטוריקה, במילים אחרות, לא היה לי ידע בעולם הרכב.

עם הזמן, בעזרת הפורום הזה, התחלתי להבין יותר ויותר, התחלתי לבדוק מים ושמן על בסיס שבועי, בטיפולים ביקשתי את הטופ שבטופ.

שמתי לב שהבעלים הקודם מילא במיכל עיבוי מי ברז, המים היו חומים והיה בהם הרבה קצף.

החלטתי שאני אקדים תרופה למחלה, ואחליף את מי הברז למי קירור איכותיים, אבל עצם העובדה שאני לא מבין מאיפה מנקזים, איך עושים, החלטתי לפנות לCerebral Cortex .

שלחתי לו הודעה פרטית, הציע לי להגיע אליו ושיעזור לי.

היום בבוקר החלטתי לצאת לדרך, לקחתי את הפיאסטה ונסעתי לנהריה, קודם כל, אני רוצה להגיד שמדובר בבחור נעים, מסביר פנים, באתי אליו בהתראה קצרה, עוד לפני שהספקתי להגיע הלך וקנה את כל מה שצריך.

אמנם לא מדובר באוברול למנוע, אבל תוך כדי שהוא עשה הכל הוא הסביר לי על כל דבר, הסביר לי מה זה פה ומה זה שם, כי עד לפני כמה שעות לא ידעתי אפילו מה זאת הרצועה בצד שמאל של המנוע :oops:

יניב, אני רוצה להגיד לך תודה רבה! עזרת לי בכל מה שצריך, באמת שהלוואי שהיו עוד אנשים כמוך באמצע הדרך!

תודה רבה! ושבוע טוב!

Honda Civic 93' Manual Transmission

• תוכן חדש...