Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 75K יד שנייה 2010 ואילך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני רוצה לשדרג את הפיאסטה שנת 2000 שלי (אצלי 7 שנים) לרכב אוטומטי\רובוטי חדש יותר, חזק יותר, מפנק יותר וגדול יותר.

מחיפוש פה בפורומים ובאינטרנט בכלל, אני בודק כרגע פיאט בראבו סנסיישן 2011 רובוטית.

יד 1 עם פחות מ30KKM מבקשים 75+-. האם מחיר ריאלי? האם יקר יחסית לשוק של פיאט?

האם יש רכב עם מאפייני גודל\מנוע\נוחות טובים יותר במחיר זהה או קרוב (גם אם יורדים שנה אחת)?

קראתי המון על הפיאט והרכב נשמע כמו תמורה מצויינת למחיר. אבל לא מוכרים מספיק ביד 2 והייתי שמח לשמוע על עוד רכבים מומלצים שאולי פספסתי.

תודה מראש.

פורסם

נכון, ובגלל זה גם הסתכלתי על הרכב הזה מלכתחילה.

רק רציתי לדעת אם המחיר באמת ריאלי לדעתכם ואם יש רכבים דומים בגודל ובשנים 2010-11 שכדאי לי לבדוק גם כן.

תודה.

פורסם

היכנס למוטודיל - יש שם לא מעט הנחות שמורידות רכבים חדשים לטווח המחירים שלך, ואז תזכה גם באחריות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
נכון, ובגלל זה גם הסתכלתי על הרכב הזה מלכתחילה.

רק רציתי לדעת אם המחיר באמת ריאלי לדעתכם ואם יש רכבים דומים בגודל ובשנים 2010-11 שכדאי לי לבדוק גם כן.

תודה.

תלוי במצב הרכב ובעקשנותו של המוכר וברצינותו של הקונה , ד"א אחלה מנוע יש להם בפיאט רק שהוא רועש.

• תוכן חדש...