Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל שאתה סתם נותן לו עיצות שיכולות להזיק לו. יש לך מושג כמה מכוניות נשרפות ביום?! תתפלא לשמוע שאין יום שמכונית לא עולה באש. טוב שלא הגזמת עם המייל האדום של YNET. אולי בכלל עדיף ברייקינג ניוז בכל ערוצי הטלוויזיה. חברות שמתחילים להתקוטט איתם דרך התקשורת נכנסות למגננה ותאמין לי שיש להם יותר כסף ומשאבים לנהל מולו מלחמה לעומת זה שאם הוא יושב מולם ומנסים להגיע להסדר הם מגלים הרבה יותר רצון טוב ופתיחות בהנחה שבאמת זה נגרם באשמתם. אם באמת יוכח שהרכב נשרף כתוצאה מהטיפול של הטכנאי אין מצב שלא יפצו אותו אבל אם הוא יתחיל להכפיש אותם בתקשורת ויגרום להם נזק זה רק יגרום להם להיות פחות קואופרטיבים. כמו שאמרו פה אנשים' date=' לפני שכל הכפר יוצא עם לפידים וקילשונים לצוד את הכופרים ולהעלות אותם באש, כדאי לשמוע ולראות יותר פרטים כמו תמונות של המכונית השרופה ושל האוטו מבחוץ ושל הגינה כי לפי דעתי יש קצת פער בין איך שזה נשמע מהתיאור שלו ובין זה שהנציגה אומרת שיש נזק של חמישה אחוז.[/quote']

מה הקשר עכשיו לנזק???!!!!!!! מה אתה היית עושה אם הרכב שלך היה נדלק לך בחצר ליד הילדים שלך ??? ורק בנס קלטת את זה בזמן. אולי גם אז היית חושב לא נורא נשרפות מלא מכוניות ביום!

אז ברייקניג ניוז היום זה אצלי מחר זה יכול להיות אצל הילדים שלך ....

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נו ו?..

אתה בעצמך אומר שאין לך מושג מה היקף הנזק. אולי צ׳מפיון צודקים והנזק לא מטורף? בינתיים כל מה שיש לך זה האשמות באוויר. בא טכנאי והלך. אחר כך פרצה דליקה, שאולי בכלל לא גרמה לנזק מהותי? זה שמדובר במקרה מבהיל - אתה צודק. אבל תעצור לרגע ותבדוק מה יוצא לך מזה. נניח שתכנס למלחמת ש׳ ב-ש׳ מול צ׳מפיון. נניח שבסוף יוכיחו שהיה מדובר בעכבר ואין פילים בכלל באזור הזה - מה תעשה אז? צ׳מפיון מצידם יתנערו ממך לגמרי. נתנו לך פה עצה מעולה: עצור רגע, תביא שמאי שיבדוק מה הסיפור, תבדוק איך ואיפה פרצה השריפה. כשיהיה לך קייס עם בשר תנקנק לצ׳מפיון את הצורה. כרגע אין לך כלום, ופתיחה של אתר לא תיתן לך שום דבר. בסוף תמצא את עצמך משלם לצ׳מפיון פיצויים...

לא לחינם אמרו revenge is a dish best served cold. עצור רגע, תבחן את האופציות שלך ותנסה לפעול בקור רוח.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
״הכנת אתר״

תגיד, יש מצב שהיית בעלים של פיקנטו לפני שנה בארך?

אני לא קשור לענף הרכב אני בכלל מהנדס בניין

פורסם

אתה מכניס את עצמך סתם לסרטים

כולה יש נזק שיכוסה ע"י הביטוח או צמפיון, שישברו את הראש ביניהם .

מה אתה עושה מזה סיפור ??!?!

הזוי לחלוטין.

פורסם
נו ו?..

אתה בעצמך אומר שאין לך מושג מה היקף הנזק. אולי צ׳מפיון צודקים והנזק לא מטורף?

לא בטוח שנזק מטורף. אז בוא סע במקומי על רכב שעבר שריפה , לא שריפה קשה .. מה אתה אומר ? מעוניין לקנות ?!!!!

פורסם
הוא לא מדבר על נזק נומינאלי, הוא מדבר על מה שנקרא בעגה "עוגמת נפש".

אין פה שום עגה מקצועית ואין דבר כזה עוגמת נפש.

פורסם
חבל שאתה סתם נותן לו עיצות שיכולות להזיק לו. יש לך מושג כמה מכוניות נשרפות ביום?! תתפלא לשמוע שאין יום שמכונית לא עולה באש. טוב שלא הגזמת עם המייל האדום של YNET. אולי בכלל עדיף ברייקינג ניוז בכל ערוצי הטלוויזיה.

ג'וני בוי קרעת אותי! ברייקינג ניוז ב-CNN על הפלסטיק השרוף... העם רוצה תמונות של הג'טה השרופה והגינה החרוכה!

We are the Human Race

פורסם
לא בטוח שנזק מטורף. אז בוא סע במקומי על רכב שעבר שריפה , לא שריפה קשה .. מה אתה אומר ? מעוניין לקנות ?!!!!

תבין משהו: הרכב לא עבר שריפה. רכב שעבר שריפה זה רכב שנשרף, לא רכב שיצא ממנו קצת עשן. אתה צריך להבין שברגע שתנפח את הסיפור מבלי שיהיו לך הוכחות, אתה מכניס את עצמך לליגה של הגדולים. צ׳מפיון יוכלו בסוף לתקוע לך איזו תביעת בגין הכפשה - שכרגע זה המצב, כי אתה לא מוכן להקשיב - ואז מה יעזור לך האשכול כאן, או האתר שלך? צ׳מפיון יכולים למשוך את התביעה הזו לנצח ולטרטר אותך ממשפט למשפט. אתה בנאדם פרטי. כמה כבר תוכל לשלם לעורכי דין?

לכן אני שוב אומר לך: עצור ותבחן את מצבך. לפני שאתה מתחיל כל מיני פרסומים תדאג שיהיה לך גיבוי אמיתי, לא ״ואי ואי יצא עשן אמא׳לה איזה פחד איפה מכבי אש ווויאוואיוואיו״. רק ככה תוכל לסיים את העניין מהר ובצורה הטובה ביותר עבורך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אתה מכניס את עצמך סתם לסרטים

כולה יש נזק שיכוסה ע"י הביטוח או צמפיון, שישברו את הראש ביניהם .

מה אתה עושה מזה סיפור ??!?!

הזוי לחלוטין.

עוד אחד שלא הבין את הרעיון .שאשתך/ הילד שלך יישבו ליד האוטו שהוא מתחיל להישרף בתוך הגינה שלך אז תפנה לחברת הביטוח שישברו את הראש. אולי לך לא אכפת שחברה מסחרית כדוגמאת צמפיון תסכן את האנשים היקרים לך ועוד בתוך הבית שלך. מצטער שאני הזוי אבל לי אכפת.

פורסם
עוד אחד שלא הבין את הרעיון .שאשתך/ הילד שלך יישבו ליד האוטו שהוא מתחיל להישרף בתוך הגינה שלך אז תפנה לחברת הביטוח שישברו את הראש. אולי לך לא אכפת שחברה מסחרית כדוגמאת צמפיון תסכן את האנשים היקרים לך ועוד בתוך הבית שלך. מצטער שאני הזוי אבל לי אכפת.

ביטחת את הרכב למקרה שיקרה לרכב נזק , הביטוח יתקן לך את הרכב.

אם ביטחת את אשתך והילדים יטפל גם באשתך והילדים .

סלח לי אבל זה שאשתך או ילדך היו ליד רכב בוער/נשרף/מתפוצץ לא מעניין אף אחד כיוון שלא נגרם להם נזק.

גם נניח שצמפיון יקחו אחראיות לנזק , זה רק יחסוך כסף לחברת הביטוח שלך.

אתה לא סומך על צמפיון שידעו להחזיר את הרכב למצבו המקורי ? תביא שמאי שלך , זה עדייין במסגרת העניין שלך עם הביטוח.

פורסם

אין ספק שהסיפור של הגינה החרוכה והילדים ש"ניצלו ממוות" בגלל מכונית שעלתה באש ויכלה בקלות גם להתפוצץ ולהחריב את כל הרחוב נשמע קצת כמו תסריט דמיוני. לי קצת נראה תמוה שאתה מתעקש שלא לשלוח תמונות של המכונית וסביבתה אחרי הנזק. יש פתגם שאומר "תפסת מרובה - לא תפסת" - תחשוב על זה!

We are the Human Race

פורסם
מה הקשר עכשיו לנזק???!!!!!!! מה אתה היית עושה אם הרכב שלך היה נדלק לך בחצר ליד הילדים שלך ??? ורק בנס קלטת את זה בזמן. אולי גם אז היית חושב לא נורא נשרפות מלא מכוניות ביום!

אז ברייקניג ניוז היום זה אצלי מחר זה יכול להיות אצל הילדים שלך ....

חביבי, בוא בבקשה תשאיר את הילדים שלי בצד. הם לא אשמים שהרכב שלך נשרף, אז תירגע. חוץ מזה שבכלל לא עניתי לך אלא לזה שהציע להעלות את זה לטלפון האדום בYNET והסברתי לו שעם כל הכבוד, זה לא כזה אישיו לחדשות וכל יום מכונית עולה באש ופלסטיק שרוף במנוע לא ממש יעניין אותם. אבל אם כבר אנחנו מדברים, אז אני בהחלט מבין את הלחץ שהיית בו ואש זה דבר מלחיץ אבל מהתיאור שלך בהתחלה חשבתי שכל האוטו נשרף. עכשיו אתה אומר שרק פלסטיק במנוע ועובדה שמכבי אש עד שהגיעו לא קרה כלום לאוטו אז כנראה שזאת לא באמת הייתה שריפה כזאת גדולה כמו שתיארת בהתחלה וכתבת דברים מתוך סערת רגשות שאני בהחלט יכול להבין אותה. שלום הבית והמשפחה הם קודם כל, וטוב שבסופו של יום, מדובר על נזק שיצטרכו לפצות אותך עליו. אבל כמו שאמרתי לבחור, אני לא בטוח שלצאת למתקפה תקשורתית עליהם לפני שתשב איתם ותשמע מה עמדתם זה הדבר הנכון לעשות. לי בזמנו היה פגם ביצור (מום מולד אני קורא לזה) בוואגית (בורה) והרכב ניזוק כתוצאה מכך. פניתי לשרות הלקוחות שלהם וקבעו איתי פגישה במוסך פליקס שם טיפלתי והם אלה שעלו על הבעיה. לפגישה באתי כולי דרוך להפוך עליהם את השולחן והנה מגיע מנהל השרות הארצי בכבודו ובעצמו, התנצל על מה שקרה והציע לי כמה אופציות לפתרון ושאני אבחר מה מתאים לי. כל הרוח יצאה לי מהמפרשים ומאז למעשה הם קנו אותי כי בניגוד למה שכמה כותבים פה, לי בפעם היחידה שבאמת הייתי צריך אותם, הם נתנו לי בדיוק את מה שמצופה מהם. שוב מבלי להטיל שמץ של ספק בך או באירוע, אני מציע לך שכמובן תתעד את הכל דוח מכבי אש, שמאי וכו' אבל שב קודם איתם, יכול להיות שזה יסתדר גם בלי מלחמה כי שם אתה יודע שאף אחד לא מנצח. שיהיה לך בהצלחה ורק בריאות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...