Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול מקיף לברקסים (TRW-Lucas)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטער על העיכוב הנה הרשמים שלי,

אז קניתי את הסט המדובר של הרפידות והצלחות של TRW ואני פשוט מבסוט מכל רגע, הסט הקודם שלי כלל רפידות ספרדיות (לא זוכר של מי) וצלחות שכנראה כבר עשו את שלהם חווית הבלימה (או העדר הבלימה) לא היו נעימים כלל, חשוב לי לציין שמאז שהורכב הסט לא היו חריקות כלל! עד עכשיו, רק בתחילת נסיעה אולי בלחיצות הראשונות יש טיפה וזה מיידית נעלם.

ביצעתי כמה טיולים ונסיעות ארוכות הברקסים לא דועכים בצורה מהירה כמו הסט הקודם ובאמת שהרגשת הבטיחות ומרחק הבלימה לפחות ממה שאני מרגיש השתפר. (שוב יכול להיות שפשוט מצב הבלמים הקודמים לא היו בסטדרנט להשוואה בכלל) מה שכן עדיין חסר לי קצת נשיכה של הבלמים אבל זה כבר להבנתי לא קשור לסט אלא ספציפית לגודל הברקסים ובכללי הרכב שלי איננו רכב ספורט אבל בכל זאת.

לסיכום עבור מחיר סמלי של סביב ה 600 שקלים לסט הזה אני ממליץ מאד, אני יודע שזה הסט הכי טוב שהיה לי על הרכב המשפחתי הזה.

תודה.

אני מבין שלא היה לך מקוריות.

לי כעת יש מקוריות והם עוצרים מעולה (נושכים :-) ), האם ה- TRW יראו לי תוצאה דומה?

יש לי אפשרות לקנות:

רפידות TRW 225 וצלחות 330 סה"כ 555 ש"ח לסט TRW,

או רפידות TRW 225 וצלחות איטלקיות 230 סה"כ 455 ש"ח לסט משולב,

או רפידות מקוריות 400 וצלחות איטלקיות 230 סה"כ 630 ש"ח לסט משולב מקורי איטלקי, (אני חושב שזה מה שיש היום)

או רפידות מקוריות 400 וצלחות TRW 330 סה"כ 730 ש"ח לסט משולב מקורי TRW.

מה עדיף?

כמובן שאני מעדיף לשלם כמה שפחות אך לא על חשבון איכות הבלימה.

פורסם

דווקא מבירור שעשיתי על C3 picasso, הרפידות המקוריות שמיוצרות על ידי bosch עולות פחות מרפידות תחליפיות של TRW.

אני ממליץ לבצע בירור טוב לפני שמחליטים על סט מסוים.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
דווקא מבירור שעשיתי על C3 picasso, הרפידות המקוריות שמיוצרות על ידי bosch עולות פחות מרפידות תחליפיות של TRW.

אני ממליץ לבצע בירור טוב לפני שמחליטים על סט מסוים.

אלעד

תודה.

אך לא הבנתי, לברר מי מייצר את המקוריות?

היכן?

אשמח להכוונה מכם.

פורסם

אני רוצה להדגיש נקודה שכנראה לא כל כך ברורה למגיבים מעלי:

אין הכרח שהרפידות המקוריות של הרכב תהיינה טובות יותר, במיוחד אם מדובר בחברה מוכרת לטובה כמו TRW-LUCAS.

רפידות וצלחות, ברגע שמתאימות פיזית לרכב (לקאליפר, ולאופן), אפשר להתייחס אליהן כאל צמיגים.

• תוכן חדש...