Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי KIA פורטה 2010 SX. התקנתי ברכב דיבורית Bluetooth Bury 9040 שאותה אני מעוניין לחבר למערכת המובנית לצורך השתקה בעת שיחה.

לפני כן התקנתי את אותה הדיבורית ברכב אחר וחיבור הMute עבד עם מערכת של פיוניר.

מספר הדגם המודפס על המערכת בפורטה הוא- A-200TDE (ראו תמונה). לאחר מחקר ברשת, לא מצאתי מידע לגבי החיבורים בדגם זה אך ראיתי שהדגם נקרא גם PA710 (ראו תמונה - תרשים).

על פי התרשים, חיבור TEL MUTE הוא בפין מס' 5 בקונקטור C1. בקונקטור אצלי אין חוט המחובר לפין הזה.

ניסיתי לחבר את החוט הצהוב של הדיבורית (MUTE) למערכת בפין המצוין אך ההשתקה לא עובדת בעת שיחה. ברכב יש שלט בהגה שבו יש כפתור MUTE והוא עובד. (לא יודע אם זה קשור).

גם מתקין שהייתי אצלו בדק את הנושא ולא הצליח להפעיל את הMUTE, אך בשיחת טלפון למוסך מורשה קיה אמרו לי שהם מתקינים את אותו הסוג של דיבוריות וניתן לחבר אותם למערכת המובנית (כמובן שלא מסרו איך).

האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? האם יש צורך במתאם נוסף לצורך החיבור?

תודה.

stdbe0050n.jpg

20130628_124511_resized.jpg

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם

כנראה שזה לא הדגם שלך, ככה שאין בו את אופציית ההשתקה, או שהאופציה הזו קיימת דרך פין אחר.

יש לרכבים רמות גימור, ולרוב זה מתבטא גם בפונקציות של המערכת, על אף שהיא נראית זהה, מדובר בדגם אחר.

SCANSPEAK

פורסם
כנראה שזה לא הדגם שלך, ככה שאין בו את אופציית ההשתקה, או שהאופציה הזו קיימת דרך פין אחר.

יש לרכבים רמות גימור, ולרוב זה מתבטא גם בפונקציות של המערכת, על אף שהיא נראית זהה, מדובר בדגם אחר.

תודה.

אשמח אם מישהו עם אותו הרכב יאשר שאצלו זה עובד. תודה!

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

פורסם

החיבור בקיה הוא חיבור ISO סטנדרטי - הכי פשוט והכי נפוץ - כל דיבורית בלוטות להתקנה קבועה מגיעה עם כבל כזה בערכה.

במקרה שלך - במידה והבורי הגיע מאחת מחברות הסלולר - סביר להניח שהגיעה עם חיבור לרמקול חיצוני ועם רמקול כזה ממנו שומעים את השיחה שמחליף את כבל ה- ISO.

מה שאתה צריך זה למצוא כבל ISO לבורי - מהיבואן או ממתקין שיש לו - הכבל הזה יתחבר בצד אחד למוח הדיבורית ובצד שני יהיו שני חלקים (כמו Y) אחד יתחבר לצמת הרכב והשני יחתבר לרדיו (לשני החלקים העליונים בשרטוט).

בלי חיתוכים - הכי פשוט שיש.

מה שתקבל זה גם מיוט לרדיו וגם תשמע את השיחה דרך הרמקולים של הרכב ולא רמקול חיצוני בודד.

פורסם
החיבור בקיה הוא חיבור ISO סטנדרטי - הכי פשוט והכי נפוץ - כל דיבורית בלוטות להתקנה קבועה מגיעה עם כבל כזה בערכה.

במקרה שלך - במידה והבורי הגיע מאחת מחברות הסלולר - סביר להניח שהגיעה עם חיבור לרמקול חיצוני ועם רמקול כזה ממנו שומעים את השיחה שמחליף את כבל ה- ISO.

מה שאתה צריך זה למצוא כבל ISO לבורי - מהיבואן או ממתקין שיש לו - הכבל הזה יתחבר בצד אחד למוח הדיבורית ובצד שני יהיו שני חלקים (כמו Y) אחד יתחבר לצמת הרכב והשני יחתבר לרדיו (לשני החלקים העליונים בשרטוט).

מה שתקבל זה גם מיוט לרדיו וגם תשמע את השיחה דרך הרמקולים של הרכב ולא רמקול חיצוני בודד.

אבדוק את הנושא.

תודה רבה על ההסבר!

פורסם

אתה מטעה אותו , לדיבורית הנ״ל אין חיבור ISO

פורסם

אני כבר ראיתי את היחידה הזאת שממתגת את הרמקולים לבורי 9040... זה הכי כדי ומומלץ לעשות

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

• תוכן חדש...