Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שק חבטות? יותר שק בדיחות. את הבעיות שלו עם בנצי היה צריך לסגור באופן פרטי בטלפון.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לוקו, כל השיננית הרגשתי כמו בחורה שדוחפים לה לפה, והתפללתי שבנצי לא יפתיע עם סמוחטה.

עכשיו כל פעם שאני אהיה אצל רופא שיניים זה כל מה שאני אחשוב עליו.

אם עד עכשיו זו הייתה אחת החוויות השנואות עלי, אז זה העצים את זה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
שמע,זה כבר לא הגיוני.

זה שייך לו,פשוט שלח לו וזהו מה הקטע של המשחקים האלה?

תהיה גבר ותגמור את זה!

אתה מתרגש ככה מכל יוזר באינטרנט שכותב לך משהו?

יום קשה,גם לי היה יום קשה מבין אותך,גם אני יצאתי על אנשים היום.

אתה מספר פה סיפורים לא נעימים על החיים הפרטיים שלך ומה שבסוף גומר אותך זה ילד שביקש לשלוח דרכך משקפיים?!

קצת בגרות.

תבין,הוא בן 18 עובד בשכר מינימום,אצלו משקפי שמש זה יומיים עבודה.

מעניין לי את התחת, את המשקפיים שלחתי, כתבתי ששלחתי.

אני לא משחק משחקים, ואל תנסה להשוות ביננו, אני לא מדבר ככה לאנשים, גם כשהייתי בן 14 לא דיברתי ככה לאנשים.

אני בפורום מספיק זמן, שלחתי מספיק דברים לאנשים, מרמקולים למכוניות שלמות, בשביל הכייף שלי ולא למטרות רווח, להפך, הרבה פעמים הוצאתי כסף.

אמרתי לילד שזה יקח זמן, מצטער, לא שיקרתי, בין המעברי דירה, העבודה והבלאגן שלי. אמרתי.

haters will hate

פורסם
שק חבטות? יותר שק בדיחות. את הבעיות שלו עם בנצי היה צריך לסגור באופן פרטי בטלפון.

מבחינתנו שק בדיחות, מבחינתו שק חבטות, הכל תלוי בפרספקטיבה.

אכן היה מקום לדבר עם בנצי בצורה יותר פרטית, אבל רופני עוד ילד, עוד לא יודע את זה.

ממה שאני ראיתי הוא פשוט נסחף עם הבדיחות בסגנון "מישהו: המשקפיים של רופני אצלי. מישהו אחר: לא הם אצלי. רופני: נו בנצי איפה המשקפיים?"

בנצי לטוב ולרע הילדים של היום זה לא הילדים של פעם (ואני מדבר כולה מגיל 26), משנה לשנה הם משתנים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

יש מצב שגיבובי המשקפיים יעברו לפרטי בין בנצי לרופני?

חבל להעכיר את האווירה בגיבוב.

ולחלקנו, הגיבוב זה כל מה שנשאר ממה שהיו פעם החיים...:|

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

מסכים, רופני לא יצאת בסדר שכתבת את זה בגיבוב.

אבל כדאי שתסדרו (בעיקר אתה, רופני) את העניין בפרטי. תחזרו אחר כך לעדכן מה נסגר.

פורסם

המסמר הכי בולט הוא זה שחוטף ראשון. רופני חפר פה על המשקפיים ועל 205, בכל מקום זה היה גורר בדיחות כאלה ואחרות במקרה הטוב, או ירידות במקרה הפחות טוב.

in the face

with a chair

פורסם
דניקס תקשיב לתפוחי ותמשיך להיות איך שאתה.

חבר'ה אני בתקופה מאוד עמוסה בלימודים. בחני אמצע, הגשות, קודים והשלמות.

תהנו במפגש

עריכה:

מקסטרים (ליאור?) רציתי להגיד לך תודה על הקישורים ששלחת לי בשרשור. החומר שם מצויין.

שמתי לב שאני ממש אוהב לתכנת בC (השפה היחידה שנחשפתי אליה בינתיים, אבל עדיין כיף)

יש מצב לפרסם שוב את הקישורים? גם הודעה פרטית זה סבבה.תודה!

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם (נערך)
המסמר הכי בולט הוא זה שחוטף ראשון. רופני חפר פה על המשקפיים ועל 205, בכל מקום זה היה גורר בדיחות כאלה ואחרות במקרה הטוב, או ירידות במקרה הפחות טוב.

תיארת בצורה מאוד מדויקת את מה שאני חושב

עריכה:

ישראל זה הציטוט שלי, הספרים הם על שפת C, הדוגמאות הן של רשימות מקושרות

ספר לימוד בעברית או אנגלית?

באנגלית יש לי את הספר הזה וגם את זה

לגבי דוגמאות יש אחת קצרה ואחת נוספת ואחת ממש טובה

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בקשר למפגש- לוקו אנחנו ניהיה אצלך? אם לא, יש בכלל מה לעשות בערד?

אם לא יהיה לי איך להגיע עד אלוף שדה, מישהו מוכן לעלות על מכבית ולאסוף אותי ממנו?

פורסם

בנצי, ההתרעמות לא הייתה על העובדה שמשקפיים לא אצלי (גם אבל) אלא בעיקר על התנהלות מסביב, תגיד "המשקפיים אצלי, יש לי חודש עמוס, אשלח לאחר מכן" לא הייתה שומע ממני שום ציוץ במשך חודש.

אבל אתה במקום זה פשוט שתקת, פניתי אליך גם על הקיר בפייסובק וגם שם לא קיבלתי תגובה רצינית.

בכוונה ניהלתי את כל הדבר הזה (שליחת המשקפיים, השאלות איפה הן [שאגב, לא היו הרבה, לפחות בהתחלה] וגם את התגובה הזאת - הסוף של הסיפור) על גבי הפורום ולא בפרטי מכיוון שחשבתי שאתה קצת דואג על השם שלך, ולא תרצה להצטייר בתור 'הגנב', כנראה שטעיתי, אמרתי כבר את השיעור שלי למדתי.

בבקשה ממך, אל תוציא דברים מהקשרם, זה שאתה יכול להתקשר אלי נאמר ללוקו אחרי שהוא הגן עליך, ובטח שלא אמרת בשום שלב שזה ייקח זמן, גם אם זה היה מגיע אחרי חודשיים לא הייתי מתלונן על הזמן.

את המספר שלך אגב, אין לי.

לכל הממליצים שאתקשר ואתנצל, לא ! אני עומד ב100% מאחורי מה שאמרתי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא שהיום טוב לי, אם אתמול היה יום פרודוקטיבי אז היום לקראת סוף היום קיבלתי איזה אחד מאחורה.

פתאום משום מקום משהו שעבד הפסיק לעבוד, בתוך הקוד שלי, שבדוק עובד, אני חותם על זה.

למה זה הפסיק לעבוד? לא יודע.

האם יש מידע באינטרנט? לא.

שחכתי לקחת את המקבוק הביתה, VNC עובד כול כך לאט שבא לי למות, הכפתורים בiphone simulator לא נלחצים דרך ה VNC.

אני לא יודע אם יש לי כוח לנסוע למשרד לקחת את המקבוק.

ד-י-כ-א-ו-ן.

לנושא השפות תיכנות, אין לי הרבה ניסיון בכול ה OPP אבל אני ממש אוהב את C, לא יכול להסביר למה אבל אני ממש אוהב אותה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
אני עדיין עייף.

רופני - יש מחר ארוחת צהריים?

ארוחת צהריים זה קצת בעיה אבל ארוחת בוקר בכיף.

בקשר למפגש- לוקו אנחנו ניהיה אצלך? אם לא, יש בכלל מה לעשות בערד?

אם לא יהיה לי איך להגיע עד אלוף שדה, מישהו מוכן לעלות על מכבית ולאסוף אותי ממנו?

לא, אין מה לעשות בערד.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

יש שם מסלול המראה אם בא לכם, ואני מניח שתוכלו למצוא מירוץ גמלים או אטרקציה אחרת. בכל מקרה,. תזכרו סופ"ש הזה לוקו בחופש. וכמו שאמר הדוקטור, אז תשכחו מזה!

in the face

with a chair

• תוכן חדש...