Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
[ATTACH=CONFIG]375053[/ATTACH]

rupni בונבון, מי מעצבן אותך ככה?

הילדה במחזור, אל תעצבן אותה עוד יותר.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לנה לא יודעת הכל, היא עדיין ילדה ויש לה הרבה מה ללמוד.

והמכסח יכול לדבר עד מחר, מי שלא מתאים לו איך ומה שאני אוכל יכול ללכת לחפש מי ינענע אותו.

:roflmao::roflmao::roflmao:

[ATTACH=CONFIG]375053[/ATTACH]

rupni בונבון, מי מעצבן אותך ככה?

אני מטמטם לו את השכל ובטח מישהו ליכלך את הרנו.

פורסם

אני הולך לאסוף קקי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סעמק רציתי להספיק להגיב בדף מספר 1234

ככה או ככה אתה צודק,היום רוצים מוצר מהיר סטייל "זבנג וגמרנו" מאשר "לבזבז" עוד זמן בלעשות אותו איכותי,סוג של אידיאולוגיה מעוותת לחלוטין של הקודקודים שלמעלה וכל המנהלי מוצר בשקל 90.

תראה, ברור הרי מאיפה זה מגיע בארץ, כשכולם מנסים לפתוח סטארטאפ, להכין מוצר שיכול לתפקד כ proof of concept ולמכור אתה לא צריך להתפלא שפתאום כולם רוצים מוצר בסטייל "זבנג וגמרנו".

במוצר כזה רואים כסף יותר מהר, אולי זה פחות ממנו, אולי המוצר פחות איכותי אבל הארנק לא ריק.

זה בהחלט מעוות, אבל לא יותר מדי.

לדעתי כול עוד מדובר על חברה שלא מוכרת לend user צריך לרוץ ולעשות כמה שיותר מהר בטא סבירה, משם כבר אפשר להתגלגל ולשפצץ ולעשות את כול הfine tuning.

אם זה מוצר שהולך ישירות לend user אז להוריד פיצ'רים ולשחרר מהר ואז להוסיף אותם לאט לאט.

למה הכול צריך להיות מהר?

כי ככה הדורות האחרונים עובדים. צריך הכול מהר. הכול.

כול מי שכרגע מתחת לגיל 30-35 לא יכול לחכות וצריך לקבל מידע מהר. מהר. מהר.

מה זה? אה? גוגל איט גוגל איט.

גם גוגל לא מהיר בשביל חלק מהאנשים כי צריך לקרוא לבד ולהבין, יותר פשוט להם לשלוח הודעה לחבר שמבין בנושא ולבקש ממנו להסביר.

זה מהיר יותר.

זאת טיפה קטנה מהגיבוב-דעה שלי על ההתמכרות של הדורות האחרונים למידע.מהר.עכשיו.

(וזה לא שאני לא כזה, אני כן, אבל אני פשוט מסתכל מהצד)

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

דוד העניין הוא שלא עושים אח"כ Fine tuning כי כבר יש לקוחות והלקוחות רוצים פיצ'רים, ואז נשארים עם הביצועים הפושרים במקרה הטוב.

בפרוייקט שעבדתי עליו בצבא הודעתי ש-3 חודשים אין פיתוחים חדשים אלא שיפור ביצועים בלבד.

הגעתי לשיפורים של 20%-50% כתלות בגודל הקלט, שזה כמו שאמרתי קודם, הבדל של ימים.

אבל דווקא בגלל שההבדל הזה היה של ימים ולא של שניות קיבלו את זה בהכנעה כשאמרתי ש-3 חודשים זה שיפור ביצועים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חחחח כולם פה עם ה2222 או 6666 צעירים לגמריי....

IMG_0281.jpg

אני צילמתי בנהיגה כי לא רציתי לפספס ולא היה איפה לעצור, אבל הכביש היה ריק אז לא סיכנתי אף אחד.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
לי יש חיבה לקיסמי העץ, למרות שיש בהם פחות צמר גפן. הן חודרות עמוק ויסודי יותר.

:shock::shock::shock:

מי לוקח את זה לחתימה?

לנה לא יודעת הכל, היא עדיין ילדה ויש לה הרבה מה ללמוד.

והמכסח יכול לדבר עד מחר, מי שלא מתאים לו איך ומה שאני אוכל יכול ללכת לחפש מי ינענע אותו.

רופני, איך בדיוק אתה יכול להגיד על מישהי שמבוגרת ממך ב7 שנים שהיא ילדה? זה כמו שאני אקרא ללוקו ילד.

אתה מבין שאתה נולדת כשכבר היו טלפונים סלולריים?

אתה מבין שכשאתה נולדת כבר לא היה "מצעד הפזמונים" אלא המצעד של גלגל"צ?

אתה מבין שכשאתה רק למדת לדבר, אני כבר גלשתי באינטרנט בADSL? אתה בכלל זוכר את הצליל חיוג של מודם 56K?

קיצור, אתה צ'יילד. תנקה את החלב מהשפתיים ותיזהר מהאווירון שאמא עושה לך כשהיא מאכילה אותך. אימהות מחטיאות לפעמים.

אה ולא באמת איכפת לי כמה אתה אוכל, תאכל כמה שאתה רוצה. אני פשוט אוהב לצחוק על זה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אני כבר גלשתי באינטרנט בADSL? אתה בכלל זוכר את הצליל חיוג של מודם 56K?

תכלס גם אני די ילד.

אני זוכר שהיה לנו מודם 28.8K והייתה סיסמא להתחברות שאבא לא הסכים לספר לי ולא גיליתי אותה.

לא היה גוגל, מחפשים דברים באלטה-ויסטה.

האמת? אני גם לא זוכר את צליל החיוג טוב, כאילו אני כן זוכר איך זה נשמע אבל לא זוכר את זה טוב.

אני זוכר שב2001 נסעתי עם אמא לטיול ברוסיה וקניתי שם משחקים פיראטיים, ביניהם את Medal Of Honor הראשון למחשב (עכשיו אחרי שבדקתי את תאריך היציאה של המשחק כנראה שהייתי ברוסיה ב2002).

הבאתי עוד כמה משחקים הביתה ואחד מהם לא היה מוכן לעלות לי כי לכרטיס מסך שלי היה רק 4 מגה זיכרון והדרישת מינימום הייתה 8 (או שזה היה 8 ו16?).

אני זוכר שבקניון אלונים הייתה מכונת ארקייד עם משחק מכוניות, זה היה חלק מהבונדינג טיים שלי ושל אבא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אתה מבין שאתה מתווכח עם ילד בן 18 נכון ? (לא ממש מתווכח, אתה פשוט מראה שאתה יותר מבוגר, אין לי מה לעשות עם זה אתה פשוט מבוגר, אנחנו הרי כל הזמן מגיעים למסקנה הזאת מחדש).

ברצינות שזה די פתאטי (העובדה שאתה ישר חייב לענות), אתה חייב לשלוט בזה, לשחרר, לא תמיד חייבים לענות, זה מראה על בגרות (אפרופו הוויכוח שלך עם עצמך מי יותר מבוגר) אני די בטוח שיש לך דברים יותר חשובים לעשות מאשר להתווכח איתי מי יותר מבוגר (שזה בפני עצמו מפגר כי כבר הבנו שאתה יותר מבוגר).

דרך אגב, צ'יילד, באמת ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

עד שאספתי רשימת ציטוטים הם נמחקו לי בטאפאטוק המעצבן הזה.

יבגני, אני לא יודעת הכל ולא טענתי אף פעם שאני יודעת הכל.

אבל אני יודעת מספיק כדי לעצבן את גוסטבאסטר :)

גוסטבאסטר, תרגע, אף אחד לא יאישם אותך בפדופיליה. אם ינסו, תגיד שלא ידעת ולא בדקת את הגיל שלי ;)

מ3, הפונטו הגיעה לארץ כמודל 1995, למרות שזה כנראה קרה ב94 (כל שיטת הרישום העקומה שהייתה עד 2008) מה שבטוח, אני הגעתי לארץ אחריה ;)

לוקו, נראה לי פלסטיק עדיף. אין לי הסבר הגיוני למה.

הצליל חיוג של האינטרנט זה משהו שקשה לשכוח, אני זוכרת שהיה אסור לי לגלוש באמצע השבוע, אלא רק בשבת. זה גם היה תופס את הקו של בזק.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

חברים שלא תהרגו אחד את השני,

יום יפה בחוץ, ציפורים מצייצות בחוץ,

קיבלתי 90 במתכונת השנייה.

הכל טוב !

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
עד שאספתי רשימת ציטוטים הם נמחקו לי בטאפאטוק המעצבן הזה.

יבגני, אני לא יודעת הכל ולא טענתי אף פעם שאני יודעת הכל.

אבל אני יודעת מספיק כדי לעצבן את גוסטבאסטר :).

אותי לימדו שנשים יודעות הכל. וגם כשהן לא יודעות, הן יודעות.

חברים שלא תהרגו אחד את השני,

יום יפה בחוץ, ציפורים מצייצות בחוץ,

קיבלתי 90 במתכונת השנייה.

הכל טוב !

מזל טוב לך. עכשיו מתי המבחן האמיתי?

פורסם (נערך)

רופני, איך בדיוק אתה יכול להגיד על מישהי שמבוגרת ממך ב7 שנים שהיא ילדה? זה כמו שאני אקרא ללוקו ילד.

(משה?)אבל לוקו באמת ילד :p

ת'כלס,כולנו ילדים,חאלס להכחיש :) ,אנחנו אולי מבוגרים חיצונית,אבל פנימית עדיין ילדים :) (חלק טובים,חלק שובבים,חלק על התחת :D)

אתה מבין שכשאתה רק למדת לדבר, אני כבר גלשתי באינטרנט בADSL? אתה בכלל זוכר את הצליל חיוג של מודם 56K?

אוחח 56K,היינו אז בביצפר משתמשים ב GETRIGHT או DAP בתור מנהלי הורדות,לראות קובץ MP3 מחורבן יורד על 5קיי לשניה היה חלום...

קיצור, אתה צ'יילד. תנקה את החלב מהשפתיים ותיזהר מהאווירון שאמא עושה לך כשהיא מאכילה אותך. אימהות מחטיאות לפעמים.

ופה אתה צודק בכל אות שרשמת,+12345 לגמרי.

אה ולא באמת איכפת לי כמה אתה אוכל, תאכל כמה שאתה רוצה. אני פשוט אוהב לצחוק על זה.

לפי מה שאתם רושמים הוא אוכל בקטנה,במקום העבודה הקודם היה לנו אחד בן 43 והוא ממש היה מערבל בטון,אוכל כמו חמישה אנשים ואף פעם לא שבע.

שיהיה לכולם לבריאות.

54321

תכלס גם אני די ילד.

אני זוכר שהיה לנו מודם 28.8K והייתה סיסמא להתחברות שאבא לא הסכים לספר לי ולא גיליתי אותה.

לא היה גוגל, מחפשים דברים באלטה-ויסטה.

האמת? אני גם לא זוכר את צליל החיוג טוב, כאילו אני כן זוכר איך זה נשמע אבל לא זוכר את זה טוב.

אז היה מבצע של בזק למי שזוכר,99שקל לחודש וגלישה ללא הגבלה (בניגוד לפני כן,שהיו מחייבים על פעימות מונה,וכולם היו גולשים רק מעשר בלילה עד 6 בבוקר,שעות ה"שפל"

ועוד מבצע של נטוויז'ן עם מורן אייזנשטיין הי"ד,של דולר ליום (ואם בשלישי,לא בא לי?) :D

נראה לי בזק בתקופה הנ"ל גלגלו מאות מיליארדים (!! בלי להגזים)

אני זוכר שב2001 נסעתי עם אמא לטיול ברוסיה וקניתי שם משחקים פיראטיים, ביניהם את Medal

Of Honor הראשון למחשב (עכשיו אחרי שבדקתי את תאריך היציאה של המשחק כנראה שהייתי ברוסיה ב2002).

בצפת במדרחוב היה רוסי אחד (גרוזיני) שפתח חנות קטנה לדיסקים רוסיים ואירופאים בפרט,בן דוד שלי היה קונה ממנו אחת לחודש דיסק עם ריפים (במקום משחק ISO מלא שתופס דיסק,גרסת ריפ מקוצצת רק עם המשחק עצמו,בלי ADDONS)

כשאני הלכתי לרכוש פעם אחת,הוא הכחיש מכל וכל :D כנראה פחד מהמשטרה או משו.

הבאתי עוד כמה משחקים הביתה ואחד מהם לא היה מוכן לעלות לי כי לכרטיס מסך שלי היה רק 4 מגה זיכרון והדרישת מינימום הייתה 8 (או שזה היה 8 ו16?).

אני זוכר שבקניון אלונים הייתה מכונת ארקייד עם משחק מכוניות, זה היה חלק מהבונדינג טיים שלי ושל אבא.

כשיצא Command And Conqure: Red Alert בהתחלת שנות ה2000 העליזות,אשכרה נסעתי עם רנו אקספרס מצ'וקמקת עד לאופיס דיפו בכרמיאל,ורכשתי את זה ב200שקל!

עד לפני כן הסתפקנו בWarcraft 2,Starcraft,dune2,כמובן קודם גומרים את המשחק,שלוקח ימים,בלי קיצורי דרך,אחרי זה משיגים צ'יטים וחוזרים על הכל מהתחלה.

שמישהו יחזיר אותנו בזמן..

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...