Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשאני יורד על אנשים זה בצחוק וברוח טובה,

לא מכיר אף אחד מחוץ לגבולות הפורום(וגם לא אכיר) וזה היתרון של הגיבוב,מצטער אך למפגשים לא אגיע.

לעניין השני,אני מסכים עם רופני שבנצי ייצא לא בסדר ושזו חוצפה.

אבל ראבק אתה סומך על מישהו שפגשת בפורום באינטרנט??

היה לי יום קשה היום, מלא צעקות ובעיות, עשו טובה תהיו נחמדים היום ותגובבו ברוח טובה.

דניקס,אני ממש אוהב את הגישה שלך וזו אחת הסיבות שחברה שלך עדיין איתך.

ולהבא תזכור,גם בעתיד את כל החרא של העבודה אתה משאיר בעבודה.

מקורי לתקוע ישיבת סקייפ ב 01:30,אגובב עד אז :)

לוקו הניסאן הישנות בעייתיות,מי יודע לטפל בהן?

חפש הונדה אקורד,זה קצת מהכל.

איזה גישה ? ;-)

דניקס תקשיב לתפוחי ותמשיך להיות איך שאתה.

חבר'ה אני בתקופה מאוד עמוסה בלימודים. בחני אמצע, הגשות, קודים והשלמות.

תהנו במפגש

עריכה:

מקסטרים (ליאור?) רציתי להגיד לך תודה על הקישורים ששלחת לי בשרשור. החומר שם מצויין.

שמתי לב שאני ממש אוהב לתכנת בC (השפה היחידה שנחשפתי אליה בינתיים, אבל עדיין כיף)

איך אני ?

מי עוזר לי עם C ? פליז אני שכחתי הכל ויש לי מבחן גדול בקרוב :(

מבחינתנו שק בדיחות, מבחינתו שק חבטות, הכל תלוי בפרספקטיבה.

אכן היה מקום לדבר עם בנצי בצורה יותר פרטית, אבל רופני עוד ילד, עוד לא יודע את זה.

ממה שאני ראיתי הוא פשוט נסחף עם הבדיחות בסגנון "מישהו: המשקפיים של רופני אצלי. מישהו אחר: לא הם אצלי. רופני: נו בנצי איפה המשקפיים?"

בנצי לטוב ולרע הילדים של היום זה לא הילדים של פעם (ואני מדבר כולה מגיל 26), משנה לשנה הם משתנים.

לי עדיין יש כבוד לכל מי שמדבר אלי, לא משנה מה גילו, צבע שלו, ואיך הוא נראה

(רופני אני לא קושר את זה אלייך)

תיארת בצורה מאוד מדויקת את מה שאני חושב

עריכה:

ישראל זה הציטוט שלי, הספרים הם על שפת C, הדוגמאות הן של רשימות מקושרות

HELP ME WITH C :(

סאמק (שמתי לב שזו הקללה האהובה עליי) סוף סוף הספקתי לקרוא את הגיבוב עד לפה למצבו העדכני.

דנקיס, אני מחליף אצל הרכב של האישה (רנו קליאו) את הבית תרמוסטט בסופש הקרוב, נדבר על כך בפרטי.

רופיני, אני הזמנתי דרך בנצי חלק סופר נדיר לרכב שלי , והוא הגיע בלי מכס בלי שטויות, מה גם שסהכ ביקשנו (גם אני וגם אתה) עזרה. לא קנינו אותו (את בנצי).

ערן, תמכור אחי, רק תעשה זאת בלב שלם, ללא חרטות. אני לא מסוגל לחשוב על למכור את המאזדה למזלי היא רכב סופש בלבד.

ולכל מגבובביי ההיי טייק שפה, חברים מתי תבינו שאנחנו סהכ עבדים מודרניים. (גם אני בתחום כבר אוטוטו 10 שנים) .

אה כן, אוכל פרסי הוא באמת הכי טעים, ופרסים לא קמצנים אלה ההיפך המוחלט.

וזהו.

אה כמעט שכחתי , תפוחי לך תזדיין. (תודה שחייכת, אתה מת על פה מלוכך)

בכיייייף.

לך תזדיין?

אני אפילו לא מכיר אותך וככה אתה פותח?

חחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם דפוקים אתם,

אני בחנות לבד, וצוחק כמו מטומטם.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דניקס,הגישה של הכל סבבה ונחמד,שאתה שמח ואף פעם לא מקלל.

אני עושה את זה בצחוק,ובכל מקרה זה ממש מפתיע אנשים שאני מדבר כמו נהג מונות

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

כי תאכלס הכל סבבה,

אם אני עצבני, לוקח את האוטו ונוסע לי, לפעמים איזה נסיעה ללוזית, אחחח הפניות שם מטורפות והקליאו שורדת.

או שאני יוצא לשפשף קצת את האוטו עם שמפו MR.PINK כדי להעביר את העצבים.

אם אני מקלל, זה רק בלב, או בנסיעה שמישהו ממש מעצבן :-)

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אני מוותר על ההגעה למפגש.

על כל מפגש שיהיה? או על העתידי שיהיה ?

ועד שכולם רוצים לבוא לראותך בעירך,ככה אתה דוחה? :(

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

דניקס יש לי ידע בסיסי ממש בסי. אני עדיין במהלכו של הקורס.

אבל מה אתה צריך? אולי זה בכל זאת בטווח הידע שכבר הספקתי לכסות

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

צודק גיא,תעלה לפה מה שאתה רוצה כמו בשרשור מתמטיקה ההוא,ויעזרו לך,או אפילו יפתרו בשבילך :D

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

לא לפה, בשרשור מתמטיקה או שתפתח שרשור חדש.

אנשים יתעצבנו אם יכתימו להם את הגיבוב (אהמ אהמ)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
ולכל מגבובביי ההיי טייק שפה, חברים מתי תבינו שאנחנו סהכ עבדים מודרניים. (גם אני בתחום כבר אוטוטו 10 שנים).

כן, עבדים שלנשלטים ע"י המנהלים שגם הם בתורם נשלטים ע"י מי שמעליהם ובסופו של דבר ביום יום שלנו שולטים אנשים עם כסף, מה לעשות.

אגב אתה לא התחלת לתכנת משהו לאייפון (Objective-C עד כמה שזכור לי היא OOP).

במה אתה מתכנת ביום-יום?

אני אכתוב את כול הסיפור:

אני עובד בC, בעיקר על לינוקס כותב תוכנה פורטבילית (ככה? portable) שממשת מספר פרוטוקולים ומתפקדת כשרת/לקוח.

טוב לי בסביבת לינוקס שלי, אני לא חובב לינוקס גדול אבל לפחות הכול מאורגן וברור שם (יחסית, פעם בזבזתי כמעט שלוש שבועות על איזו בעיה בהגדרת מיוטקסים)

לפני איזה חצי שנה מישהו החליט שוואלה אפשר הרי גם לדחוף אותה לאייפון ובעצם לכול מכשירי iOS , לא בשביל למכור אלא בעיקר בשביל להדגים קצת מה אפשר לעשות עם המוצר. עשו Outsource לאיזה אסיאתי , נתנו לו גרסא A כדי שיכתוב.

הוא כתב, עבר קצת זמן והגרסא בתוכנה כבר לא מעודכנת, במקום לשלם לו שוב כמה גרושים המנהל שלי החליט שהוא רוצה להראות לכולם ש"הנה, גם אנחנו יכולים לעשות את זה וזה יצא יותר מהר", מה הרווח שלו מזה? אני לא יודע.

אז שאלו אותי אם אני רוצה לעשות את זה ואמרתי שכן, אין לי ידע בזה כמו לכול אחד אחר בחברה הזאת אבל אני מוכן לנסות, לא דובר בכלל על לו"ז צפוף ואני הבנתי שזה די באיזי.

לקחתי את המאקבוק, התקנתי את כול מה שצריך, באתי לעדכן את הגרסא (סך הכול החלפה של סורסים, הAPI נשאר כמו שהוא היה) והופס גיליתי שהאסיאתי (אני כותב מלוכסן , נזכר שזה גזעני ולא פוליטיקלי קורקט ומוחק) בכלל לא השתמש בAPI בצורה נכונה. שובר את הראש ומתחיל לתקן, לקח לי שבוע לעדכן גרסא, לא נורא, זמן סביר בהתחשב בנסיבות.

ההנהלה התלהבה והחליטה שצריך להוסיף פיצ'ר, ליתר דיוק לשפר אותו, שוב פעם אמרו שיודעים שזה יקח זמן.

עכשיו (שבועיים אחרי) פתאום כולם לחוצים ולוחצים עלי.

ובתכלס? לא נשארה לי הרבה עבודה, סך הכול נשאר להוריד כפתור, להוסיף מתודה , ולשנות קצת טבלה אחת - בתכלס זה יקח לי יום יומיים.

את המתודה כתבתי, באתי לבדוק, היו קצת בעיות ברשת , פתרתי אותן , ראיתי שהמתודה שכתבתי עובדת והתחלתי לעבוד על הטבלה.

רציתי לבדוק אם הנתונים נטענים לטבלה והופס! פתאום Select() מחזיר -1 עם שגיאה מספר 22. אני לא שיניתי כלום, כלום בתוכנה עצמה, אפילו הקריאה של התוכנה לא השתנתה. הייתי אומר שזה זיכרון שנדרס אבל אפילו לא הוספתי שום דבר.

אני לא אוהב את זה, זה מהדברים שאני אבזבז עליהם שבוע כדי בסוף לגלות שזה משהו בIOS ושפתאום זה חזר לעבוד.

יאללה דניקס תשאל שאלות

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

דניקס מתי המבחן? אולי תפתחו שרשור גיבוב עזרה בתכנות?

אני אשמח לעזור דניקס מה אתה צריך ללמוד?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
על כל מפגש שיהיה? או על העתידי שיהיה ?

ועד שכולם רוצים לבוא לראותך בעירך,ככה אתה דוחה? :(

שכחתי את הרכב בעבודה...

חוזר לקחת אותו. עד שסופסוף הגעתי לבית...

Gn'f'R

פורסם
איך אפשר לשכוח רכב בעבודה?

יצא לסיבוב רגלי בשביל לתהות על הא ודא,הגיע הביתה,ואז "וואי,איפה האוטו?"

GTI

סאאמק כולכם.

• תוכן חדש...