Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה..

התעוררתי לצערי מאוחר מידי, ופיספסתי את הפיאט פנדה גירסה ישנה ב-55K (זה פחות או יותר התקציב שלי במקור)

בשיחה עם איש מכירות פיאט הוא אמר שדגם זה נגמר במלאי, ומקסימום אפשר להירשם לקבל התראה אם מישהו מבטל את הרכישה.

בינתיים התחיל לדבר איתי על הפנדה החדשה. הוא טוען שבקרוב הם צריכים לרשום אותה כיד שניה (לא ברור לי איך, הרי מדובר בדגם חדש?), ולכן עשו מבצע נוסף (שנגמר) שמכרו אותה ב63K.

הוא אומר שכיום המחירון שלה הוא 70K, ושיש מספר יחידות שעוברות ליד ראשונה מיבואן "מחר", ועקב כך ימכרו ב-10% פחות, כלומר שוב פעם בערך 63K.

כמובן שלא מתאים לי לרכוש רכב שאצטרך להוריד עליו 10 אחוז במכירה עתידית, במחיר שמישהו רכש ממש לא מזמן כיד ראשונה. וכאמור, זה ממש חורג מהתקציב שלי.

הוא אמור לחזור אליי מחר ולראות "מה אפשר לעשות".

שאלותיי -

מה דעתכם, האם יש מרחב להתמקחות על מחיר זה, ביד ראשונה מיבואן? מהו המחיר הריאלי של הפנדה החדשה, בהשוואה למתחרותיה הישירות?

האם יש רכבים ידניים חדשים שידוע לכם שלמעשה אפשר להתמקח על המחירון שלהם ולרדת כמה שיותר לכיוון ה-60K

הוא טוען שאם בוחרים צבע שחור, צריך להוסיף כ2500 שח - זה מקובל?

מבחינת טרייד אין, חוץ מזה שזה כמובן לא יהיה במחיר מחירון, צריך להוריד עוד 2500 שח, כי זה טרייד אין למחיר "מבצע" (יד ראשונה מיבואן, ב63k נחשב למבצע)

בקיצור, אשמח להמלצות איך להתנהל מולו, למה לצפות מבחינת גמישות במחיר, והאם ישנן מתחרות ישירות לדגם זה, שכן ניתן לקבל הנחה ניכרת (או ידניות 0 ק"מ בחברת ליסינג כזו או אחרת)

אני מחפש רכב ידני חדש ואמין. בין עירוני לייט (רחובות-ת"א).

אשאר עם הרכב כ-5 שנים לפחות (עד כמה שניתן לנבא).

אשמח לכל עצה או טיפ.

תודה.

ליאור.

פורסם

ע״פ תקנה של משרד התחבורה, אם רכב נמצא במלאי היבואן במשך שנה לאחר הייצור שלו, הוא מחויב לרשום אותו ע״ש היבואן והרוכש יהיה יד שניה.

אם אתה מתכוון להשאיר את הרכב כ-5 שנים, נושא ה-0 ק״מ לא אמור להפריע.

תיתן לסוכן להבין שאתה מתלבט וממש לא בטוח שזה הרכב שאתה רוצה, אולי זה יזיז משהו.

פורסם

המחיר של הפנדה החדשה עומד היום על 69,000.

הבעיה שהמחירון של הפנדה הוא לא יציב, אפשר להוציא פנדה חדשה עם קצת התמקחות במחיר קרוב למה שהציעו לך.

תנסה לבדוק אם יש פנדה 0 קילומטר בחברות ליסינג וכמה רוצים עליהם (ראיתי מלא פנדה חדשות באלדן).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תודה על הטיפ עם אלדן. אני אבדוק.

בהשוואה לפנדה, שווה לפזול לכיוון פג'ו 107 / סוזוקי ספלאש / סיטרואן c1? (בהנחה שיש מקום למיקוח)

חשבתי גם על הקליאו, אבל המחירון עלה ל75K, וזה כבר רחוק מידי..

פורסם

1. בכל חברות הליסינג ניתן למצוא ניסן מיקרה 0 ק"מ, בטווח מחירים בין 60 ל- 65K .

2. בתוספת של כ- 5K ניתן להשיג סופר מיני אחרות.

3. הרנו קליאו כעת באמת 75K . לדעתי, היא תככב בקרוב בסוכנויות ליסינג במחיר נמוך בהרבה.

פורסם

כל רכבי המיני שציינת נחותים בהרבה מהפנדה, בטח ובטח מהפנדה החדשה.

תנסה לדחוק את סוכן המכירות בעוד 1000-2000 ש"ח.

חוצמזה, כשאתה מוכר עוד 5 שנים הנושא של יד ראשונה מיבואן לא משנה כלל. הרכבים הידניים הקטנים כ"כ מבוקשים שזה פסיכי - במיוחד בסכומים הנמוכים.

אני מניח שעוד 5 שנים הרכב גם ככה לא יהיה שווה יותר מ-20-25K. גם אם לצורך העניין צריך להוריד 10%, על מה אנחנו מדברים? סה"כ 2000 ש"ח.

פורסם

אני אבדוק בסוכנויות הליסינג

האמת שלאחר שוטטות כאן בפורום, הבנתי שהפנדה החדשה היא סוג של הליכה לאחור בהשוואה לישנה ומתומחרת גבוה מעל המחיר הריאלי.

הספלאש נשמעת הרבה יותר תמורה אמיתית לכסף.

בכל אופן, אנסה גם בסוכניות וגם באלדן/אלבר עבור:

ספלאש

פנדה

מיקרה

קליאו (בחירה ראשונה, אם אכן תהיה בעלות שקרובה יותר לתקציב)

אעדכן כאן כשיהיו חדשות מעניינות.

אני מבין שבליסינג שווה לקנות, רק במידה ומורידים כ-15/20 אחוז ממחירון היבואן?

פורסם

יש "בעיות" ידועות עם שברולט ספארק?

תהיתי איך המחיר נמוך יחסית, עם אבזור עשיר (למרות שאלו בדיוק המחירים שצריכים להיות בסגמנט הזה, ו"הרגילו" אותנו לסטנדרטים פחותים)

פורסם
יש "בעיות" ידועות עם שברולט ספארק?

תהיתי איך המחיר נמוך יחסית, עם אבזור עשיר (למרות שאלו בדיוק המחירים שצריכים להיות בסגמנט הזה, ו"הרגילו" אותנו לסטנדרטים פחותים)

שברולט אינה מיישרת קו עם עליות המחירים ומורידה את מחירי הדגמים בסגמנטים הלוהטים בשוק

• תוכן חדש...