Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן II - COMFORT EX ידני 5 דל' 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסה שחקנית חדשה 307 1600 ידנית . הן באותה ליגה ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זה אותה ליגה? ה 307 והמגאן משובצות תחת אותה קטגורייה אם זו שאלתך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מה זה אותה ליגה? ה 307 והמגאן משובצות תחת אותה קטגורייה אם זו שאלתך.

אותה ליגה הכוונה אם הצריכה זהה ? ביצועים ? איפה המערכת חשמל פחות בעייתית?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מה עם ה-207 ספורט, בסוף לא ירדו למה שרצית?

נראה כאילו אתה רוצה לקנות "בהזדמנות", ולא ממש אכפת לך מה בדיוק.

משכנתא זה קל

פורסם

רנו מגאן שטופלה כהלכה - קניה מעולה.

הידנית תהיה קניה טובה יותר, אבל גם האוטומטית מצויינת אם שמרו עליה, או שהגיר שופץ יסודית.

הגיר ה"בעייתי" הזה הוא פשוט גיר מאוד חכם, שתורם משמעותית לחיסכון בדלק ובבלמים. אם לא קורעים אותו אפילו האמינות שלו טובה, מכאן שאם שופץ, או משפצים יסודית, ונוהגים בנחת, אפשר לישון בשקט.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

לא רע אבל לקנות רכב לא סחיר בעליל יחד עם שלוש דלתות שלא פרקטי לכולם ,נראה לי כמו מתכון בטוח להשאר עם הרכב עד הגריטה. ד.א אם לא מסתדר המכירה לחבר תדבר איתי.

הרכב לא סחיר אבל אתה רוצה לקנות ?

אני חושב שב~20K אין תמורה טובה יותר למחיר כחבילה: חדש יחסית, מזגן, מרווח, נוח אמינות סבירה +.

יש לי כזו 2005 בערך 140K, ידנית, 5 דלתות, אם מישהו יציע לי 15K אני אציע לו כוס מים והסעה לתחנת האוטובוס הקרובה.

אני מתעסק קצת במכירות, מי שישר מדבר על הנחה יקנה בסוף משהו שהוא לא רוצה רק בגלל המחיר הזול.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ את השרשור שוב. ביצעתי נסיעה על הרכב המדובר . רנו מגאן שנפתח השרשור לגביו. האוטו נוסע טוב . מה שפחות אהבתי זה את המסביב. אז ככה. קילופי צבע בדלת תא מטען , גג נראה דהוי או שרוף , טמבון מקדימה שבור , יש שפשוף בכנף. בתוך הרכב - יש פיצוץ קל בדשבורד - איפה שממוקמים הכפתורים של המזגן , יותר למטה. ידית ההילוכים דהויה. הגה מתקלף, יש חלק בדשבורד למעלה שנראה בין דהוי לשרוף מהשמש .הדשבורד עצמו לא במצב מהמם. חלון חשמל צד נהג עולה בחצי קלאץ - נראה ומרגיש עייף. באיזור הרגליים - בגובה של הדוושות בערך יש פלסטיקים שלא נמצאים במקומם ,גם בצד של הנהג וגם בצד של הנוסע לידו. בין רופף לבדרך לצאת. מצב בכסאות אחורה לא בדקתי.אני יודע שברכב בן 8 אני לא יכול לצפות שהכל יהיה שמור אבל לשם השוואה יש לנו 206 שנת 2002 שנראית כאילו היא שנתון 2010 לעומת הרנו המדוברת . סיכמתי עם המוכר מחיר עוד לפני שהגעתי שנמוך משמעותית מהמחירון אבל בגבול הסביר . שאלתי היא כזאת . מישהו פה בעל מגאן או שיש לו מושג יכול לתת לי בערך כיון לכמה המוכר צריך להיות גמיש אחרי כל הממצאים ? וכמה אמור להיות השקעה בכל מה שציינתי .

תודה רבה.

מצד שני גם תשובה שזה הרכב , זה מה יש ואם מתאים לך תקנה , תתקבל .

פורסם

מה שאתה מתאר זה בעיקר נזק קוסמטי חיצוני של מישהו שלא שמר על הצבע ונזק פנימי קוסמטי של אירופאיות. השאלה האם זה באמת מפריע לך עד כדי כך שלא תקנה? מה עם הצד המכני?

BassHead:vamp:

פורסם
מה שאתה מתאר זה בעיקר נזק קוסמטי חיצוני של מישהו שלא שמר על הצבע ונזק פנימי קוסמטי של אירופאיות. השאלה האם זה באמת מפריע לך עד כדי כך שלא תקנה? מה עם הצד המכני?

כן האמת שזה מציק לי בעין . יש לי פטיש לזה. לצערי. מכני מנסיעה של עשר דק לא נתקלתי במשהו חריג. טיימינג נעשה לפני 20,000 ק״מ. לא ביקשתי לראות קבלה.

פורסם

מבין אותך. גם אני ככה. אבל מה תעשה? תחליף פלסטיקה עכשיו? יקר. כנ"ל גם לגבי צביעה חיצונית. לדעתי לא שווה את ההשקעה. לבחירתך.

פורסם

עם צבע מבחוץ אני עוד יכול לחיות. הטמבון זה יותר קריטי. מן הסתם שפלסטיקה בתוך הרכב יותר מטרידה כי אני בתוך האוטו ולא בחוץ רוב הזמן :wink:

פורסם
מקפיץ את השרשור שוב. ביצעתי נסיעה על הרכב המדובר . רנו מגאן שנפתח השרשור לגביו. האוטו נוסע טוב . מה שפחות אהבתי זה את המסביב. אז ככה. קילופי צבע בדלת תא מטען , גג נראה דהוי או שרוף , טמבון מקדימה שבור , יש שפשוף בכנף. בתוך הרכב - יש פיצוץ קל בדשבורד - איפה שממוקמים הכפתורים של המזגן , יותר למטה. ידית ההילוכים דהויה. הגה מתקלף, יש חלק בדשבורד למעלה שנראה בין דהוי לשרוף מהשמש .הדשבורד עצמו לא במצב מהמם. חלון חשמל צד נהג עולה בחצי קלאץ - נראה ומרגיש עייף. באיזור הרגליים - בגובה של הדוושות בערך יש פלסטיקים שלא נמצאים במקומם ,גם בצד של הנהג וגם בצד של הנוסע לידו. בין רופף לבדרך לצאת. מצב בכסאות אחורה לא בדקתי.אני יודע שברכב בן 8 אני לא יכול לצפות שהכל יהיה שמור אבל לשם השוואה יש לנו 206 שנת 2002 שנראית כאילו היא שנתון 2010 לעומת הרנו המדוברת . סיכמתי עם המוכר מחיר עוד לפני שהגעתי שנמוך משמעותית מהמחירון אבל בגבול הסביר . שאלתי היא כזאת . מישהו פה בעל מגאן או שיש לו מושג יכול לתת לי בערך כיון לכמה המוכר צריך להיות גמיש אחרי כל הממצאים ? וכמה אמור להיות השקעה בכל מה שציינתי .

תודה רבה.

מצד שני גם תשובה שזה הרכב , זה מה יש ואם מתאים לך תקנה , תתקבל .

בכנף המקורית ברנו היא פלסטיק. אם היא מכופפת אז מדובר בתחליפית (מניסיון אצלי כשסגרו לי שער חשמלי על האוטו לא קרה כלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא הייתם לוקחים את הרכב בשום מקרה ? הגעתי למסקנה שפשוט התאהבתי ברכב. בדרך כלל שאני רואה רכבים במצב לא מושלם ואפילו בעייתי ישר אני עושה אחורה פנה. המצב פה הוא אחרת. נניח והמחירון 22 . כמה הייתם מוכנים לשלם בהנחה ומכני תקין לגמרי.

פורסם

אני באמת לא מבין לאיזה תגובה אתה מצפה. מי אמר שלא היינו לוקחים את הרכב? בעצמך אמרת שמבחינה מכנית הוא פיקס ועם נתונים טובים. למה שלא תיקח אותו? האם דיברת עם בעל הרכב והוא מוכן להוריד לך על הקוסמטיקה מסביב?

קח בחשבון שהמחירון של הרכב גם ככה די נמוך ואני לא יודע כמה בעל הרכב ירצה להתגמש.

הסתכלתי עכשיו ביד 2 ויש שם לא מעט מגאנים ידניות שיכולות לענות לדרישות שלך

• תוכן חדש...