Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בגלל שאני במקור מהצפון וטיפלתי ברכב שלי מאז הקניה בצפון ובגלל שיש לי מוסך מורשה של סוזוקי מול העבודה התלבטתי רבות לגבי איפה לשלוח את האוטו לטיפול של 3 שנים / 45,000 ק"מ.

בסוף החלטתי לעשות בדיקה בין שני המוסכים.

הוסבר לי שאני צריך לעשות:

1. החלפת שמן + פילטר שמן

2. תוסף דלק לניקוי מערכת ההזרקה (אופציונלי)

3. נוזל קירור

4. פילטר אוויר מנוע

5. פילטר אוויר מזגן.

להפתעתי בצפון העלות היתה 1,100 ש"ח ובמרכז הוצע לי סביב ה500-600 ש"ח.

מדוע פער המחירים כה גבוה ? האם פספסתי משהו בהצעת הצפון (אפילו שהבחור היה ממש נחמד והסביר לי לאט לאט את כל הסעיפים) ביחס למרכז ?

אשמח לעזרה.

תודה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בגלל שמדובר ב 2 מוסכים מורשים הפער באמת דיי חריג ושווה בדיקה חוזרת שם בצפון אבל בגדול תדע שמוסכים עושים במחירים מה שבראש שלהם. כבר מיזמן אין חוקיות בזה.

פורסם

נבדק פעמיים במוסך בצפון ונבדק ב-100% במוסך במרכז.

האם 500-600 ש"ח הינו הסכום ההגיוני לטיפול הנ"ל ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מוסכים מורשים של סוזוקי? לא יכול להיות כזה הבדל מהותי.

כולם עובדים לפי אותו שעתון, אגב- יש לי תחושה שהראשון זה הצעה עם בלמים והשני זה הצעה בלי בלמים.

פורסם

אמרו לי שיכולה להיות הפתעה ושאצטרך לשלם גם על בלים מה שאומר שבלמים לא היו כלולים בהצעת המחיר.

פורסם

חבר, לך למוסך אוטוטק בהסתדרות ליד בתי זיקוק מול קניון לב המפרץ.

טיפול מסור והם לא עובדים על אף אחד בעניים - מוסך מורשה

פורסם

אני כרגע נמצא במרכז. הרכב סיים אחריות לא מזמן. 500-600 ש״ח נשמע לי עלות הגיונית לטיפול

פורסם

אכן כמו שדני רשם לפניי - רק עם קבלת הצעת מחיר כתובה ומסודרת, תוכל לראות לך אם מציעים לך את הטיפול עם חומרים / נוזלים / חלקים מקוריים או תחליפיים. כ"כ - תוכל לדעת מה מחיר שעתון המוסך ובכמה זמן הוא מעריך את משך העבודה.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...