Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין לרכוש את החלפים הנ"ל לשם טיפול תקופתי. הרכב הינו פולקסווגן גולף 2007, מנוע 1.6 100 כ"ס. דגם מנוע הינו BSE או BSF, אני לא בטוח.

נכנסתי לאתר של MANN ויש לי שתי שאלות:

לגבי פילטר מזגן - ידוע לי שיש את עניין המסנן הפחמי היקר יותר. האם רכישתו מצדיקה את העלות? שנית, שאלה קצת אידיוטית אבל רק לשם הביטחון... אנחנוו בישראל נוהגים ברכבים שהם מסוג left hand drive נכון? כלומר לא מתכוונים לצד בו נוסעים בכביש אלא לצד בו נמצא ההגה מנקודת המבט של הנהג (כלומר, שמאל).

לגבי פילטר דלק - יש שם שני סוגי פילטרים. פילטר אחד הוא with integrated pressure regulator 4 bar

פילטר שני הוא without integrated pressure regulator

לאיזה דגם של פילטר אני זקוק בהתאם לסוג הרכב והמנוע?

שאלה שלישית לגבי צלחות הבלימה - אשמח להמלצה של זוג צלחות קידמיות וזוג אחוריות של יצרן OEM או אחר טוב ומוכר, ולצירוף הדגם של הצלחות שאני זקוק לו.

רוב תודות ויום נאה

* לנוחיותכם אני מצרף את הלינק לאתר של MANN שם מופיעים כל סוגי הפילטרים לרכב הנ"ל

https://www.mann-hummel.com/online-catalog/EU/eng/vehicle/MANN-FILTER%20Katalog%20Europa/Vehicles/CARS%20%2B%20TRANSPORTERS/VW%20(VOLKSWAGEN)/Golf%20V%20~%20Golf%20Plus%20(1K1,%201K5,%20AJ5,%205M1,%20521)/1.6%2016V%20(%20(1K1,%201K5,%20AJ5,%205M1,%20521))%20BGU,%20BSE,%20BSF,%20CCSA%20(T26503)

פורסם
שלום.

אני מעוניין לרכוש את החלפים הנ"ל לשם טיפול תקופתי. הרכב הינו פולקסווגן גולף 2007, מנוע 1.6 100 כ"ס. דגם מנוע הינו BSE או BSF, אני לא בטוח.

נכנסתי לאתר של MANN ויש לי שתי שאלות:

לגבי פילטר מזגן - ידוע לי שיש את עניין המסנן הפחמי היקר יותר. האם רכישתו מצדיקה את העלות? שנית, שאלה קצת אידיוטית אבל רק לשם הביטחון... אנחנוו בישראל נוהגים ברכבים שהם מסוג left hand drive נכון? כלומר לא מתכוונים לצד בו נוסעים בכביש אלא לצד בו נמצא ההגה מנקודת המבט של הנהג (כלומר, שמאל). אכן הרכב שברשותך הינו left-hand-drive vehicles.

אני ממליץ לך לרכוש פילטר מזגן עם שכבת פחם פעיל אשר מסננת לא רק חלקיקים/אבקנים וכדומה אלא גם גזים רעילים, איכות האוויר בתא הנוסעים עם פילטר עם פחם פעיל תהייה טובה יותר.

לגבי פילטר דלק - יש שם שני סוגי פילטרים. פילטר אחד הוא with integrated pressure regulator 4 bar - אכן זה הפילטר המתאים לרכבך.

החל מסוף שנת 2005 ייצרן הרכב התקין פילטר דלק עם ווסת לחץ אינטגרלי.

פילטר שני הוא without integrated pressure regulator

לאיזה דגם של פילטר אני זקוק בהתאם לסוג הרכב והמנוע?

שאלה שלישית לגבי צלחות הבלימה - אשמח להמלצה של זוג צלחות קידמיות וזוג אחוריות של יצרן OEM או אחר טוב ומוכר, ולצירוף הדגם של הצלחות שאני זקוק לו.

מערכת הבלימה המקורית אצלך ברכב הינה תוצרת חברת ATE לכן אני ממליץ לך לרכוש צלחות בלימה תוצרת ATE.

בכדי להתאים צלחות מתאימות ברכב שלך מבלי לנחש עלייך לבדוק במדבקה המוצמדת לספר הרכב את הקוד ה-PR שלמעשה מגדיר את התוספות או האיבזור של הרכב הספיציפי שלך.

קוד PR מורכב מספרות ומספרים לדוגמא:

PR No. 1ZF / 1ZM

רוב תודות ויום נאה

* לנוחיותכם אני מצרף את הלינק לאתר של MANN שם מופיעים כל סוגי הפילטרים לרכב הנ"ל

https://www.mann-hummel.com/online-catalog/EU/eng/vehicle/MANN-FILTER%20Katalog%20Europa/Vehicles/CARS%20%2B%20TRANSPORTERS/VW%20(VOLKSWAGEN)/Golf%20V%20~%20Golf%20Plus%20(1K1,%201K5,%20AJ5,%205M1,%20521)/1.6%2016V%20(%20(1K1,%201K5,%20AJ5,%205M1,%20521))%20BGU,%20BSE,%20BSF,%20CCSA%20(T26503)

בהצלחה ומקווה שאתה יודע איך להחליף את החלקים שאתה רוכש.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...