Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את ה Pioneer 9600!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שינו את כל התצוגה והתפריטים והגישה אליהם (ג'ויסטיק שלושה מצבים) ופה זה בכלל תיקיות כמו ב7 בקיצור, חיתוך שונה לגמרי אקולייזר של 12 מצבים הכוונה ממ60HZ עד ל20KHZ או משהו כזה, ועוד פונקציות...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

ככה זה גם ב8600....

מסך צבעוני

HP וחיתוך באוקטב שונה...גם חיתוכים מ50-200 לסאב ולרמקולים

איקולייזר 13 ערוצים

כל זה יש גם ב8600

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

בקשר למתח היציאות למגבר

6 וולט ליציאה של 5 אוהם

או שזה 6.5 וולט ליציאה של 5 אוהם

לא הכי הבנתי -למרות שזה ניראה לי 6.5 וולט

רועי

פורסם

אהה אז יכול להיות שאני טועה כי שינו שם את כל צורת הדילוג בין פנוקציות וכו'...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לא לא התקנתי..

אני קונה מיצובישי קולט עוד בערך חודש ואז אני יתקין בו את הפיוניר + אני הולך להשקיע עוד איזה 3000-3500 בכל שאר הרכיבים (סאב+2מגברים+רמקולים+קומפוננט) :)

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי

ההבדל הכי משמעותי שאני ראיתי בין ה 8650 ל-9650 הוא כניסת AUX מובנית בחזית המכשיר.

אבל רק דבר אחד נראה לי מוזר (וזה מה שרציתי לשאול, בגלל זה הוצאתי את הנושא הזה מהקבר... :smile:) - בכל מקום באתרים הרישמיים של פיוניר כתוב, כמו בכל דגם אחר:

Auxiliary Input: CD-RB10 or CD-RB20 required

לדוגמה, כאן. אבל בתמונה ניתן לראות בקלות שמדובר בחיבור mini-plug סטנדרטי שלא דורש את אותו מתאם (שבכלל מתחבר ל IP-BUS מאחורי המכשיר).

האם מישהו עם הדגם הנ"ל יכול לאשר שאכן מדובר בכניסת mini-plug, שניתן לחבר אליה כל מקור סאונד (מיני-דיסק, נגן MP3 וכו') דרך כבל mini-plug פשוט ?

פורסם

תתחדש!!! ובהצלחה בחיפוש הרכב!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ראשית מזל טוב, תתחדש ותהנה.

בהצלחה בחיפוש הקולט,אגב - צורה ישנה או חדשה (93-96 או 97 ומעלה)?

יש לי שאלה - מה לגבי כיול וקליטת רדיו במכשיר?

עד כמה שאני מבין, הוא לא יקלוט רדיו בארץ.

כמה עולה לך הכיול ואיכן?

נתת על זה את הדעת שרכשת?

הערה קטנה לסלאבוש - הצירוף Shift+1 תקוע אצלך, כל משפט שלך מסתיים עם סמני קריאה כאילו אתה בויכוח עם משהו.

פורסם

אממ... אופס ?

:???:

מצטער אם גרמתי לאי-הבנה...

"תתחדש" זאת לא בדיוק המילה המתאימה, מדובר פה על נושא בן 4 חודשים...

כאמור,

אבל רק דבר אחד נראה לי מוזר (וזה מה שרציתי לשאול, בגלל זה הוצאתי את הנושא הזה מהקבר... :smile:) ?
הגשתי צורך להוסיף את ההודעה הזאת בנושא הקיים הזה, גם כדי לענות על השאלה שנשאלה בקשר להבדלים בין ה 8650 ל-9650, וגם כי השאלה שלי התקשרה באופן ישיר לנושא הת'רד הזה:

האם מישהו עם הדגם הנ"ל (9600\9650\960MP) יכול לאשר שאכן מדובר בכניסת mini-plug, שניתן לחבר אליה כל מקור סאונד (מיני-דיסק, נגן MP3 וכו') דרך כבל mini-plug פשוט, ללא כל שימוש במתאם כלשהוא ?

תודה !

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי

ההבדל הכי משמעותי שאני ראיתי בין ה 8650 ל-9650 הוא כניסת AUX מובנית בחזית המכשיר.

אבל רק דבר אחד נראה לי מוזר (וזה מה שרציתי לשאול, בגלל זה הוצאתי את הנושא הזה מהקבר... :smile:) - בכל מקום באתרים הרישמיים של פיוניר כתוב, כמו בכל דגם אחר:

Auxiliary Input: CD-RB10 or CD-RB20 required

לדוגמה, כאן. אבל בתמונה ניתן לראות בקלות שמדובר בחיבור mini-plug סטנדרטי שלא דורש את אותו מתאם (שבכלל מתחבר ל IP-BUS מאחורי המכשיר).

האם מישהו עם הדגם הנ"ל יכול לאשר שאכן מדובר בכניסת mini-plug, שניתן לחבר אליה כל מקור סאונד (מיני-דיסק, נגן MP3 וכו') דרך כבל mini-plug פשוט ?

ממש אבל ממש לא....

הכניסה בקדמת המכשיר מיועדת לחיבור מיקרופון קטן שמטרתה היא כיוון המערכת

הכניסה לערוץ חיצוני הוא ממוקם מאחורי המכשיר

מיני פלאג כניראה זה השם לקונקטור PL קטן

• תוכן חדש...