Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך את שמו וכתובתו, נכון? אם לא מדובר במרחק משמעותי עבורך, בקר אותו בביתו. לחילופין, אתה יכול לנסות ליצור עמו קשר בפייסבוק או בכל רשת חברתית אחרת.

אפשר גם לקחת את זה לקיצוניות ולשלוח לו דואר רשום עם אישור מסירה. השאלה היא האם ההתעסקות הזאת שווה לך עבור מפתח רזרבי.

לעניין מערכת החימום:

אני עדיין מחזיק בדעתי שהן המוכר והן המכון יתנערו ממך בטענה שבעת הבדיקה המערכת היתה תקינה. הסיכוי היחיד שלך להוכיח משהו, כפי שכבר נכתב בשרשור, הוא לגשת למוסך שבו הרכב טופל בזמן שהיה בבעלות המוכר, לעיין בהיסטוריית הטיפולים שלו ולקוות למצוא שם משהו שמתייחס לסוגיה הזאת. לצערי, אינני רואה כל דרך אחרת שבה תוכל להפיל עליו את העלות הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מפתח עולה 750.

אני מנזה לאתר הסטוריה במוסכים שטופל בהם.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

מכיוון שמכונים רגילים לטענות מסוג זה, תהיה בטוח שהם כיסו עצמם מראש בצורה יפה וגם מיומנים בטיפול "יעיל" בתלונות.

לכן, בכדי שלא תעשה טעיות מיותרות בהתנהלות, בחר לך עו"ד שיסייע לך בנושא.

הכי עצוב זה שאדם צודק וישר אוכל אותה בגלל מערכת חזקה...

שילמת ממיטב כספך למכון בכדי לקבל תמונה ברורה של מצב הרכב. התמורה שקבלת מעוותת.

לא ציינת מה עלות תיקון מערכת החימום. אם זה משהו שולי, לפעמים בולעים בשקט...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אם זאת לא טעות ועלות הרכב 2,000 ש"ח, זה משנה את התייחסותי.

עלות ייצוג משפטי, תהיה חסרת פרופרציה למקרה.

תעלה שאלה לא קטנה, האם רכב במחיר כזה אינו חתול בשק עם או בלי בדיקה. זאת שאלה גדולה.

כמובן שכנגד המכון יש לך טענות. ברגע שהם מוכנים לקחת על עצמם בדיקה של הרכב, הנימוק הנ"ל לא יכול לשמש אותם.

אני לא מכיר אותך אישית, אבל להרבה אנשים הייתי ממליץ לעשות נסיון ובמידה ומסתמנים קשיים, לעבור הלאה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...