Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני חדש פה. מקווה לעזרתכם.

אנחנו זוג צעיר+תינוק ומתגוררים בירושלים. אני נוסע כל יום לעבודה מחוץ לעיר וזקוק לרכב.

התקציב די נמוך ועומד על 20000 ש"ח בלבד.

להלן רשימה הדרישות שגיבשתי, אשמח להתייעצות:

1. רכב שלא מתבכיין בעליה

2. לא זולל דלק.

3. תא מטען גדול.

4. החל משנת 2000.

5. עד 20000 ק"מ בשנה.

קיה ריו

פורד פוקוס

ניסאן אלמרה

מאזדה 323

מיצובישי לאנסר

תודה לכם,

שבת שלום

פורסם

איני נסעתי על האלמרה ולנסר לכן אתייחס לפוקוס,מזדה והריו, בין ה 3 לדעתי המזדה עדיפה כי היא זריזה יותר,אבל לדעתי הפוקוס תהיה נוחה יותר,שתיהם בערך יהיו בעלי צריכת דלק דומה ככה שלא יהיה הפרש משמעותי,הריו תהיה יותר חדשה אבל פחות חזקה ונוחה פחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כל מה שרשמת ב20,000 שח תמצא רק גרוטאות ישנות שיתבכיינו וישתו הרבה דלק

קאיה ריו 2004 או פוקוס 2003 או מזדה 323 ( שלאט נכחדת) או לנסר ( שנחשבת שתיינית בדנתונים האלו)

לדעתי חפש לך רכב דיזל עם בגאג גדול ומנוע 1900 שיסחב בעליות בלי לסחוב אותך לתחנות דלק

לחילופין ,החפש רכב אמריקאי גדול וחזק שבנסיעות בינעירוניות ישתה דלק כמו 1600 רגיל ויתן לך נוחות נסיעה בכמה רמות למעלה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

דיזל עם תא מטען גדול זה אוקטביה דיזל/קורדובה/פאביה סטיישן,נסה למצוא רכב שמור בכזה תקציב.

איזה רכב אמריקאי הוא יכול למצוא? אימפלה? בתוצאה כללית רכב זה יהיה הרבה פחות חסכוני ויותר יקר לאחזקה,אחרת כולנו היינו עוברים אליהם.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

א. אימפלה זו בהחלט אופציה רק צריך למצוא אחת טובה

ב. הסיבות שאתה לא נוהג באחת כזאת היא בגלל שאתה פוחד מסטיגמות ובגלל שיצחק לוי אמר

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

מאזדה 323 תוכל להתאים ואם תמצא את הדגם עם המנוע החזק יותר (1.8 ליטר) תקבל גם ביצועים די טובים. לא הייתי מתקרב לדיזלים בתקציב הזה, רוב הדיזלים שתמצא יהיו שחוטים לגמרי וידרשו ממך לא מעט כסף ליישור קו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הסיבה לזה אני לא הולך על רכב כמו אימפלה ורבה אחרים זה עלות אחזקה,מה עלות הטיפול לרכב כזה? צמיגים גודלים שיהיו יותר יקרים,צריכת דלק ממוצעת תהיה גדולה יותר,הרכב גדול לכן פחות נוח לעיר וגם לא בטוח עד כמה הוא אמין בטח למזדה או הפוקוס.

• תוכן חדש...