Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המלצה נוספת, ברשותך. יונדאי I10.

לפני חצי שנה הייתי בדיוק במצב שלך, עם טיפ טיפה יותר ידע אבל לא יותר מזה.

הרבה התייעצויות כאן בפורום וגם מחוץ לו הובילו אותי ליונדאי I10 . קניתי את שלי

לפני ארבעה חודשים בערך, שנת 2009, כאשר אני הבעלים השלישי (הראשון היה השכרה, ואחריו זוג צעיר),

במצב חיצוני ופנימי מעולה, 62,000 ק"מ, וטפו טפו - כל נסיעה אני אומר לעצמי שזו ההחלטה הכי חכמה שעשיתי.

לא יודע מה הצרכים שלך מבחינת הנהיגה, אבל אני נוסע בעיקר על איילון ופעם בשבוע בין עירוני לאיזור ירושלים (יוצא מראשל"צ). האוטו תענוג עבורי בכל אופןץ לא מחפש להיות הרכב הכי מהיר בשוק, אבל בקלות בלי לשים לב מסתדר יפה על 110, 120 קמ"ש, וצריכת דלק של פלוס מינוס 13-14 ק"מ לליטר. שילמתי עליו 40,000 ש"ח.

מבחינת גובה - שמע, אני בחור נמוך, 1.60, אז קשה לי להעיד על הנוחות כי לא ברור לי אם אתה מחפש מקום לראש או לרגליים, אבל האוטו די גבוה - הוא גבוה יותר מהיונדאי גטס (יש לי בעבודה חניית פלטפורמה, תקרה נמוכה, ואני לא נכנס אליה בניגוד לגטס של חבר'ה מהמשרד), וזה נותן תחושה יותר מרווחת למרות שהאוטו די פיצי.

אני מאוד מרוצה, מציע לך לבדוק גם ביד 2 ו-ווין ווין. בהתחלה הלכתי רק לסוכנויות מתוך חשש שאנשים פרטיים יעבדו עליי וינצלו את העובדה שאני לא מומחה. בסופו של דבר, שני הרכבים האחרונים שהלכתי לראות היו אצל בעלים מאוד הוגנים, שהצהירו מהרגע הראשון על הבעיות האמיתיות של הרכב, וכמובן שלקחנו לבחינה ובדקנו את האוטו. אל תוותר על השוק הפרטי - אנשים רוצים למכור את הרכבים.

הI10 שלך ידנית?

אני נוהג על I10 אוטומטית של העבודה כ4 פעמים בשבוע וכמעט לכול חור במדינה, לא רוצה להשביז אבל זה רכב ג-ר-ו-ע!!

הכי גרוע שיצא לי לנהוג עד היום, לא נוח, לא מאובזר, שומעים כול פיפס של רעשי רוח או כביש, פלסטיקה מזעזעת, צורך הרבה דלק, לא בצורה שהייתי מצפה מרכב עם מנוע 1.2.

כול רכב בקטגורית המיני יותר מוצלח ממנו, אולי חוץ מהאלטו.

אבל מה? הוא אמין כמו קיר בטון, מחזיק עשרות אלפי קילומטרים של קריעה כרכב חברה שלא עובר טיפולים ועושה את זה בלי לצייץ.

יונדאי גטס גם לא רכב להיט, למרות שהוא זול וניתן לקבל שנתון גבוהה

הייתי מחפש את הספלאש או סיריון, הסיריון רכב מצויין! אמין מאוד וחסכוני, נהגתי עליו לא מעט.

פורסם

אם הוא אוואו דפדף הלאה.

אחת הזוועות המוטוריות ושניה רק לויוונט.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה על העזרה,

האם לדעתכם כדאי אולי ללכת על רכב זול מדגם 2005 לערך

זה רכב ראשון - אמנם יש לי רישיון 10 שנים, אבל לא היה לי רכב משלי

ככה שרוב הזמן לא השתמשתי ברכב.

או שכדאי להשקיע ברכב לטווח ארוך.