Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נקווה שאין ירידה באיכות, כמו במחליפה של האוריס.

טויוטה (ועוד יצרנים, בעיקר יפניים) יש נטיה להוציא דגמים פחות איכותיים מהקודמים להם.

האוריס 2008 היתה נסיגה מבחינת איכות ונוחות, תא מטען ואבזור מול ה RUNX 2007.

לפחות היתה מיוחדת במבנה מיניואני ויחודיות הדאשבורד.

אחר כך, במתיחת פנים, פתרו את רוב הבעיות האיכות והנוחות.

האוריס הנוכחית ותרה על הישיבה הגבוהה היחודית והאיכות ירדה שוב.

לפחות האבזור השתפר מעט (למעט סוגיית החלונות האוטומטיים), אבל ההרגשה היא של ירידה באיכות.

הקורולה הנוכחית פחות מיוחדת ואיכותית מהאוריס הקודמת (2012) ולכן יש סיכוי שהאכזבה תהיה קטנה יותר מהקורולה החדשה.

לא מדובר ב"ניהוג", אלא שיפור באיכות, נוחות, ובידוד רעשים.

למה, מה הבעיה באוריס החדשה?

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמריקאית מראה שאם הם רוצים הם יכולים לעצב באופן סביר, אבל למה לשלוח לאירופה את המכוער?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מבחינה חיצונית, הגירסה האירופאית נאה יותר מהדגם היוצא. עיצוב הפנים משונה ואם להסתמך רק על התמונות, נראה שאיכות החומרים מוסיפה להתדרדר, כשהבחירה בסטייל השעון הפרמטיבי הזה ומיקומו די אומרת הכל (כבר עדיף להחזיק איתך נוסע ולשאול אותו פשוט מה השעה, במקום להסיט את העיניים ימינה). עם קצת רצון יכלו למצוא לו מקום במסך המרכזי בלוח המחוונים.

פורסם
היא מאוד קורולה...

יש איזה התפתחות טכנולוגית מעניינת? או שזה שאלה מוגזמת?

לא מבין, למה כ"כ חשוב "התפתחות טכנולוגית" במכונית שבראש ובראשונה אמורה להיות אמינה, פרקטית ויעילה? לא חסר לך סיפורים על מנועי הטורבו המהוללים? על הגירים הרובוטיים הזריזים? טויוטה כנראה רוצים לייצר מכונית שתציג אמינות. כן גם בשמש הישראלית המרשעת, הורסת הרכבים :wink: .

לעניינינו, לדעתי הגרסה האירופאית נאה יותר וזורמת יותר מהגרסה האמריקאית שנראית לא רע כשלעצמה. מבפנים השיפור בעיצוב ובאבזור נראה מהותי בהשוואה לדגם היוצא, גם האיכות כנראה שהשתפרה מהותית (לא שזה כזה קשה לעומת האיכות של הדור הנוכחי).

נראה שהשנה היפניות באו דרוכות כדי להשיב את הכבוד שהקוריאניות התחילו לגנוב להן. הולך להיות "מעניין" :| .

פורסם

משהו בחזית מפריע לי ,והאחורה שעכשיו ראיתי לראשונה נראה כמו משפחתית לשוק הסיני (לא בהכרח רע) .

משהו בעיצוב נראה כאילו מנסה לחכות סיוויק , הקורולה לא הייתה חזקה בעיצוב לפחות ב 20 שנה שאני מכיר אותן וכרגע אני לא רואה משהו כלכך שונה אבל זה נראה יותר טוב מהדגם הנוכחי במיוחד זה עם המחזירי אור העגולים מאחורה והפגוש האחורי שנראה כמו פרצוף של אהבל .

119688.jpg

כמובן לא לקחת ברצינות את מה שאני כותב,זה דעתי סה''כ

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
שתיהן מכוערות. אחת נראית כמו מכונת תספורת והשניה כמו מזגן רצפתי.

חחח , אהבתי את הדימוי , מכונת תספורת ומזגן , גדול :lol:

אבל את האמת אני אישית אהבתי יותר את הקורולה-מזגן ריצפתי :lol:

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יש מכוניות יפות שבשם שלהן חסר v או w ?

המון, רק שכבר לא מייצרים אותן. גם VW בשנים האחרונות ממש לא שיא היופי.

רוב המכוניות החדשות מכוערות לדעתי. נפוחות ומלאות קימורים בלי פרופורציה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
משהו בחזית מפריע לי ,והאחורה שעכשיו ראיתי לראשונה נראה כמו משפחתית לשוק הסיני (לא בהכרח רע) .

משהו בעיצוב נראה כאילו מנסה לחכות סיוויק , הקורולה לא הייתה חזקה בעיצוב לפחות ב 20 שנה שאני מכיר אותן וכרגע אני לא רואה משהו כלכך שונה אבל זה נראה יותר טוב מהדגם הנוכחי במיוחד זה עם המחזירי אור העגולים מאחורה והפגוש האחורי שנראה כמו פרצוף של אהבל .

119688.jpg

כמובן לא לקחת ברצינות את מה שאני כותב,זה דעתי סה''כ

עזוב את הדגם הזה, היה לו פנסים אחוריים סבבה.

איךךךךךךךך הם חשבו לעשות "מתיחת פנים" ולהחליף את הפנסים האלה למשהו שנראה כמו שילוב של דוכן זיופי תכשיטים ולדים מאיביי, כאילו היה להם חומרים מיותרים והם היו חייבים לייצר מהם פנסים איכשהו.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הקורולה החדשה נראית מצויין לדעתי, הגירסה האירופאית כמובן יותר מכובדת ופחות מצועצעת.

הפנים לעומת זאת בדיוק הפוך, מראה כמעט זהה לאוריס, מיושן, דשבורד אנכי וגבוה מדי ולטעמי העיצוב לא יפה ואם לשפוט לפי האוריס, טיב החומרים רק מעורב.

מבחינת מידות מדובר כמעט בגודל של אוונסיס, בסיס הגלגלים זהה וזה יתרון גדול לעומת האוריס הצפופה שלה בסיס גלגלים קטן ב- 10 ס״מ, שזה פער אדיר לשני רכבים מאותה הקטגורייה.

יחידת ההנעה נראית על פניו סולידית ומוצלחת כמו באוריס. אין הפתעות ואין אכזבות.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

נראת מצויין, הלוואי שלא תגיע בגירסת טאסות כי אז זה הורס את כל היופי של הרכב.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אין מצב שהיא תגיע עם טאסות אם היבואן לא רוצה לחזור על מה שהיה עד שנת 2012.

מה שכן, החישוקים שכרגע מוצגים בתמונות של הגרסה האירופאית נראים כמו טאסות.

לא מצפה לחישוקים שיהיו בדגם האמריקאי, שתמיד הם מצועצעים.

• תוכן חדש...