Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרוע מזלי, חמישה ימים אחרי שקניתי רכב מישה ועשה רוורס ונכנס בי.

הבעיה היא, שהרכב מדגם האצ'בק והפגיעה הייתה במרכב האחורי איפה שברכב רגיל אמורה להיות דלת.

הבנתי מכמה בעלי מקצוע, שכדי לעשות עבודה טובה יש לצבוע את כל החלק בשלמותו - מה שאומר שזול זה לא יהיה.

למזלי האירוע קרה כמה מטרים ספורים ממני ולקחתי פרטים והודאה מהאדם הפוגע.

מה שנותר כעת, הוא לבחור מקום בו אפשר לבצע את התיקון בצורה הטובה ביותר.

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

אם אתה רוצה להגיע לאשקלון יש לי מישהו שעושה עבודה סבבה לגמרי במחירים נוחים מאוד - אני אישית טיפלתי אצלו ב3 רכבים שהיו צריכים פחחות - והרביעי כבר בדרך אליו - כמובן שאם יש בעיות ואתה לא מרוצה פשוט תגיד לו..

פורסם

באשקלון אתה מתכוון ל"יוסי את אהרון"?

אם כן, באמת ראיתי כמה עבודה שלהם ובאמת הם עושים עבודה טובה.

בבאר שבע יש את "פנסו" אני ראיתי כמה עבודות שלו והוא באמת מקצוען אמיתי.

פורסם

אני אישית עובד במוסך דרור באשקלון, שגם שם יש פחחות מקצועית. אני פשוט לא רוצה שיחשבו שיש קשר בין המחיר של התיקון לבין זה שאני עובד שם. שחס וחלילה אף אחד לא יחשוב שאני עשיתי איזה דיל עם בעל הבית והכנסתי כסף לכיס.

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

• תוכן חדש...