Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בחור גדול גבוהה ומסיבי אני נראה מגוחך ברכבים קטנים תאמין לי שניסתי לקנות כזאת קטנה כמו פיקנטו, C3 ,פנדה ,פג'ו,הרגשתי כמו בדיחה בתוך הרכב עם הפריוס הרגשתי די טוב בפנים אתה חושב שהקילומטראז הזה קיצוני ?

שוב הסיבה שאני מחליף זה דלק וגם תקלה שצצה לי משום מקום ברכב שלי שמפחידה אותי ואולי תעלה לי בהחלפה לגיר המגרש שאני רוצה לקנות מממנו זה המגרש שקניתי ממנו את המאזדה ככה שהוא לא ממש בודק את הרכב שלי וגם ככה רק בדיקה מעמיקה ישימו לב לבעיה

תנסה גרנדה פונטו. אבא שלי גם כמוך ויושב בה מצוין.

פורסם

תיקון הגיר יעלה כנראה בסביבות ה-6,000 +-.אני הייתי מציע לתקן את הגיר ואז להחליט אם אתה מעוניין להמשיך לנסוע (ולבזבז קצת יותר דלק כדי להישאר עם משהו ידוע ולא להיכנס להוצאות נוספות) או למכור את הרכב (בהנחה והוא נקי מתאונות תקבל מחירון או די קרוב לזה,בדגם הזה אין בעיית סחירות כמו ב-1600) ולאחר שיהיה לך מזומן ביד (נשק יום הדין) תוכל לגשת לחברות ליסינג אמינות ולא להיות שבוי/תלוי בעסקאות מול גורמים/מגרשים מפוקפקים בחסות השוק האפור ו/או העולם התחתון.

לא חסר חברות ליסינג טובות וקרוב אליך באשדוד יש את נס ציונה ושם למשל יש את הרץ אוטו סנטר-ברר מולם אפשרות לרכישת רכב חסכוני יותר משלך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המגרש לא סתם צוכן לקנות ממך את הרכב

מזדה 3 ספיריט 2.0 זה לא רכב מצוי. אנשים מחפשים אצ הרכב הזה.

תנסה למכור לבד ולהסיר שעבוד ( זה לא כל כך מסובך) ותראה שיקנו אותו ממך

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
המגרש לא סתם צוכן לקנות ממך את הרכב

מזדה 3 ספיריט 2.0 זה לא רכב מצוי. אנשים מחפשים אצ הרכב הזה.

תנסה למכור לבד ולהסיר שעבוד ( זה לא כל כך מסובך) ותראה שיקנו אותו ממך

ממש מסובך, לנו לקח חודשיים וחצי למכור כזה רכב והוא היה יד ראשונה! הסיבה זה שאנשים לא מבדילים כל כך אם זה 1.6 או 2.0

how it's like to drive :twisted:

פורסם

אנשים לא מבדילים ? יש סימנים ברורים מאוד.ברישיון כתוב נפח מנוע 2000,צמיגים שונים לחלוטין+חישוקי מגנזיום בהשואה לדגם האקטיב-ליסינגי הפשוט בעל מנוע 1600 (שבו יש חישוקי ברזל),צמיגים עם ג'אנט 15 וכמובן,גג שמש חשמלי שלא קיים בגרסת ה"ליסינג" טיפוסית.

כמובן ברוב השנתונים אם לא בכולם,מערכת המולטימדיה אינה נשלטת מההגה בדגם הליסינג 1600 ועם מנוע 2000 (ספיריט) יש שליטה מההגה.

ד"א- יש מאזדות גם עם נפח 2000,שהיו בליסינג (אבי רכש אחת כזו ואני מקווה שלא תהיה לנו בעיה במכירה עתידית) אבל ההבדל בנסיעה בין 1600 ל-2,000 הוא יחסית גדול.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אז בעקבות מה שרשמתם ירדתי מהרכב עם הק״מ הגבוהה מצאתי משהו אחר 80 קמ יד ראשונה מליסינג פרטי שמורה מאוד מטופלת בחברה צבע כחול כהה עם ספר טיפולים הוא רוצה לעשות איתי מחירון על מחירון שלי 63 ושלו 105 בלי הורדת ליסינג מהצד שלו ובלי להתחשב בזה שזו יד שלישית אצלי והוא נותן לי שנתיים אחריות על גיר ומנוע מה אתם אומרים ?

פורסם
למה לקנות דבר כזה? לרכב יש אורך חיים אפקטיבי של סביבות 200K.

תלוי לאיזה רכב. כאשר מדובר על רכב עם מנוע קטן - אתה צודק. אבל רכב משפחתי אורך חיים שלו זה 300Kק"מ ורכבים כמו טיוטה וסובארו שורדים גם 400K על מנוע בנזין.

דיזלים זה בכלל סיפור אחר ואורך חיים נורמאלי מתחיל בחצי מיליון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

החלטתי ללכת על הונדה סיוויק היברדי לפני הנתונים צריכת דלק מצוינת הרכב זול לתחזוק אמין והכי חשוב הרבה הרבה הרבה יותר זול מה אתם אומרים ?

פורסם

מבחינת ניהוג היא עדיפה על פריוס דור ראשון, מבחינת חסכוניות היא 10-20% פחות חסכונית מהפריוס בגלל שהמערכת בהונדה לא יודעת לעבוד רק על המנוע החשמלי, כלומר המנוע בנזין תמיד עובד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מבחינת ניהוג היא עדיפה על פריוס דור ראשון, מבחינת חסכוניות היא 10-20% פחות חסכונית מהפריוס בגלל שהמערכת בהונדה לא יודעת לעבוד רק על המנוע החשמלי, כלומר המנוע בנזין תמיד עובד.

כן אני יודע את זה אבל מבחינת מחיר הפריוס כמעט 40 אלף יותר לבנתיים נלך בקטן שיהיה קצת יותר מזומן ואוויר נביא פריוס דור 3

פורסם
תלוי לאיזה רכב. כאשר מדובר על רכב עם מנוע קטן - אתה צודק. אבל רכב משפחתי אורך חיים שלו זה 300Kק"מ ורכבים כמו טיוטה וסובארו שורדים גם 400K על מנוע בנזין.

דיזלים זה בכלל סיפור אחר ואורך חיים נורמאלי מתחיל בחצי מיליון.

לרכב יש עוד כמה רכיבים חוץ ממנוע. לא הרבה, אחד או שניים.

פורסם

drsubaru, אני לא מבין את האובססיה שלך לקילומטרז', כניראה אתה צריך חוויה מתקנת עם רכב מסוג אחר ממה שיש לך כרגע.

מכלולים של רכבים טובים מחזיקים 300K ויותר. לפי התיאוריה שלך מרכב שלך מזמן לא היה אמור להשאר כלום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפשר להבין בהחלט את האובססיה לקילומטראז'.

רכב עם קילומטראז' גבוה קשה למכור, לעתים זה כבר הולך לפירוק.

כל אחד שואף למקסם את התועלות שלו.

ברור שמי שקונה רכב משומש, לא יהיה מעוניין להיות האחרון עליו, אלא יהיה מעונין בשלב מסוים למכור אותו ולהתקדם.

הפריוס דגם די מבוקש, מדוע הוא נתקע במגרש קטן? ישנה סיבה והיא בוודאי ברורה לכם היטב.

ממליץ כמו חברים נוספים כאן- לקנות רכב בעדיפות ראשונה מאדם פרטי, רכב שמור.

במידה ולא מוצאים- לקנות ממגרש גדול, מישהו שידע לתת אחריות, שיש אבא ויש אמא.

בהצלחה

• תוכן חדש...