Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לבעיה עם חברה השכרה

לפני שבוע עשיתי תאונה דרכים והיתי שתוי פגעתי אוטו מחברה השכרה ולא היה ביטוח

באה בוחן ועשה לי בדיקה והיה האלכוהול 300 ולקחולי את הרשיון חודשים ויש לי בית משפט עוד 8 חודשים ואני לא יודע מה לעשות עם חברה ההשכרה אם אני יכול לקחת את האוטו ואני יתקן אוטו חברה ההשכרה יורבקאר והאוטו שלי e36 יש לי נזק באוטו 15 אלף שקל והרכב שלהם לא היה לוא נזק כל כך מכסה מנוע וטבון וגריל האוטו קיה משפחתית אפשר לעזור לי

פורסם

אני מנסה להבין את דבריך.

לך אין ביטוח?

פגעת ברכב של חברת השכרה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא מבין מה השאלה?

תשלם את הנזק גם נהגת שיכור וגם עשית תאונה.

היו אנשים ברכב?

פורסם
כן פגעתי ברכב של חברה השכרה ואין לי ביטוח

בעל הרכב שנהג באותו הרגע ברכב ההשכרה ידווח לחברת הביטוח,

חברת הביטוח תגיש את חשבון ההוצאות ותתבע אותך.

מה היקף הנזק המשוער?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן היה 2 אנשים ברכב אבל קרה להם כלום ואני צריך לדעת מה אני יוכל לעשות עם חברה השכרה בגלל שאין לי ביטוח

פורסם

חברת ההשכרה פנתה אליך?

ל'

פורסם

מה יקרה? הביטוח שלהם יתקן את הנזק ויתבע אותך על ההוצאות.

תגיד תודה לאלוהים שהאנשים ברכב שנפגע לא נפצעו כי אז הפיצויים שהייתה צריך לשלם היו יכולים להגיע למיליונים.

פורסם

אני מציע לך לשים את הרישיון במגירה, לקנות חופשי שנתי לאיזה שנתיים לפחות.

אחר כך למכור את הרכב שלך אחרי שתתקן ובכסף תשלם לחברת ההשכרה ולעורך הדין.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

נראה כמו הטרול השבועי או התרגיל השבועי של ההנהלה.

מישהו שיודה בפורום שנהג שתוי, בלי ביטוח ועשה תאונה? מצד שני - תאור הנזק מחשיד לתאונה חזיתית. משום מה לא מתחבר לי. אולי פות"ש יטרח להעלות תמונות ופרטים נוספים?

אם הוא אמיתי הרי יש לי רק שתי מילים: מגיע לו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בשביל מה אתה צריך רכב ?

בעוד 8 חודשים תפרד מהרשיון לשנתיים לפחות וזה אם יהיה לך מזל ויאשימו אותך רק בנהיגה בשכרות

לפי מה שאתה מתאר , כנראה שיאשימו אותך באישומים הרלוונטיים לתאונת דרכים שבטח גם היתה עם נפגעים כי הגיעה משטרה ובנסיבות המחמירות של נהיגה בשכרות

כפי שכתבתי רק על נהיגה בשכרות יש עונש מינימום שנתיים עונש פסילה של 3-4 שנים לא יהיה הימור בלתי סביר בנוסף לרכיבי ענישה נוספים של קנס/תנאי

פורסם
תודה לכם כולם כולם

אין על מה,

שיהיה לך בהצלחה.

סבירות גבוהה מאוד שיגישו כתב אישום,

אבל לא לדאוג בשביל זה יש עורכי דין טובים,

זה עולה לא מעט כסף,

אבל הרשיון שלך ישוב אליך תמורת שכירת שרותיו של עורך דין טוב.

ל'

פורסם

תגיד תודה שאתה חי.

יצאת בזול אפשר לומר.

מוזר שלא מדאיג אותך כל עניין השלילה וזה שנהגת שתוי אבל אני לא שופט

• תוכן חדש...