Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סופר מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב סופר מיני חדש לנהג יחיד.

נסעתי עד לאחרונה על שברולט ספארק, רק שהיו לו מעט בעיות בעליות בחיפה אז אני מחפש רכב עם יותר כוח.

חשבתי ללכת על הסיאט איביזה החדשה 1.2 TSI שנמכר במבצע כעת ב-95K.

מה אתם חושבים על הרכב?

איזה רכבים אחרים כדאי לי לשקול?

התקציב שחשבתי עליו הוא בסביבות ה-100K. אבל הוא גמיש.

תודה מראש

פורסם

חשבתי ללכת על הסיאט איביזה החדשה 1.2 TSI שנמכר במבצע כעת ב-95K.

היי,

ידוע לך אם המבצע מתייחס לאיביזה SC או ל 5 דלתות בלבד?

פורסם
היי,

ידוע לך אם המבצע מתייחס לאיביזה SC או ל 5 דלתות בלבד?

ה-95K הוא לדגם הבסיס של ה-5 דלתות.

שאלתי בסוכנות ואמרו לי שאם אני רוצה רמת אבזור גבוהה יותר אני צריך להוסיף רק את ההפרש במחירי המחירון.

ההגיון אומר שזה צריך לתפוס גם לSC אבל אין לי באמת מושג.

פורסם

אני בהחלט הייתי בודק את הפיאסטה,היא עם איכות חומרים טובה יותר,עוד שנת אחריות,ניראית מצוין אחרי מתיחת הפנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הספארק ידנית.

אני מציעה לך לתאם נסיעת מבחן ולהחליט מה יותר מתאים לצרכים שלך, זו הדרך הטובה ביותר.

אתה יכול לבדוק גם את הסוניק, המיני משפחתית הבטיחותית ביותר בקטגוריה.

מגיעה בגרסאות סדאן ו-HB בעלות מנוע 1.6 ל' (116 כ"ס), מערכת בקרת שיוט, פנסי ערפל קדמיים, חיישני חנייה אחוריים וחישוקי אלומיניום. לכל אלה מצטרפים חלון גג, מערכת MY LINK – מערכת המולטימדיה של שברולט (בדגמי הפלטינום).

בדגם 2013 של הסוניק הותקנה תיבת 6 הילוכים חדשה אשר מורידה את פליטת המזהמים (ירידה מקבוצה 7 לקבוצה 4 בדרגות המיסוי הירוק) ומשפרת את צריכת הדלק (10 אחוז בהשוואה לדגם 2012).

• תוכן חדש...