Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רוצה סיפור?

יש לי רביעיית מגבות של uber , אחת בשימוש, השאר עדיין בקרטון.

לפני שבוע חזרתי מהעבודה והמנקה הייתה בבית.

נכנסתי למקלחת, ובתור מגבת פנים , היא תלתה לי מגבת של Uber על המתלה

זה הצחיק אותי בטירוף, החזרתי את המגבת למקום וסיפרתי לה מה השימוש האמיתי של המגבות האלה ולמה הם יושבות אטומות בקרטון עם אריזת וואקום.

היא הייתה בשוק, שאלה אם ראיתי פסיכולוג, ואמרה לי שזאת המגבת הכי רכה שהיא נגעה בה בחיים שלה.

אחרי כל מיני הסברים ונסיונות לגרום לה להבין שיש באמת משהו שעומד מאחורי הזמנת מגבות לייבוש רכב, היא שאלה אם יש מצב שאני מביא לה אחת שהיא תתן לבעלה.

אמרתי לה בכיף :) 70 ש"ח בבקשה.

עד עכשיו היא צוחקת צחוק מתגלגל

רק עכשיו ראיתי את הסיפור הזה. גאוני!! כמה צחקתי. האמת שמגבת Uber באמבטיה זה באמת פרימיום.

אמא שלי תמיד אבל תמיד אומרת לי שלדעתה, אם כבר בזבזתי כסף על מגבות אז לפחות שהם יהיו לפנים ולגוף!:?

יפה מאוד, לא התכוונתי לזה, זה בדיוק הארון שיש לנו בארץ, קצת רזה,

דרך אגב, מאיפה השגת ארגז של תנובה? אני מחפש כזה כבר שנה!

אין לי מושג מאיפה הארגז תנובה, אני מחפש עוד כמה האמת, תנסה אולי ללכת למכולת השכונתית ולנסות לקנות מהם.

תבואו לחדרה, תקבלו ממני ארגז לכל אחד. דגש על ארגז מלבני ולא ריבוע. ייתכן שהוא יצטרך ניקוי קטן.

עשיתי פעם טובה למוכר בשוק...

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

gabizon79 הבקבוקים מהטמבוריה הקרובה, עלו לי 15 שקל, לא שווים הרבה (עדיף כבר את של מגרוויס, מרגיש יותר חזק).

Kenworth אתה מקבל תשלום גם בארגזים :lol:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
gabizon79 הבקבוקים מהטמבוריה הקרובה, עלו לי 15 שקל, לא שווים הרבה (עדיף כבר את של מגרוויס, מרגיש יותר חזק).

Kenworth אתה מקבל תשלום גם בארגזים :lol:

המצב יותר גרוע, אני מקבל ארגזים במקום התשלום שלא קבלתי! ולא בנוסף לתשלום.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם
לא זכור לי שראיתי לאחרונה יונדאי מנצנצת בחדרה וסביבתה...:wink:

איך אתה יודע שמדובר ביונדאי?

פורסם
אם זיכרוני אינו בוגד בי זה צויין באחד השרשורים..

זכרונך לא בוגד בך.

את הרכב הנוצץ ( לא באמת ) ניתן למצוא כל יום בתחנת הרכבת של חדרה. זה המסלול היחיד שהוא רואה בשנה האחרונה :-(

עכשיו נותר לי לחפש את הנוצצת שלך :-)

פורסם
אז תתחיל לחפש.

קבל רמז..לא ברכבת:wink:

אני לא נמצא הרבה באזור , בדיוק לקראת מעבר דירה מהמרכז לחדרה באופן רשמי, לפחות לתקופת הלימודים.

אבל אני מבטיח שאני אמצא אותך, אם פתאום תמצא איזה משוגע מרסס לך חומר על החלון תדע שאני אני וה QD שלי :wink:

פורסם
יפה מאוד, לא התכוונתי לזה, זה בדיוק הארון שיש לנו בארץ, קצת רזה,

דרך אגב, מאיפה השגת ארגז של תנובה? אני מחפש כזה כבר שנה!

תגיע אלי (רצית ONR ׂ) אתן לך ארגז אחד.

פורסם
לא זכור לי שראיתי לאחרונה יונדאי מנצנצת בחדרה וסביבתה...:wink:

נכון. היונדאי המנצנצת נמצאת באיזור המרכז. :lol:

נו בסדר.. גם של Kenworth מנצנצת.

ולנושא המגבות. אתם משוגעים!! (אני פחות) אני חייב להיפטר כבר מהג'לדת עור הזקנה שלי. אני רוצה מטלית לניגוב הרכב ולמה זה כזה מסובך למצוא אחת במחיר סביר? מחיר סביר עד 50 ש"ח לאחת. מה לעשות,בכל זאת חייל.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
נכון. היונדאי המנצנצת נמצאת באיזור המרכז. :lol:

נו בסדר.. גם של Kenworth מנצנצת.

ולנושא המגבות. אתם משוגעים!! (אני פחות) אני חייב להיפטר כבר מהג'לדת עור הזקנה שלי. אני רוצה מטלית לניגוב הרכב ולמה זה כזה מסובך למצוא אחת במחיר סביר? מחיר סביר עד 50 ש"ח לאחת. מה לעשות,בכל זאת חייל.

זה לא מסובך! פתחנו קובץ שמאגד מוצרים במחירים טובים מאיביי, תציץ שם בקרוב ותמצא הרבה הפתעות.

במיוחד בשבילך, כנס לקובץ

https://docs.google.com/document/d/1OqFJyE7rOUE_H4zKxctZIOtXwLICyf6QZ8rosx4lcGs/edit

ושים לב לסעיפים 12/13/14

משתלם מאוד בקנייה של כמה יחידות! המחיר פשוט מצחיק כפי שאתה רואה.

פורסם
זה לא מסובך! פתחנו קובץ שמאגד מוצרים במחירים טובים מאיביי, תציץ שם בקרוב ותמצא הרבה הפתעות.

במיוחד בשבילך, כנס לקובץ

https://docs.google.com/document/d/1OqFJyE7rOUE_H4zKxctZIOtXwLICyf6QZ8rosx4lcGs/edit

ושים לב לסעיפים 12/13/14

משתלם מאוד בקנייה של כמה יחידות! המחיר פשוט מצחיק כפי שאתה רואה.

למה אני רואה שהקובץ לא קיים?

ובאותה נשימה מה אתם אומרים על המגבת הזו?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
למה אני רואה שהקובץ לא קיים?

ובאותה נשימה מה אתם אומרים על המגבת הזו?

כי אתה רואה טוב :)

היו 2 קבצים שונים, כרגע אחדנו אותם לידי קובץ אחד ומיוחד (זה שבחתימה שלי של המגבת UBER)

שם תמצא גם את הרובליקה של הרכישת מגבת וגם את הרובליקה של רכישות מומלצות מאיביי.

• תוכן חדש...