Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומי אמר לך מה מותקן אצלו עכשיו מאחור שהחלטת שזה לא סבבה?

התקציב באמת נמוך ובמידה והאחוריים "גמורים" שיפור הכי גדול יהיה מזוג 6*9 חדשים, אם האחוריים שלך טובים קנה קומפוננט קדמי פשוט, משו כמו טמפו או הרץ דיצי.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה תקציב נמוך אחי ?? 700-800 שקל בשביל רמקולים טובים ואיכותיים שיחזיקו לי הרבה זמן זה תקציב נמוך ?

ואיך אני בודק בדיוק את הרמקולים האחוריים שלי אחי ??

פורסם

התקציב נמוך למה שכתוב בכותרת (מגבר סאב ורמקולים) במחיר הזה תוכל לקנות זוג רמקולים שיעשו עבודה טובה או אם תשתמש ביד שנייה (ואליי מתיחה קלה של התקציב) קומפוננט קדמי בסיסי ורמקולים אחוריים.

כדי לדעת לגבי האחוריים הקיימים פתח את הבגאז' ותכתוב פה מה כתוב על המגנט שלהם (חברה ודגם) ואז נהיה חכמים יותר.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

מתיחה של התקציב עשיתי כבר מ500 שקל עד ל - 700-800 שקל. איזה רמקולים טובים אני יכול לקנות בזה ?

במידה והאחוריים טובים (אני אודיע לך בע"ה כנראה מחר איזה סוג הם והכל) איזה רמקולים קידמיים כדאי לי לקנות ?

פורסם

אתה תוכל לקנות דגמי פוקאל מהסדרות הנמוכות \ גם מוראל טמפו או דוטק.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

הוא אמר שהוא מביא אחרי כמה זמן מגבר .

אז כן כדאי לו.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

אני כנראה אקנה מגבר תוך 3-4 חודשים בע"ה יש לזה קשר ? לא כדאי את הרמקולים האלה עם הגברה ?

וחן אחי מה שהצעת אלה רמקולים איכותיים ??

פורסם

רמקולים איכותים אחי זה הגדרה מיוחדת.

אני הצעתי לך את הרמקולים הכי טובים בתמורה למחיר שהקצבת.

פוקאל ומוראל חברות מאוד אמינות והרמקולים שלהם איכותים

על פי טעמי אני היתי הולך על הפוקאל אבל כול אחד והאוזן שלו.

שניהם סגנון שמע אחר פוקאל יותר אגרסיבים והמוראל עדינים.

זה לא הכמות זה האיכות !

פורסם
רמקולים איכותים אחי זה הגדרה מיוחדת.

אני הצעתי לך את הרמקולים הכי טובים בתמורה למחיר שהקצבת.

פוקאל ומוראל חברות מאוד אמינות והרמקולים שלהם איכותים

על פי טעמי אני היתי הולך על הפוקאל אבל כול אחד והאוזן שלו.

שניהם סגנון שמע אחר פוקאל יותר אגרסיבים והמוראל עדינים.

גם פוקאל וגם מוראל אני יכול לקנות ב - 700 שקל ??

ועוד דבר, מישהו מהפורום פה נתן לי הצעה של רמקולים:

6X9 של רוקפורד ב 300 שקל סט פצצה

6X9 של פיוניר גם סבבה 200 שקל

מה אומר ??

תודה על הכל אחי אבל יש לי עוד שאלה קטנה -

אם שני הרמקולים האחוריים שלי טובים אני פשוט יכול לשמוע גם דרכם וגם דרך הפוקאל/מוראל ?

פורסם

אני אישית הייתי לוקח את הרוקפורד, לא אוהב את הצליל של הפיוניר, הרוקפורד לדעתי יותר מדוייק.

ותרשום את הדגמים של הרמקולים,הספקים,ומה שעוד רשום על המגנט.

פורסם

אני לא רוצה לקנות רמקולים 6X9 עד שאני לא בודק את הרמקולים האחוריים שלי (יום שישי אני אוכל לבדוק).

חן תוכל לתת לי איזה שהוא דגם של פוקאל שאני יכול לקנות בסביבות ה - 700 אחי ?

פורסם

קודם כול תקנה רמקוליםם קדמיים אחרי זה אחוריים .

focal 165 a

morel dotech

זה לא הכמות זה האיכות !

פורסם

אתה תוכל לשמוע גם מקדימה וגם את האחורה דרך הרדיו דיסק.

דרך אגב איזה רדיו דיסק יש לך?

זה לא הכמות זה האיכות !

• תוכן חדש...