Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

torrentleech למשהו יש הזמנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תוכל להסביר בבקשה איך אתה הופך את ההורדות לאוט'?

אני משתמש במק וזה קצת יותר פשוט שם, אבל אני בטוח שאם תחפש תמצא תוכנות שיעשו את זה גם בpc.

אני אסביר איך זה עובד אצלי, כאמור זה במק, אז לחלונות תאלץ למצוא תוכנות מקבילות אחרות. ההסבר קצת ארוך, אבל ארשום למען מי שזה עשוי לעניין אותו.

ראשית הקדמה:

קליינט הטורנט שלי (transmission) עוקב תמיד אחרי תיקיית הדרופבוקס שלי, כשהוא רואה שם קובץ טורנט הוא ישר מוריד אותו. למה דווקא דרופבוקס ולא תיקייה אחרת? כי זה מאפשר לי להוריד למחשב הביתי מכל מקום ומכל מכשיר בעולם. גם אם אני בחו״ל ויש לי רק את האייפון שלי, אני פשוט מוריד באמצעותו קובץ טורנט ומעלה אותו לדרופבוקס. מיידית, המחשב בבית מוריד את הטורנט.

בנוסף, מותקנת אצלי במחשב growl ובאייפון מקבילתה prowl, זה רק לצורך קבלת הודעות על התהליך ולא הכרחי.

התהליך עצמו כולל הורדה אוטומטית של פרקים מסדרות שבחרתי, פתיחתן לאחר ההורדה אם צריך, צירוף כתוביות בעברית (אם כבר יש) ובאנגלית והעברת הפרקים לiTunes (נוח לי ככה, מן הסתם לא חייבים).

התהליך עצמו:

תוכנה בשם tv shows עוקבת אחרי הסדרות שלי ומורידה טורנטים של פרקים כשהם יוצאים ושמה אותם בתיקיית הדרופבוקס. transmission מתחילה להוריד מיידית (ואני מקבל הודעה על כך לאייפון עם growl). כשהיא מסיימת, הקבצים שירדו נמצאים בתיקיית הורדות במחשב. כאן מגיע תורה של תוכנה בשם hazel. היא מוגדרת לעקוב אחרי תיקיית ההורדות ולפעול כאשר קובץ חדש מופיע. במקרה של rar היא מוגדרת לפתוח אותו ובמקרה של קובץ וידאו היא מוגדרת לפתוח אותו עם תוכנה בשם subsmarine שמורידה כתוביות ולאחר מכן להעביר לiflicks ששמה את הפרק עם התמונה וכל המידע כמובן במקום המתאים בiTunes. אני שוב מקבל הודעה שהתהליך הסתיים.

כל התהליך כולו כולל ההורדה לרוב לוקח פחות מ5 דקות, אבל זה לא ממש מעניין אותי, כי אני לרוב לא בבית כשזה קורה.

כשאני מגיע הביתה, הפרקים מחכים לי מוכנים לצפייה בכל טלוויזיה בבית עם כתוביות ובצורה מאורגנת ונוחה.

פורסם
תודה רבה על ההסבר!

אחרי קריאה של כמה מדריכים, הבנתי שניתן להשתמש באתרים שמפרסמים RSS ולהגדיר הורדות אוטו' בטורנט עצמו.

http://showrss.karmorra.info/

מדריך:

http://www.youtube.com/watch?v=WNRwbhqrx1M

כן, דורש קצת יותר מדי התעסקות לטעמי, וכמובן שמטפל רק בחלק של ההורדות בכל הסיפור.

פורסם

האתר http://www.downrev.net פתוח להרשמה לפי ההודעה

וכחלק מחגיגות החג החלטנו לפתוח את ההרשמה

ההרשמה תהיה פתוחה מיום חמישי 23/5 בשעה 22:00 ועד ל 25/5 ( צאת החג ) , באותה השעה.

כדי להירשם יש להקליד את המילה REGISTER בשורת החיפוש של המסך הכתום.

** בשום אופן אין לפתוח חשבון כפול.

** בשום אופן אין לנצל את פתיחת ההרשמה כדי לבצע " קומבינות כאלו ואחרות " , הכול יאותר ויטופל.

צוות DownRev מאחל לכולם חג שמח ( סופ"ש מהנה לאלה שלא הבינו עדיין את עניין החג ) , תורידו תשתפו והכי חשוב..תהנו !!

תהנו!!

פורסם

TL זה חרא אתר שאני כבר מזמן לא משתמש בו, למה בכלל לטרוח כשיש את TPB? לא קרה עוד שהיה משהו שאני צריך וזה לא הוריד לי.

פורסם
האתר http://www.downrev.net פתוח להרשמה לפי ההודעה

וכחלק מחגיגות החג החלטנו לפתוח את ההרשמה

ההרשמה תהיה פתוחה מיום חמישי 23/5 בשעה 22:00 ועד ל 25/5 ( צאת החג ) , באותה השעה.

כדי להירשם יש להקליד את המילה REGISTER בשורת החיפוש של המסך הכתום.

** בשום אופן אין לפתוח חשבון כפול.

** בשום אופן אין לנצל את פתיחת ההרשמה כדי לבצע " קומבינות כאלו ואחרות " , הכול יאותר ויטופל.

צוות DownRev מאחל לכולם חג שמח ( סופ"ש מהנה לאלה שלא הבינו עדיין את עניין החג ) , תורידו תשתפו והכי חשוב..תהנו !!

תהנו!!

איך נרשמים? אני מבצע חיפוש כפי שנאמר וזה מפנה אותי לגוגל...

תודה

• תוכן חדש...