Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 130
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ארז אל תיהיה ליצן . אם היית שם לב אני מוכר את כל הציוד שלי , בנוסף אם היה לך קצת מושג בתחום היית יודע ש XXLS סאב נטו SQ ולא מעניין אותי באסים . אבל אתה ילד ולא מבין כלום . אולי באמת קנית סאב ומונו אבל מה זה נותן בלי ידע ? אתה לא תוכל לנצל את היכולות שלהם .

פורסם

ארז אני אישית לא אכבד אותך אם לא תכבד אותנו ואת התחום,אודיו קונטרול זה לא רשמי,יש רק שתי אנשים בארץ שיש להם מכשיר מדידה ממה שידוע לי,נכון אתה לא מתלהב מסאב ביוניר אבל בטח יש לך איזה קיקר מעפן או סטרוקר,למה שאתה לא תבוא אלינו להרוויח כסף?מי אתה בכלל שאנחנו נבוא אליך?ואם אתה רוצה שאני אישית יוכיח לך מה אתה שווה בפני כולם תבוא לאחד המפגשים,

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אני יבוא עם הסאב המזוייף שלי, אתה תבוא עם הסרט שאתה חיי בו. אל תשכח את הפופקורן סבבה?

לי אין אומץ לך אין מערכת. אמרתי לך שאני רוצה עכשיו ברגע זה להתחרות, איפה אתה? בוא תתן לי בראש גבר גבר.

פורסם

אני מוכן להתערב תבוא מחר ליד אליהו בשעה 18:00.

כמובן אל תשכח את ה 10K שאנחנו מתערבים עליו איתך.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

הלו הלו ממתי בצפון יש spl??

בוא נארגן מפגש מסודר כול אחד יביא פוקפורן ושתייה .

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

3D23ADB3-3008-4CDB-A65F-91502F37AAC7-5193-00000337AB671ED7_zpsc2845097.jpg

תשמע ארז אתה משהו אתה..

במקומך הייתי מסכים לתנאים של מקס, הייתי שורף לו את הרכב ומביא מרשמלו על הדרך.

אלא אם כן... אין לך אומץ?

Put your money where your mouth is.

• תוכן חדש...